Въпроси за TBI Bank - 4

• 19 562
  • 458
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, знаете ли ако смениш телефона, как по дяволите да се логна? Започва да ми прави нова регистрация.
Така изглежда, но процедурата е аналогична, но не е нова регистрация. Просто следвай стъпките.

# 451
При захранване на neon карта от приложението на TBI, от карта в друга банка, сумата е осчетоводена от другата банка. Но сумата не е получена в TBI

вчера отново ми се случи същото- top up и парите ги няма, ще чакам днес да се появят, определено е супер изнервящо...

# 452
Май зачести този проблем. По-добре директно банков превод да се пусне и да се прежали таксата, ако има такава, особено ако е голяма сумата. Или ако човек има 2 мобилни номера, да пусне blinkp2p по мобилен номер. Някои банки имат промоция до края на годината и тези преводи са безплатни, плюс участват в някаква томбола с награди..

# 453
  • София
Тиби вече се сдоби с първите български евромонети. А ти? 💸Бъди сред първите, които ще ги притежават чисто нови, току-що изсечени и носещи частица от България. 🇧🇬🤩 Във всеки офис на tbi bank вече те очаква специален стартов пакет, а в него ще намериш монети с различни номинали на обща стойност 10,23 евро. ⭐

Направи като Тиби - вземи си един пакет за 20 лв. и го запази. Преди нашите центове да се смесят с тези от цяла Европа, ти ще имаш чисто нова, недокосната колекция. Един ден ще разказваш, че си бил там, когато всичко започна. 😉

P.S. Можеш да използваш монетите за плащане от 1 януари 2026 г.

# 454
Тиби вече се сдоби с първите български евромонети. А ти? 💸Бъди сред първите, които ще ги притежават чисто нови, току-що изсечени и носещи частица от България. 🇧🇬🤩 Във всеки офис на tbi bank вече те очаква специален стартов пакет, а в него ще намериш монети с различни номинали на обща стойност 10,23 евро. ⭐

Направи като Тиби - вземи си един пакет за 20 лв. и го запази. Преди нашите центове да се смесят с тези от цяла Европа, ти ще имаш чисто нова, недокосната колекция. Един ден ще разказваш, че си бил там, когато всичко започна. 😉

P.S. Можеш да използваш монетите за плащане от 1 януари 2026 г.

Това къде е написано? Ако утре отида до банката, ще мога ли да взема?

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 17:12 от Kateriza

# 455
Във Фейсбук са го пуснали, от днес всички банки би трябвало да имат такива пакети. Някои чак се редили на опашка пред БНБ.
Аз лично не виждам голям смисъл, по-голямата част от тези монети са по 1, 2, 5 и 10 цента, с които нищо не можеш да си купиш..

# 456
Във Фейсбук са го пуснали, от днес всички банки би трябвало да имат такива пакети. Някои чак се редили на опашка пред БНБ.
Аз лично не виждам голям смисъл, по-голямата част от тези монети са по 1, 2, 5 и 10 цента, с които нищо не можеш да си купиш..

Бях в Германия, когато смениха марката с евро. Тогава също се редяха на опашка в банката за такива пакети.

# 457
  • Асеновград
Нито един човек в нашия офис. Преди час ги взех.
Скрит текст:
Скрит текст:
и попълваш ето тази декларация
Скрит текст:

# 458
  • София
С колекционерска цел се купуват според мен - те са чисто нови, недокоснати от човек.

Иначе чета в друг форум, че са отказвали някои банки и продават само на техни клиенти. Не знам истина ли е, вероятно търсенето е голямо.

Общи условия

Активация на акаунт