Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 378
  • 191
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
Тя хубавата, за да изглежда хубава, поне си е изрязала и изпилила ноктите и е оскубала някое друго косъмче от веждите... Тоест пипнала е пак нещо по себе си. Да не говорим, че се е и епилирала примерно и куп други неща...

# 181
  • По света и у нас
Може би мъжете от поколението на Моника Белучи са били по- непретенциозни.

П.п. Сега погледнах - нямаше снимка на която ноктите и да са къси и неоформени…

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 12:52 от PriMadonna

# 182
Виждала съм я на доста снимки без, сега не ми се рови, което не значи не са поддържани. Една красива жена се поддържа с добра храна и сън, и любов де, даже пари не трябват. За елементарната хигиена е ясно.

# 183
Дами, темата е за естетични корекции, не е за маникюр, и има ли той почва при медицинските специалисти. Ама пусто, явно Дренка много се дразни, като види някоя натокана мацка, защо ли.
Мале много си й набрала на тази Дренка 😂. Вярно е малко киселяк, но ти я споменаваш във всеки пост. Не й обръщай такова внимание.
Мъжете гледат ръцете на жената, забелязват хубавия маникюр, даже и на краката. Никой не иска жената до него да изглежда с мъжки нокти, или оръфани и с кожи.
Хората имат право на избор и да изразяват себе си, както искат. Аз може да нямам хиалурон никъде, но не съдя жените по това. Попадала съм на страхотни, съвестни хора с джука, мигла и гърди. Това е техният избор, или комплекс. Другите, които нямат също не трябва да са съдени, че не се поддържат. Изобщо дайте шанс на хората, под опаковката понякога изненадва, понякога човекът изглежда обикновен, но е злобен и кисел. По-лошото е че не мъжете третират двойно, а жените, дори понякога мисля, че жените си правят корекции и подобрения заради другите жени, защото се сравняват.

# 184
Нарича се конкуренция.
И съществува в природата. Под формата на окраска, оперение, песен или рога.

# 185
Revoker, със сигурност ще избереш мацката с добре направени зъби (сега има много иновативни материали), а не тази с натурален здрав, но тъмножълт емайл.
Моите зъби са прави, подредени и бели, което се дължи на често избелване, чистене на зъбен камък, бондинг за затваряне на разстоянието между зъбите. Да не говорим колко пломби имам. Постоянно мъже ми правят комплименти за естетвената усмивка.
Убедила съм се, че мъжете хал хабер си нямат кое е истинско, кое не или се правят, че не знаят и искат да живеят с илюзията, че жена им така се е родила - "естествено" перфектна, без белезникаво жълти или криви зъби, щръкнали уши, проскубана коса, косми, побелели коси и целулит (напълно естетвени явления, ако питаш мен). За някои други пък ясно различимите корекции са белег на финансов статус. Но естествено грозна никой не ще.

# 186
Е то това е въпрос - защо им се прави секс с жени с  хиалуронови устни и орелски нокти? Сексапилно е значи.
Защото знаят, че се съгласяват лесно и не се налага много да ги свалят.
Според мен защото могат да правят грешки за които после да съжаляват

# 187
Значи, преди малко ходих до една банка. Жената, която ме обслужи, беше с направени устни, вежди и мигли. Грим също. Природно, не беше първа красавица, но изглеждаше добре.  Без корекциите ,  по мое мнение, щеше да изглежда доста по зле. Нямаше никакви ексцесии, нищо фрапантно.Около 40 години мисля, че беше.
Ноктите не съм й гледала .
Та, мисълта ми е, че в корекциите , особено след определена възраст, не виждам нищо лошо, стига да са с мярка, с вкус, или, да речем, имаш сериозен комплекс откъм голям нос, обратна захапка, липса на брадичка, прекалено тънки устни, голям диоптър очила, увиснала кожа на корема, щръкнали уши и зъби.....
Пък на Дренка нищо не съм й набрала, просто ме дразни с високомерното си отношение към останалите потребители във форума, и постоянното себеизтъкване - вижте аз коя съм, и какво работя, никой тук не ми е на нивото, за това ще ви говоря от силата си на Джедая Йода, с объркан словоред, и претенции за вселенската мъдрост, зад които прозира много гняв и озлобление. Може и на работата й да се дължи, и на личния й живот, и на други комплексни фактори. Нейна си работа, но веднъж не съм видяла неин пост, който да е в окуражителен, добронамерен тон.
Винаги, независимо от проблема, който се дискутира, тя се намесва да обясни колко са прости всички, и че тя никога не би постъпила като тях в конкретната ситуация.

# 188
  • Somewhere far away

Ако няма нищо, все едно не си жена, а техен другар 😂.
Значи с гордост съм техен другар. Grinning

# 189
  • Out of the Mix
Най-доброто от двата свята, Таня. Wink
На живо е друго, а и все пак зависи кой какво провокира в теб, какво се опитва да "извлече", как се държи.
Напипваш иначе, но нека си остана "хамелеон".
За осанката ми и стойката не се заблуждавай, нищо общо нямам с Водолей, или там каквото.
Душата и сърцето - не е нужно всеки да има достъп до тях. Simple Smile
Знам, че искаш, Лъвичките искате, ако може от всичко по много, само за вас и до дъно, в което няма лошо, и знаете какво искате, не просто каприз.

# 190
Сутрешната доза смях с кафето.
Форумът е жива система.
//
Абуто, ама ти май и не се обезкосмяваше? Joy
//
Тотални глупости за зъбите и пушачите. Първо – на днешно време има всякакви възможности и средства/начини да поддържаш зъбите си, дори и да си пушач. Второ – генът определя много силно дали ще ще ти пожълтяват зъбите при пушене или не. Бившият ми пушеше по 2 кутии на ден – имаше белички и наредени като бисерчета зъбки. На цигари не смърдеше. Нямам идея как го постигаше. Аз съм непушач и имам много чувствителен нос.

# 191
Все като са ме обслужвали жени с явни корекции, все е имало някакъв проблем, та избягвам ги. Иначе все си избирам да работя с красиви хора, т.е. които имат приятно излъчване. Ако станат някакви скандали после или възникне напрежение, по-лесно минава Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт