Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Изхвърлих вече опаковките, но мисля, че също пишеше 125 грама. Имаше си доста течност в опаковките, в момента на покупката не ми мина дори през ума, че може грамажът да е различен.
Не случайно те попитах. В такъв случай защо реши, че грешката в грамажа е по-вина на T-market, а не на производителя? Логика?! Да не би T-market да пакетират моцарелата? Thinking
Моля, да не се правят волни съчинения, никъде не съм казвала чия е грешката! Споменах, че грамажът не отговаря на посочения.
Също споменах и за практиката, която имат от Т-маркет, да слагат грешни цени на стоки тип моцарела (в други случаи, не за конкретната моцарела с по-малък грамаж от обявения). Е, в случай на грешен етикет определено вина имат от Т-маркет.😉

# 166
Скрит текст:
Изхвърлих вече опаковките, но мисля, че също пишеше 125 грама. Имаше си доста течност в опаковките, в момента на покупката не ми мина дори през ума, че може грамажът да е различен.
Не случайно те попитах. В такъв случай защо реши, че грешката в грамажа е по-вина на T-market, а не на производителя? Логика?! Да не би T-market да пакетират моцарелата? Thinking
Моля, да не се правят волни съчинения, никъде не съм казвала чия е грешката! Споменах, че грамажът не отговаря на посочения.
Също споменах и за практиката, която имат от Т-маркет, да слагат грешни цени на стоки тип моцарела (в други случаи, не за конкретната моцарела с по-малък грамаж от обявения). Е, в случай на грешен етикет определено вина имат от Т-маркет.😉
Всички отговарящи след мен са разбрали същото като мен.

# 167
  • София
1 бр. царевица, умряла отвсякъде в Била е с цена 1,74 лв. Гледах и не вярвах на очите си днес. Sad

# 168
Скрит текст:
Очевидно не са всички. Но трябва малко логика, както каза.🙂
Казах, че на мен моцарелата ми харесва, че за цената си от 1,49 лв беше ок въпреки намаления грамаж. Да го имат предвид тези, които биха купили.
В отделен абзац споменах за практиката на магазина Т-маркет до нас да слагат грешни етикети по отношение на цената на килограм. Дано сега няма неразбрали.🙂

# 169
Скрит текст:
Скрит текст:
Очевидно не са всички. Но трябва малко логика, както каза.🙂
Скрит текст:
Казах, че на мен моцарелата ми харесва, че за цената си от 1,49 лв беше ок въпреки намаления грамаж. Да го имат предвид тези, които биха купили.
В отделен абзац споменах за практиката на магазина Т-маркет до нас да слагат грешни етикети по отношение на цената на килограм. Дано сега няма неразбрали.🙂
Очевидно е, че са всички предвид отговорите. Едно е какво ти си си мислила, че казваш, а съвсем друго е какво всъщност си казала.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 21:38 от ЧревоУгодник

# 170
Случайно да сте виждали или да знаете дали в Метро има ватос и каква му е цената?

# 171
  • Буркина Фасо
днес в Биллата гледах 2 вида моцарела. и двата бяха по 125 гр. написано на предната страна и по 250 на задната. вероятно 125 е на чист продукт, а 250 е заедно с водата.

# 172
Може ли в Метро да се купи стока без да се регистрирате? Понеже подочух,че касиерките имали ключ или чип с който обслужвали клиенти без карта.

# 173
  • София
Може ли в Метро да се купи стока без да се регистрирате? Понеже подочух,че касиерките имали ключ или чип с който обслужвали клиенти без карта.

Не знам такова нещо.
Преди даваха еднодневни карти.

# 174
С каква валидност са картите на Метро?

# 175
Май са безсрочни( ако няма нещо ново...). Моята е издадена 2000 година.

# 176
Дени, на мен преди време ми бяха пратили смс, че ще ми изтече срокът на картата. Края на 2022 г и 2023 г беше издадена, та срок (поне за издадените тогава) е имало. Поне за тези, издадени на физическо лице. Чудя се дали на друг член от домакинството е все още валидна (няма навик да си проверява съобщенията, ако пращат все още).

# 177
Миналото лято си взех карта в Метро на входа на магазина. Няма дата на валидност.

# 178
  • Буркина Фасо
преди 4-5 дни поисках да си издам физическа карта. жената направо започна да ми издава. т.е. може на регистрация.  след това уточних, че имам приложението  и искам на него да издам физическа карта. казах си тел.номер  и за 5 сек. беше готова картата.
срок на валидност написан на нея НЯМА.

изтеглете си приложението, вземете си физическа карта и изтрийте приложението след като не го искате. оставате само с физическа карта.

# 179
  • софия
Цитат
Комисията за защита на конкуренцията наложи имуществена санкция на "Билла България" ЕООД от 405 936 лв. за заблуждаваща реклама. Става дума дума за смес от олио и зехтин, което според регулатора не е изрично посочено. Вместо това търговецът в различни материали рекламира продукта като "Basso Blend Маслиново масло екстра върджин 20%" докато в телевизионни и радиоклипове той се представя като "Маслиново масло Extra Virgin Basso Blend".
"В посланията се акцентира върху съдържанието на маслиново масло, с произход и качество, внушаващи по-висока стойност, което реално е 20%, като в същото време не се посочва основната съставка - слънчогледово олио (80%)", посочва комисията.
Според нея съзнателно е премълчана съществена информация, а използваните рекламни послания са неточни, заблуждаващи и недобросъвестни.
Санкцията е 0.032% от нетните приходи на търговеца за 2024 г.

Общи условия

Активация на акаунт