Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 671
  • 191
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм "за" експериментите. Една жена може да опита как е с руса коса, как е с червена, как с черна. Може да се накъдри, за да се види така, да си направи кичури. Може да си направи дълъг маникюр, шарен маникюр. Може да си оформи по различен начин веждите. Може и да си увеличи устните, ако иска да се види така. Не е за постоянно, ефектът трае някакъв там период, и аз не знам какъв, но после хиалуронът се резорбира. Та това са нормални експерименти, да се видиш и тъй, да се видиш и иначе. Глобални изводи от това не знам защо се правят, но кой както го разбира. За мен си е просто нормална женска суета. Но някои ни е страх от инжекции в устните и затова не сме си направили. Smirk Не от прекомерна "сериозност". На друга пък може да не й се дават пари за процедури, иначе би си направила.

# 91
  • София /Абсурдистан
Колко някой трябва да е без акъл, за да отиде при фризьорки и козметички за интервенции. Има си лекари за целта. Понякога евтиното излиза после твърде скъпо.

# 92
Сложих си хилорон в устните ,и реших да си променя прическата .Странното е, че вниманието на мъжете към мен се увеличи двойно .Замислих се ,и сигурно няма жена ,която не е чувала от мъж ,как нямало свестни и естествени жени .А ,тогава защо все се заглеждат по красиви и подържани жени ?Когато една жена е разведена два пъти ,то непременно й има нещо ,а за мъжете, някак си се приема по добре .Имам случай на жена която имаше проблем с алкохола ,и как я сочеха с пръст ,вместо да и помогнат (тя просто се оказа че е шизофреничка),а единственият човек който и помогна беше един бивш полицай .Тя беше отритната от семейството си .Ала ,мъж ,който пие ,няма да е чак толкова голям проблем .Жените които се разведат и са с деца ,все още са стигма да намерят друг партньор .А ,за случаите на домашно насилие просто не ми се коментира .Друг случай на който бях свидетел ,беше как в моята работа не взеха по възрастна жена ,защото е била възрастна ,с такава която изглежда по добре ,и да си призная не е чак толкова компетентна .Описвам случай от моя опит ,и си мисля ,че май човечеството не е чак толкова напред .
По първия въпрос, много зависи - лично аз, както и тесния ми кръг приятели, намираме тунингованите жени, особено тези, които се попрекалили, за отблъскващи. Заглеждаме ги, но не по този начин, по-скоро с отвращение. Аз съм искрен и много ми личи по изражението, и определено в случаите, в които съм ги поглеждал, не са оставали с впечатление, че им се кефя или флиртувам. Нямам нищо против техния избор, всеки си преценява как се чуства добре и дали иска или не да си прави корекции/тунинг, за мен лично, особено случаите на прекаляване, не са ок. По повод алкохолизма, отново - за мен алкохолик, независимо от пола, е проява на слаба воля/характер или човек с много сериозни проблеми. Имам един единствен познат, който има такъв проблем, и основно поради тази причина не общувам с него от години. Това са хора, на които не може да се разчита, за съжаление в България това е голям бич и е масово... Относно развода, за мен при наличие на два такива, отново независимо от пола, нещо не е ок - един път човек да сгреши, да, ама два пъти и то предвид факта, че в двата брака единствения общ фактор е именно този човек, все е червен флаг. За последния случай, да, за жалост е практика на много места, включително и в моята сфера - махнаха няколко по-възрастни служители, които са изключителни в професията си, и от тогава насам който и да поеме работата им, не може да я върши като хората.

# 93
'Баси, ся ще я накарате да си изчопли устните жената... Grinning един не се намери да каже "мен ме кефи". Иначе аз се чудя - що се пускат теми, като после няма да ги продължават, а си тръгват след първото мнение в разрез с тяхното? Тва някак си крещи за комплекси повече от направените джуки.

# 94
Ама да си ги чопли бе. Каквото иска да чопли и да слага.
Щом има ниска себеоценка и не се обича, да се чопли.
Познавам доста невзрачни жени, обаче толкова много се обичат и се уважават, че никакви корекции не биха си правили и си имат обожатели.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 15:46 от Елора

# 95
  • София
Сложих си хилорон в устните ,и реших да си променя прическата .Замислих се ,и сигурно няма жена ,която не е чувала от мъж ,как нямало свестни и естествени жени .А ,тогава защо все се заглеждат по красиви и подържани жени

Едно е красива (естествено) и поддържана, друго е хиалурон, силикон и ...неон.
Да, не е двоен стандарт, предполагам ти обръщат повече внимание, защото...за някои екземпляри изглеждаш "по-лесна", така да го кажем....

# 96
  • София
Сложих си хилорон в устните ,и реших да си променя прическата .Замислих се ,и сигурно няма жена ,която не е чувала от мъж ,как нямало свестни и естествени жени .А ,тогава защо все се заглеждат по красиви и подържани жени

Да, не е двоен стандарт, предполагам ти обръщат повече внимание, защото...за някои екземпляри изглеждаш "по-лесна", така да го кажем....
Ооо,Майкъл Самюел от Никита:)))) Беше ми любим тоя сериал

# 97
Никакъв двоен стандарт няма Grinning

Преди дни в един магазин видях един мъж с надути джуки и червени дълги нокти. Бая го зазяпах.

Той видя, че го зяпам и дойде при мен да си поговорим Joy

Така че двойни стандарти няма.

# 98
  • София

Ооо,Майкъл Самюел от Никита:)))) Беше ми любим тоя сериал

И на мен:)

# 99
Аз съм "за" експериментите. Една жена може да опита как е с руса коса, как е с червена, как с черна. Може да се накъдри, за да се види така, да си направи кичури. Може да си направи дълъг маникюр, шарен маникюр. Може да си оформи по различен начин веждите. Може и да си увеличи устните, ако иска да се види така. Не е за постоянно, ефектът трае някакъв там период, и аз не знам какъв, но после хиалуронът се резорбира. Та това са нормални експерименти, да се видиш и тъй, да се видиш и иначе. Глобални изводи от това не знам защо се правят, но кой както го разбира. За мен си е просто нормална женска суета. Но някои ни е страх от инжекции в устните и затова не сме си направили. Smirk Не от прекомерна "сериозност". На друга пък може да не й се дават пари за процедури, иначе би си направила.

Не не може, ако си избрала професия, която изключва повечето горепосочени “експерименти”.

# 100
Коя професия забранява оформяне на вежди и промяна на цвета на косата, формата на маникюра и подобни козметични промени? Или корекция на носа?

# 101
Ако си на представителна длъжност в нормална фирма, няма как да,си с маникюр на пеперуди или лилава коса.  Както има дрес-код, по същия начин има норми за външния вид. Жена с устни тип Мара отварачката също няма шанс.
Пак казвам, говоря за нормални фирми, и извън шоубизнеса.

# 102
  • По света и у нас
Не че няма да може да си ходиш с пеперудите и зурлата, но няма никой да те вземе на сериозно. Ще си мислят само как правиш секс.

# 103
Е то това е въпрос - защо им се прави секс с жени с  хиалуронови устни и орелски нокти? Сексапилно е значи.

# 104
  • По света и у нас
Защото ги откъсва от работата им. Много мъже са работохолици и виждат жената и секса като начин да изключат.

Общи условия

Активация на акаунт