Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 658
  • 191
  •   1
Отговори
# 60
  • Далечният изток
И е получила двойно внимание, което не разбрах какво общо има с двойния стандарт и третирането...

# 61
Една определена категория мъже го прави. Жените с хиалурона са за тях и обратно. Жени като мен с такива мъже ...няма как да стане и невъзможността  е двустранна.

# 62
.А ,тогава защо все се заглеждат по красиви и подържани жени ?

Защото са лицемери? Празнодумковци?
Приказват едно, правят друго. Нищо ново под слънцето. По делата си личи лъжата.
И защо си сложила хиал нещо си там?
Боклуци ли ще привличаш или читави мъже?
Явно ще  е от първия вид.

# 63
Сърцето не се вижда златно ли е, не е ли, по тази причина хората гледат, което могат - външността.
Пък и, макар че вкусовете са различни, ако някой ти е физически неприятен, двойка няма да станете, каквото и да му е сърцето. Външността си има своята роля в привличането. Не виждам лицемерие в това.

# 64
Много е важна външността. Не ми ли хареса някой на външен вид няма шанс за нещо повече.

# 65
Така ,има много позитивни промени в моят живот ,като реших и да променя нещо във външният си вид .Което няма ,абсолютно нищо общо с това че търся мъжко внимание ,което получих .Първата промяна е че скоро ще стана майка на близначки ,които осиновявам .Две прекрасни момиченца на шест месеца ,които другият месец ще ми ги дадат .Смених къщата ,оставих мъжът и ще си гледам куклите сама .И ,затова реших да направя нещо позитивно за себе си .Не съм го направила с цел ,да търся мъжко внимание .Ала ,ми направи впечатление че повечето хора реагираха като вас ,че промяната е с цел да си намеря мъж .Второ впечатление ,е ,че колкото мъжете да казват че нямало естествени жени ,поне аз не познавам мъж ,които да не се загледа по тунингована мадама .Така че ,съм съгласна че външният вид има значение .

# 66
А, как позитивно, гледай какви размисли провокира тунингът ти - “значи, преди не ги впечатлявах толкова, а едва след като станах масовка…”. Не е заради мъжете, ама хич, да - верваме ти, остава да отпочнем и да ти пригласяме.

# 67
Близнаци сама. Олеле... Нали поне майка ти ще помага? Един човек с едно бебе е трудно, един човек с две бебета - съвсем. Знам, че сега ще ти кажат - а, какво му е трудното? Но това не е реалността.
Надявам се си подготвена.

# 68
Е, може и за себе си да го прави.
Ние не я познаваме, а и майка ще става – честито и успех. Това си е сложно упражнение.

# 69
Аз никога не съм се стремяла да се харесам на мъжете ,и някак си (може би съм само аз),мисля че мъжете не ме правят щастлива .Винаги съм се стремяла да изглеждам добре ,и то заради себе си .Когато съм нагласена и облечена добре самочувствието ми е по високо .Имам си някакви си ритуали ,които са ме карали да се чувствам добре .Да майка ми ще ми помага ,вече се нанесе при мен .Освен брат имам и сестра ,а и мога да си позволя детегледачка .Куклите са осиновени ,от тук от Турция .Майката е 14 годишна ,която ги е оставила в болницата и избягала .И ,за ваша информация винаги съм искала да имам деца ,но мъж в живота ми НЕ !Абе ,не ме прави щастлива да съм ,във връзка .Мъжете само може да съсипят една жена .

# 70
  • Down south
Така ,има много позитивни промени в моят живот ,като реших и да променя нещо във външният си вид .Което няма ,абсолютно нищо общо с това че търся мъжко внимание ,което получих .Първата промяна е че скоро ще стана майка на близначки ,които осиновявам .Две прекрасни момиченца на шест месеца ,които другият месец ще ми ги дадат .Смених къщата ,оставих мъжът и ще си гледам куклите сама .И ,затова реших да направя нещо позитивно за себе си .Не съм го направила с цел ,да търся мъжко внимание .Ала ,ми направи впечатление че повечето хора реагираха като вас ,че промяната е с цел да си намеря мъж .Второ впечатление ,е ,че колкото мъжете да казват че нямало естествени жени ,поне аз не познавам мъж ,които да не се загледа по тунингована мадама .Така че ,съм съгласна че външният вид има значение .
Устни, прическа, оставен мъж, нова къща, засилено мъжко внимание и две бебета
Това са ужасно много промени, та, това е цял един нов живот.
Успех в начинанията.

# 71
  • Out of the Mix
Извинявайте но аз нямам нищо общо с такива жени ,като от Ергенът .Който желае на лично ще пратя моя снимка .Поне аз мисля че изглеждам естествено ,дори и с корекция .Просто реших да живеq... Kissing Heart

Епа, прати, щом си рекла. Ще преценя и ще ти отговоря откровено, чисто и приятелски.

Нищо лошо не виждам в заглеждането по улицата.

Е са преди час докато беше светло все още се разминахме с една антилопа с токчето и рокличката, трак, трак. Не беше първа младост, да се разбира над 30-35, но беше уау. Мислих да й кажа две приказки, че не съм виждал скоро такава съкварталка, ама готворих по телефона. Съдба. Joy

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 22:52 от Revoker

# 72
  • София /Абсурдистан
Темата прилича на пързалка, ама…
Щом ще гледаш близначета бебета, скоро хич няма да ти е до джуки и сиси и кой кого как погледнал.

# 73
  • София
Пожелавам ти много щастие с децата ти!
По темата за хиалурона - имам две приятелки с такава намеса, една в провинцията, една в София, не, че има значение. Значи и на двете личи минимално, защото им знам кътните зъби, дето се вика, иначе не. Честно, на мен ми бяха по-хубави без него. Но явно им е бил комплекс, за който и аз не съм подозирала. Едната приятелка казва - ми аз нямах горна устна. Да, но имаш разкошна усмивка и без този хиалурон, просто заразяваща. А тези извращения с прекаляването просто не искам да ги коментирам. Но явно за всеки влак си има пътници и може би не са малко, щом е масово станало. Щом се правят така, значи знаят, че този стил се котира. За двойни стандарти, каквато е целта на темата, не знам какво точно да коментирам. Като цяло не виждам двойни стандарти, обществото ни е развито. Може би заплащането в някои сфери, но истината е, че си има по-мъжка работа и по-женска, от това няма как да се избяга и аз съм напълно ок с това. Работа с повече отговорност, стрес, риск или физическа сила обикновено се поема от мъжете. Пък нека са по-добре заплатени. Пияници никой не харесва.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 01:16 от Maidenly

# 74
  • София
Повечето мъже харесват и предпочитат естествено изглеждащи жени, но разбира се, красиви. Много, които не са или не смятат, че са красиви, прибягват до корекции. Голяма част не изглеждат по-добре след тях, по-скоро различно зле.

Понеже се спомена Ергенът, там само единият залиташе по яко тунинговани, а основните му кандидатки бяха с доста карикатурен външен вид.

Рядко съм виждала добре изглеждащи направени устни. За мен за да са такива, не трябва да си личи корекцията (особено без червило), не трябва да стърчат като на паток и да изглеждат подути. Повечето обаче са точно такива.

Ако искаш пусни снимка само на устата. Но в крайна сметка, щом те кефи и си го направила, какво значение има чието и да е мнение? Мъжете се привличат от корекции, защото смятат жените с такива за по-лесни. То същото важи и за оскъдно облечените жени. Не значи, че ги уважават и искат сериозни отношения с тях.

Общи условия

Активация на акаунт