Въпроси за TBI Bank - 4

• 26 576
  • 637
  •   2
Отговори
# 630
Не ми излиза онлайн плащане отпреди месец, а направих връщане и трябва да ми възстановят цялата сума. Писах им - те виждали плащането, трябвало да излиза и ори мен. Ами не излиза. И сега какво, чакам да ми капнат пари изневиделица?

# 631
  • София
Генерирай в PDF транзакциите, там би трябвало да се виждат всички движения.

# 632
Няма го в извлечението точно, мен това ме притеснява.

# 633
Появява се след 3,4дни ,че толкова време ги осчетоводяват..

# 634
От 26 декември е Simple Smile
Абе ще чакам.

# 635
Може ли да сравним тълкуването относно тегленето на АТМ.
На месец от ТБИ дават 2 безплатни тегления, от там нагоре таксата е 0,50е. Това ясно, но относно лимитите и вие ли го разбирате, че безплатно могат да се дръпнат макс 800е, въпреки дневния лимит от 1000е, понеже в приложението (по аналог на други онлайн банкирания) няма опция за промяна на лимита по карта, т.е. варианта е да сме сигурни кои банкомати позволяват теглене над 200е и там да се изтеглят 2 * 400е?

Посещение на офис за смяна на лимит или теглене от там (до 2500е без такса) в момента не са ми опция. Някой сменял ли е лимит по телефон?

# 636
Аз смених лимита за теглене , но не помня в чата или по телефон. Малко е куцо - казаха, че лимитът е 3999 лв. Не е кръгло число Simple Smile Проблемът нататък е, че не намирам банкомати, които пускат толкова. ММ е на ПИБ, техните банкомати са с голям лимит за теглене, но на мен към момента всички са ми далече.

# 637
Може ли да сравним тълкуването относно тегленето на АТМ.
На месец от ТБИ дават 2 безплатни тегления, от там нагоре таксата е 0,50е. Това ясно, но относно лимитите и вие ли го разбирате, че безплатно могат да се дръпнат макс 800е, въпреки дневния лимит от 1000е, понеже в приложението (по аналог на други онлайн банкирания) няма опция за промяна на лимита по карта, т.е. варианта е да сме сигурни кои банкомати позволяват теглене над 200е и там да се изтеглят 2 * 400е?

Посещение на офис за смяна на лимит или теглене от там (до 2500е без такса) в момента не са ми опция. Някой сменял ли е лимит по телефон?
Да, максимум 800€ можеш да изтеглиш безплатно.
Теглих от банкомат на ЦКБ 800€ наведнъж, макар и не с карта на TBI Bank.

Общи условия

Активация на акаунт