Въпроси за TBI Bank - 4

• 16 398
  • 401
  •   1
Отговори
# 390
Питах в чата. Правили са профилактика.
Затова вечерните аномалии не трябва да се взимат предвид. Скоро пак нещо не работеше през нощта(нещо с депозитите) и на сутринта всичко е нормално.

# 391
Скрит текст:
Сложих няколко неща в кошница и искам да ги взема на разсрочено.. как става? През онлайн магазина да избера TBI (има такава опция) или през приложението (имам някакъв отпуснат кредитен лимит). Взимал съм преди време по стандартния начин, но минаваше през телефонни обаждания, анкети, електронно подписване на договори и маса излишни щуротии, които искам този път да си спестя.. Simple Smile
neon кредит трябва да ти е активиран. По принцип се прави като първо платиш с твоите пари, а после избереш от трансакцията да разсрочиш плащането, тогава ти връщат парите веднага.
Друг вариант, ако нямаш пари в сметката или не достатъчно, ще си ги изтеглят от neon кредит сумата при плащане. Вероятно след това също ще има вариант да избереш на колко вноски да го разсрочиш.
Може да има други варианти. В момента май има промоция и 6 месеца е без лихва(3 месеца винаги е без лихва), защото от време на време ми пращат имейл, че "само сега" мога да купя от еди си кой магазин на 6 вноски без лихва.
Може да са ме прочели, защото официално ми пратиха имейл, че важи за ВСИЧКИ покупки от физически или онлайн магазин(включително хранителни и подобни), а не само от конкретни магазини. Не пише докога ще е тази промоция.

Цитат
Новата промо кампания започна
Вече можеш да разделяш покупките си на 6 безлихвени вноски директно през tbi bank app 😎

До сега можеше да пазаруваш на 3 вноски без такса – сега имаш двойно повече време, без да плащаш повече.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 21:48 от ЧревоУгодник

# 392
Случва ли ви се напоследък от банката да не изпълняват веднага нареждания направени през аппа. Втори превод ми се бави. Уж е блинк а не пристига. Първия път звънях и се оказа, че чакал някакво потвърждение. Сега вероятно е същото но няма на кой да се обадя по това време.

# 393
Забелязах, че вечер го има този проблем. И в почивните дни.

# 394
Супер неудобно. Явно ще се чака 2 дни за съдействие.

# 395
Може и банката на получателя да има някакъв проблем. Съмнявам се някой да потвърждава ръчно blink превод в ТБИ.

# 396
Предния път точно такъв беше проблема. Сега отново уж проверяват... Да видим.

# 397
Аз преди няколко седмици имах проблеми с превод към epay. Но се оказа, че те са имали проблеми точно тогава. Но и превода веднага се връщаше като неуспешен в ТБИ, не чакаше някой да го потвърждава..

# 398
На мен към Биг Банк два пъти ми се случва, все в извън работно време. Сега направих, да видим дали ще се върне пак.

# 399
На мен към Биг Банк два пъти ми се случва, все в извън работно време. Сега направих, да видим дали ще се върне пак.

Точно за там е превода. Мина ли твоя. При мен не ги връща, просто седят и чак някакво потвърждение от страна на тби.

# 400
  • София
На мен от Първа инвестиционна. Казаха като стане така да искам потвърждение чрез смс, за да мине.

# 401
Мина днес без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт