Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 683
  • 191
  •   1
Отговори
# 75
Извинявайте но аз нямам нищо общо с такива жени ,като от Ергенът .Който желае на лично ще пратя моя снимка .Поне аз мисля че изглеждам естествено ,дори и с корекция .Просто реших да живея здравословно след известно боледуване .Но се чудя ?Как ,всеки казва че душата е важна !Ама ,поне аз не познавам мъж ,който ,като мине някоя натокана мадама да се обърне на другата страна ,и да каже ,аз съм верен на жена ми ,която е обикновена .И ,да за нарочно съм написала хилОрон ,за да имате повод да си излеете злобата ПО ТИПИЧНО БЪЛГАРСКИ!!!!!?Kissing Heart

Първо, не мисля, че е било нарочно.
Второ, де да беше само това, целият пост е пълен с бисери.
И трето, защо пък злоба? Беше ми забавно. Нито те познавам, нито имаме допирни точки, че да питая някаква злоба към теб. Впрочем това е типично за тунингованите кифли - ако някой не ги харесва е хейтър, завистник, смотаняк и прочее.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 12:49 от Черна станция

# 76
Сложих си хилорон в устните ,и реших да си променя прическата .Странното е, че вниманието на мъжете към мен се увеличи двойно .Замислих се ,и сигурно няма жена ,която не е чувала от мъж ,как нямало свестни и естествени жени .А ,тогава защо все се заглеждат по красиви и подържани жени ?
Защото стават за еднократно чукане. Джуката просто привлича вниманието, не че е нещо красиво. Свестните и естествените наистина са по-малко. Грамотните - още по-малко. Ето, не знаеш, че се пише хиалурон и поддържан. Няма да си намериш свестен мъж така, само някой тъпкач.

# 77
  • Далечният изток
Извинявайте но аз нямам нищо общо с такива жени ,като от Ергенът .Който желае на лично ще пратя моя снимка .Поне аз мисля че изглеждам естествено ,дори и с корекция .
Скрит текст:
Просто реших да живея здравословно след известно боледуване .Но се чудя ?Как ,всеки казва че душата е важна !Ама ,поне аз не познавам мъж ,който ,като мине някоя натокана мадама да се обърне на другата страна ,и да каже ,аз съм верен на жена ми ,която е обикновена .И ,да за нарочно съм написала хилОрон ,за да имате повод да си излеете злобата ПО ТИПИЧНО БЪЛГАРСКИ!!!!!?Kissing Heart
Ама защо на лично?
Цяла тема пусна, за да се хвалиш и вече презизвика интерес. Дай поне ние, дето ти пишем в темата, да те видим...

# 78
Темите стават все по-странни и хаотични. От джуки и двойни стандарти до раздяла с мъжа и осиновяване на близнаци...

Иначе най-обичам хиалуронът да изскача от очертанията на устните и да хвърля сянка като мустак, а отдолу криви зъби със зъбен камък. Те тва е да си поддържана, модерна жена. Не няква запусната невзрачна женица.

# 79
  • Варна
 А, не, слагат си снежно- искрящи с размер на дъвки/дражета Орбит, които без очила на заварчик заслепяват.

# 80
Просто реших да живея здравословно след известно боледуване .

Малко съм тъпа, може ли да ми обясниш какво общо има здравословното живеене с изкуствените джуки?

# 81
  • София /Абсурдистан
Моят зъболекар ми каза, че сега на мода били едрите зъби. Всички искали огромни като на кон.

# 82
  • Down south
Снощи се замислих, как се осиновява дете, без наличие на здраво семейство.
Няма ли изисквания, условия, норми  в това отношение?

# 83
Доколкото схващам тя е била женена, наскоро са се разделили, така че явно са минали процедурата заедно с мъжа си. Също, мисля че жена при определени условия може да осинови и сама. Гледат се доходи, стабилност, жилище и т.н. Тя явно ги има, има и подкрепа от родителите си.
Успех с близначките, това е много хубава емоция, пожелавам щастие на Даниела и децата.

# 84
Все пак съм в Турция не в България .Имам доста добри възможности ,а за мъжът ми (бившият ),няма какво да кажа .Като всеки мъж си плю на петите ,при поява на бебета .Разбрахме се той да вземе апартамента в който живеехме ,след като минат процедурите .А,аз го направих ХАЛАЛ на една 30 годишна умница .

# 85
  • Down south
Не бях разбрала, че става дума за Турция, всъщност и за България  не знам, как стоят нещата. В страната, в която живея нещата са много сложни в това отношение, за това и се замислих.

Изглежда, че си се отървала.
Нов живот пред теб и децата. Наслаждавай се.

# 86
  • София
Сложих си хилорон в устните ,и реших да си променя прическата .Странното е, че вниманието на мъжете към мен се увеличи двойно .Замислих се ,и сигурно няма жена ,която не е чувала от мъж ,как нямало свестни и естествени жени .А ,тогава защо все се заглеждат по красиви и подържани жени ?Когато една жена е разведена два пъти ,то непременно й има нещо ,а за мъжете, някак си се приема по добре .Имам случай на жена която имаше проблем с алкохола ,и как я сочеха с пръст ,вместо да и помогнат (тя просто се оказа че е шизофреничка),а единственият човек който и помогна беше един бивш полицай .Тя беше отритната от семейството си .Ала ,мъж ,който пие ,няма да е чак толкова голям проблем .Жените които се разведат и са с деца ,все още са стигма да намерят друг партньор .А ,за случаите на домашно насилие просто не ми се коментира .Друг случай на който бях свидетел ,беше как в моята работа не взеха по възрастна жена ,защото е била възрастна ,с такава която изглежда по добре ,и да си призная не е чак толкова компетентна .Описвам случай от моя опит ,и си мисля ,че май човечеството не е чак толкова напред .
Защото искат само да те чукат. Аз поне съм така,а когато имам сериозна връзка не е със жена с надути джуки. Широко скроен съм и никога не съм изпитвал ревност ,но ме отблъсква ,като личност такава жена за някаква емоционална връзка . Имал съм много такива и още в началото съм бил наясно със себе си за това . Може и да е клише,но за мен такава жена е емоционално нестабилна,комплексирана,простовата и меркантилна. Качества,които мразя в един партньор ,но харесвам в един сексуален обект

# 87
  • Out of the Mix
Постоянно, всеки божи ден се разминавам с такива.
Досега не съм харесал нито една. Като от калъп са, конвейер, излизат от една клиника все едно, чучело до чучело.

Дали бих чукал подобна, ако ми се сложи? Rolling Eyes
Сигурно, ако има секси и готино тяло, няма да я върна, но би било еднократно, или няколко пъти за начесване на краста, а сега нагонът следващите 5 м. е в пика си, мега висок, та не се знае.

Даниела, обаче се спотая и покри, не прати фотки да я скиваме.

Все пак сме корективът на форума, каймакът. JoySunglasses

# 88
Какви клиники? Вече и фризьорките инжектират...
//
Както казах и в друга тема – не ми пречат, но винаги си личат тези намеси, дори и при по-издържаните стилово мацки. На някои им се вместват почти естествено във визията, на други стоят като мини дупе. Вкусове, естетика разни..
Не бих съдила за някого генерално от корекциите, които си е направил или има. Лошият вкус не винаги означава и лош човек.

# 89
  • София
Те понеже и фризьорките инжектират вече, затова после гледаме по новините как ги приемат разни в Пирогов.

Общи условия

Активация на акаунт