Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 661
  • 191
  •   1
Отговори
# 165
Дами, темата е за естетични корекции, не е за маникюр, и има ли той почва при медицинските специалисти.

ами, да се самоцитирам:

Ботокса в гневната бръчка-също.
Доктор не е само хирург.
Последно бях при мъж хирург да обработи абсец. При сваляне на ръкавиците нямаше как да не забележа безупречния му маникюр. И жените гледаме някои неща.

Не пречат естетическите корекции по никакъв начин, за част от тях дори не подозираме. Никой не постъпва на работа с чек-лист какви козметични корекции има.
Друга тема е колко имат време за големи такива, защото искат и време за възстановяване. Това зависи от специлаността също. Последно бях при ендокринолог, която и косата и бе направена, и маникюр, а може би и гърдите, не си е сложила табелка на врата за това.

# 166
Да върнем темата, че се посмях с тези маникюри сутрешно.
//
А приемат ли мъжете по-добре жена с хубав маникюр (не орлов) от такава без?

# 167
Цъ, на мъжете последното, за което им дреме, и което забелязват в една жена, е маникюра.
Те други неща гледат.
Маникюрът не прави нито една жена по-млада, по-хубава, или по слаба.
Така че, вместо да дадете този месец поне стотина лева за нокти, си купете карта за фитнес, качествен фон дьо тен, хубав крем, идете на козметик...
Най ми е смешно, като видя някоя тетка с нокти като перашки, мигли като четки, вежди от вакса за обувки, джуки като фуния, ама иначе си личи,че от години не е ходила на зъболекар, а кожата  и косата изглеждат все едно е жертва на пожар.

# 168
Зъби. Категорично тук вкарвам вида на устата при отварянето и.

# 169
Имаше такива жени през 80-те, тогава свързвах "разкрасена" с лоша кожа и много грим.
Сега първото, което оправят е хубава кожа и коса, научиха се

# 170
Е, аз съм си лъскава леля. Недей така с лошо, Василиска. JoyJoy
//
Моите наблюдения са, че всичко гледат мъжете – имах един дето имаше фетиш към червения ми лак.

# 171
Ами не им е най-важно изискване, но със сигурност го забелязват, мъжът ми ми го е казвал и бившият ми също.

Масовият мъжки вкус обаче няма общо с женската мода. Не мисля, че виждат сексапил или естетика в огромен остър маникюр, камъчета, златни фолиа, картинки на жаби, пеперуди, бухали и т.н. Харесват маникюр като снимките по-горе или милиметър по-дълъг, най-вече френски и червен цвят.

# 172
Не знам защо се хванахте за тоя маникюр, като се визираше съвсем друго.

Вземам от съседна тема произволно избран цитат от мокри сънища

Пък може в промеждутъка между 10-тата страница и окосения квадрат, да го съблазниш със сладко мъркане по рокле или секси дълбоко изрязани панталонки, със стърчащ естествено бюст, и да му врътнеш една за настроение и поддържане на ищаха.

Колегата съфорумец е плеснал едно определение "стърчащ естествено бюст", но по изразните средства си личи, че по-скоро вие врат по преминаващи кубици.
Което и идеше да каже темата - всеки се прави, че не го кефят корекции, джуки, хиалурон и силикон, но само от мисълта  за външен вид, получен с горепосочените помощни средства му се вдига... интереса. И когато жената се тунингува надлежно, получава внимание, което иначе  трудно привлича. Пък после, защо жените се  правят на патешки човки с цици като любеници.

# 173
Е, не говорим за по специални  фетиши към червени нокти, високи токчета, черно бельо, стъпала... Както казва Манди, масовият мъжки вкус е насочен към млади, стройни, естествено хубави жени, не към грозотии с плашещи окото "подобрения", от които приличат на извънземни.
И ако една жена е млада и хубава, надутите джуки няма да ги спрат, ако обаче е грозна, джуките няма да й помогнат. Не говорим, естествено, ако въпросните джуки никакви ги няма, и жената си е сложила малко, колкото да изглежда по естетично. А не все едно си е присадила зурла.
Вижте известните актриси, никоя няма свинска зурла, или вежди като гъсеници, ама нали не мислите, че не ходят на всякакви терапии и процедури. И малко хиалуронова киселина изглажда бръчките около устата, които се получават след определена възраст. И, ако имаш нос като клюн, не виждам нищо лошо да го оправиш. И смятам, че след определена възраст, гримът става задължителен, разбира се, не да се нарисуваш като индианец, ама поне да поприкриеш следите на времето.
Сега, че такъв тип жени като Светлана Гущерова се котират в определени среди, не значи, че всяка, която се обезобрази, ще направи кариера на инфлуенсърка , или лайф коуч в Дубай.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 12:03 от Прекрасная Василиса

# 174
Хабиби, ком то Дубай е много актуален тренд, да.

# 175
Да правим разлика между козметични процедури и естетични корекции, както и между Дупница и Дубай!

# 176
  • По света и у нас
Цъ, на мъжете последното, за което им дреме, и което забелязват в една жена, е маникюра.
Те други неща гледат.
Маникюрът не прави нито една жена по-млада, по-хубава, или по слаба.
Така че, вместо да дадете този месец поне стотина лева за нокти, си купете карта за фитнес, качествен фон дьо тен, хубав крем, идете на козметик...
Най ми е смешно, като видя някоя тетка с нокти като перашки, мигли като четки, вежди от вакса за обувки, джуки като фуния, ама иначе си личи,че от години не е ходила на зъболекар, а кожата  и косата изглеждат все едно е жертва на пожар.
Позволи ми да не се съглася.
До сега това, което съм видяла с очите си е че мъжете поради някаква странна причина държат на маникюра. Гледат там и това им бърка в мозъка. Може да не е нещо фрапантно този маникюр, но ако имаш направени нокти - малко по- дългички или поне лак, на тях им става.
Ако няма нищо, все едно не си жена, а техен другар 😂.

# 177
  • Далечният изток
Някои, някои мъже, да.
Правят си разни асоциации и си представят къде ги дращят с тия нокти... Grinning

# 178
  • Обран бостан ;)
Коя професия забранява оформяне на вежди и промяна на цвета на косата, формата на маникюра и подобни козметични промени? Или корекция на носа?

За една хубава жена, всички гореизброени действия са напълно излишни.

# 179
Моника Белучи, никога не съм виждала нейна снимка с лак за нокти (или поне на повече е без), нито на ръце, нито на крака.

Общи условия

Активация на акаунт