Въпроси за TBI Bank - 4

• 16 816
  • 412
  •   2
Отговори
# 405
Някой има ли обяснение защо им трябват 3 дни да се осчетоводят някакви дребни парички изпратени вчера?
В транзакции го пише,че едва ли не са получени,имам документ,по сметка ги няма. Почва да ме изнервя тази измислена банка.
3работни дни за да получа едни мизерни 50лв...Надявам се да дойдат,че предния път така с едни не разбрах какво се случи.Казаха,че съм ги получила,но аз нещо изгубих сметката .За момента сметката не мърда и с нетърпение чакам да минат тези "до 3 раб.дни" ,стриктно следя ,но е глупаво да се мотат така....
Откъде са изпратени? Ако са от българска банка, трябва да пристигнат веднага. Не съм имал проблем в това отношение.

# 406
Биг Банк.

Какво стана с госпожата с дублираните 1000 лв.? Върна ли ги?

ДеВа, Биг Банк месец за месец или за по-дълъг срок влагаш? В лева или евро?

# 407
На Биг Сейф, безсрочен. В лв. засега. Вместо в касичката, там, на 2.25%.

# 408
На Биг Сейф, безсрочен. В лв. засега. Вместо в касичката, там, на 2.25%.
[/quote

След 01.01.26 ще превалутират ли автоматично в евро?

# 409
Да. Няма да останат левове.

# 410
  • София
Ако картата ми от друга банка е запаметена от къде мога да я изтрия?

# 411
Някой има ли обяснение защо им трябват 3 дни да се осчетоводят някакви дребни парички изпратени вчера?
В транзакции го пише,че едва ли не са получени,имам документ,по сметка ги няма. Почва да ме изнервя тази измислена банка.
3работни дни за да получа едни мизерни 50лв...Надявам се да дойдат,че предния път така с едни не разбрах какво се случи.Казаха,че съм ги получила,но аз нещо изгубих сметката .За момента сметката не мърда и с нетърпение чакам да минат тези "до 3 раб.дни" ,стриктно следя ,но е глупаво да се мотат така....
Откъде са изпратени? Ако са от българска банка, трябва да пристигнат веднага. Не съм имал проблем в това отношение.
От върната поръчка платена  с неон чрез paypal.
Предният път така и не усетих дали се осчетоводиха
 .Сега стриктно следя.Днес мина трети ден.
Ще изчакам все пак до понеделник.Парите със сигурност ги няма на плюс.Имам само документ в  транцакциите.
Предният път първо казаха 3 дни ,после че веднага били дошли.Така и не ги видях ,но може би съм объркала сметките.Сега стриктно следя.

# 412
Рефънд не се вижда в транзакциите при тях, но в салдото трябва да се отразят като ги получат. Поне при мен така се е получавало..

Общи условия

Активация на акаунт