Омъжена и влюбена в друг мъж..

• 3 690
  • 48
  •   1
Отговори
Както прочетехто по от горе се подразбира
Не знам от къде да започна
С мъжът ми не се разбираме
Не ме желае
Не ме и обича
Не се интересува от нищо свързано с мен
Иска просто като се прибере от работа
Да си лежи или да излезне с приятели
Има един мъж с който работех той напусна работа и вече не се виждаме
Преди работихме заедно известено време
Преди да напусне може би 3 дни ми каза че
Ме харесва и ме прегърна нищо не се случи между нас казах му че обичам мъжът ми но не знам дали това е така..
Много ми е тежко може би това се случва
Защото от много време никой не ми е обръщал внимание като жена..
Не знам какво да правя имаме си и деца..

# 1
  • София
Още ли си с този мъж? Поредна тема, в която се оплакваш от него. Не знам какъв съвет очакваш вече. Всичко е дискутирано вече покрай това.

# 2
Не се хващай на такива игри.
Пробва се човека, а и защо не.
Омъжената жена няма да има много претенции, том няма ангажимент, и не се влагат много пари.
А при връзка и секс със свободна  жена трябва да се полагат усилия.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 22:39 от FB590525BGM

# 3
  • Някъде там
Нищо не разбрах, честно казано.
Определено е объркано.
Обичаш или не обичаш мъжа си ?
Влюбена ли си в другия или просто заради липсата на любов в къщи се замисляш да изневериш ?
Какво очакваш да кажем ?
Ако не обичаш мъжа си, багажа и чао.
Ако го обичаш, говориш с него, каже ли че не те иска, правиш същото, събираш багажа и чао.
Когато вече си свободна тогава звъниш на друг. Просто е.

# 4
  • София
Слагай точка. Във всеки един смисъл, ако ме разбираш.

# 5
  • Далечният изток
Скрит текст:
Определено е объркано.
Влюбена ли си в другия или просто заради липсата на любов в къщи се замисляш да изневериш ?
Какво очакваш да кажем ?
Ако го обичаш, говориш с него, каже ли че не те иска, правиш същото, събираш багажа и чао.
Тя иска да звъни на друг ли? Thinking

# 6
Гледай си щастието.

# 7
  • Някъде там
Скрит текст:
Определено е объркано.
Какво очакваш да кажем ?
Тя иска да звъни на друг ли? Thinking

Заглавието е омъжена и влюбена в друг. Затова и написах, че първо да реши какво иска и тогава ако наистина има чувства към този въпросен за който е заглавието да му звънне

А в коментара пише :
Има един мъж с който работех той напусна работа и вече не се виждаме
Преди работихме заедно известено време
Преди да напусне може би 3 дни ми каза че ме хар
Ме харесва и ме прегърна нищо не се случи между нас казах му че обичам мъжът ми но не знам дали това е така..

# 8
  • Далечният изток
Да бе, аз мога да чета.
Не прочетох да иска да го търси или да му звъни. Това са поредни форумски интерпретации.

# 9
Страх ме е...
Не искам да се чувствам гузна
Но постоянно мисля за него не знам как да премахна тези мисли..

# 10
Страх ме е...

Оставяш ги да прегорят, мъчително, бавно, но и сигурно с времето. И евентуално един ден след години се разкайваш горчиво за пропуснатата възможност да изживееш нещо хубаво докато му е било...времето.
Не те подстрекавам към изневяра, но просто се замисли - дали написа всичко това за мъжа ти, защото ти се иска да го видиш в тая апатична светлина, та да се почувстваш по-малко "гузно".  Или наистина си точно в такива изтляли в еднопосочност отношения, в които гузността може да е единствено към търпението ти да живееш в студенина.
Само ти знаеш за себе си. Каквото и да правиш не оставяй някакви квалификации на други хора за теб да ти наклонят везните.

# 11
Страх ме е...

Оставяш ги да прегорят, мъчително, бавно, но и сигурно с времето. И евентуално един ден след години се разкайваш горчиво за пропуснатата възможност да изживееш нещо хубаво докато му е било...времето.
Не те подстрекавам към изневяра, но просто се замисли - дали написа всичко това за мъжа ти, защото ти се иска да го видиш в тая апатична светлина, та да се почувстваш по-малко "гузно".  Или наистина си точно в такива изтляли в еднопосочност отношения, в които гузността може да е единствено към търпението ти да живееш в студенина.
Само ти знаеш за себе си. Каквото и да правиш не оставяй някакви квалификации на други хора за теб да ти наклонят везните.
Благодаря ти за коментара
Мисля че ме разбра много точно
Мисля си същото но все не съм взела окончателно решение
Защото ако се поставя в неговото място щеше да ми е много гадно ако той ми изневери но аз му давам всичко това от което има нужда..
Помагам му финансово
Чистя готвя
Обръщам му внимание
Гушкам го аз първа
Целувам го аз вместо той мен
Не се чувствам изобщо като жена вече
Искам тръпка, искам някой да ме харесва да ми обръща внимание да говори с мен да има какво да си кажем моят за нищо не му е😄 чак ми е смешно никога не мислех преди да се омъжа че ще съм в това положение да не ме иска собственият ми съпруг 🤣

# 12
Защо първо не се разведеш? После търси любовта, тръпката или каквото ти липсва някъде другаде.
Като е такава мъка пък -  прекрати я.

# 13
Ами разведи се... Като не ти харесва брака с този човек, какво друго можеш да направиш? Ако отказвал да се разведеш си намери любовник и без това ми звучи, от разказа ти, че мъжът ти явно си има друга жена. Ти какво си мислиш, че живее без секс... Такива жени са ми най-интересни. Стига мрънка и се разведи. Може да пишеш на онзи, дето те харесва. Кажи му, че брака ти се разпада и започнете да подържате връзка. Така ще станеш по-уверена и ще имаш сила да го напуснеш

# 14
  • София
След  като нещата със съпруга ти не вървят и не те удовлетворяват - приключете. Като останеш сама вече ходи с когото искаш. Между другото да те светна, че има много варианти: сама да установиш, че бившият колега не е този, когото искаш,  може той да се оттегли като разбере, че си свободна, а той всъщност да е искал само забавление, може да се окаже мъжът на живота ти, може на следващия ден да срещнеш в магазина друг човек и той да се окаже твоя човек, може да останеш сама и да ти хареса и повече да не искаш да погледнеш мъж. Могат да се случат много неща, но началото на всички е, че щом не си щастлива с мъжът до себе си за какво ти е?

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 12:06 от Светулчица

Общи условия

Активация на акаунт