Въпроси за TBI Bank - 4

• 25 822
  • 622
  •   1
Отговори
# 600
Това че с години е неглижирано не значи че в аптеката не трябва да искат тази информация... Особено за по здравна каса, не ми се навлиза в подробности, а и не за това е темата.
Хората просто си вършат работата. Също както и тези в банковите клонове.

# 601
Разбира се, че така трябва. Просто за аптеките е изключение.

# 602
Някъде пише ли колко ще е лимита за теглене без такса от ATM, 400 евро?

# 603
То не е на пари, а на бройка - две тегления безплатни.

# 604

Ама тегленията си имаха лимит - 2 до 800 лв. на теглене.

# 605
Лимитът е от банкомата, не от Ти Би САй. Ти Би Ай ти казват имаш две тегления. Ако ще и две по 100 лв да изтеглиш, край за месеца.

Ама тегленията си имаха лимит - 2 до 800 лв. на теглене.

# 606
Лимитът е от банкомата, не от Ти Би САй. Ти Би Ай ти казват имаш две тегления. Ако ще и две по 100 лв да изтеглиш, край за месеца.

Питането е за ЛИМИТ на сумата при теглене, а не за брой тегления. Когато станах клиент на TBI, ме интересуваше същото - какъв е лимитът на сумата при теглене. Тогава прочетох 2 х до 800 лв. /безплатно/. След второ теглене има такса, но не знам колко и дали лимитът пак е до 800 лв.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 15:46 от Kateriza

# 607
Лимитът за безплатно теглене е 800лв, така ми казаха миналия месец по чат.

# 608
Много странен проблем имам с ТБИ. Искам да си изтегля средства от Елана Трейдинг, обаче по някаква причина се отхвърлят IBAN-ите. Две сметки съм дала, не става и с двете. Сега чакам официален отговор от техния счетоводител.
Каква може да е причината? Thinking

# 609
В тарифата ясно е посочено - 2 безплатни тегления месечно, без значение каква сума се тегли в първото или второто теглене.
Лимит за едно теглене - 400 евро. Дори и банкомата да може да пусне повече, Neon картата е с такъв лимит за едно теглене.

# 610
Малко извън темата за ТБИ, но как теглите 400 евро. Колкото и АТМ пробвах по-голяма сума от 200 евро не едно теглене не дава, а имам високи лимити на картата. Мога 5 пъти подред да изтегля, но все по макс 200 евро.

# 611
Пробвали ли сте на ПИБ и ЦКБ? От началния екран избирате други думи и пишете ръчно. Преди Нова година даваше по 800 лева така накуп.

Малко извън темата за ТБИ, но как теглите 400 евро. Колкото и АТМ пробвах по-голяма сума от 200 евро не едно теглене не дава, а имам високи лимити на картата. Мога 5 пъти подред да изтегля, но все по макс 200 евро.

# 612
В този сигнал е посочено, че са променени лимити за теглене - https://www.ombudsman.bg/bg/n/ombudsmanat-sezira-asotsiatsiyata-na-bankite-2493
Може и затова някои банкомати да пускат само 100-200 евро на едно теглене..

# 613
  • София
Много странен проблем имам с ТБИ. Искам да си изтегля средства от Елана Трейдинг, обаче по някаква причина се отхвърлят IBAN-ите. Две сметки съм дала, не става и с двете. Сега чакам официален отговор от техния счетоводител.
Каква може да е причината? Thinking
Нямам опит конкретно с Елана, но от съображения за сигурност подобни платформи превеждат парите по сметката, откъдето са дошли парите първоначално. Промяна на сметката става след допълнителни верификации, така че само съпортът на Елана може да съдейства.

# 614
Няма опция за ползване на тази сметка, дори банката не съществува вече. Новата сметка е верифицирана, но не става. Питах ТБИ в чата, ще придвижат въпроса към колегите. Чакам.

Общи условия

Активация на акаунт