Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 373
  • 191
  •   1
Отговори
# 45
Едно е да гледаш, друго да зяпаш, да се обръщаш, да ти текат лигите и да коментираш вулгарно.

Абе къде са тези хубави мъже, бре, от цяло хилядолетие не съм виждала хубав мъж на улицата... Grinning

# 46
  • Somewhere far away
Факт. В БГ няма хубави мъже като цяло - нищо лично към пишещите тук шепа мъже.
 Хубави мъже съм виждала много по чужбина, но те са не просто хубави, не става дума само за външна красота, те са  с едно цялостно различно излъчване и всъщност това ги прави много по -привлекателни.

# 47
Има хубави мъже, как да няма? И как не ги виждате?

# 48
Носят джапанки и чехли. Grinning

# 49
Вкусове за мъже различни.
А впрочем авторката, красотата на мюсюлманките не трябваше ли да бъде само за мъжа им? Тоя хиалурон нали ще го видят всички?

# 50
А ти нали затова  си тури хиалурона -  за да те третират?! Карайте по един стандарт, що ги правите двойни!

# 51
Авторке, какво ще направи твоят мъж ако загледаш някого на улицата все пак? Flushed

# 52
Фередже няма да сложа никога  ,и никога няма да се подчиня на мъж .Винаги съм правила ,каквото искам .Единствените мъже на които вярвам ,са брат ми и баща ми .И ,за ваша информация никъде в Корана не пише ,че жената задължително трябва да се забули .Не бъркайте Божията промисъл с глупостта на хората .Даже в Корана изрично е подчертано ,че един мъж може да има повече от една жена ,само ,ако е финансово обезпечен .И ,като си помислите има логика !Защо ?Ами ,колко истории има тук ?Как ,след развод мъжът зарязва бившата си жена с детето .А ,в Корана казват ,че ако искаш повече от една жена ,добре !Аз ,като Аллах ти разрешавам ,но при условия да си способен и кадърен да осигуряваш стабилност на всичките си жени .Така ,че не ми говорете за религия .Защото хората за да постигнат целите си ,ще кажат на черното бяла ,а на бялото черно.
А ,на въпросът ,защо си сложих ?Ами ,вие защо ставате от леглото ,къпете се ,купувате си хубави дрехи ?Имам пари угаждам  си !Що се отнася до мъжът ми ,може да съм го зарязала .На никой не стоя на портфейла ,за да давам обяснение .Грижа се за себе си ,заради самата мен ,а не за да се харесам на мъж .

# 53
  • Somewhere far away
Eгати нелогичното сравнение. Ставането от леглото какво общо има? Grinning

# 54
Който иска разбира логиката

# 55
Стига де! Стоя значи, гледам Ергена (опазил ме Бог) и ги презирам? И те от своя страна ме презират мен без дори да знаят, че съществувам?
За мен има някакъв комплекс в това нещо.
Ти говориш за някаква война и съперничество. На мен такава кака нищо не ми е направила, предполагам и на повечето обикновени жени. Какво делиме с тях тогава?

Нищо, обичайно не се и сещам за тях. Но понякога се сещаме и тогава не мога да не видя патешките човки и прочее и без да го искам изпитвам някакъв естетически стрес. И оттам почудата защо някой си прави това сам на себе си.

# 56
  • По света и у нас
Добре де аз не виждам къде е двойния стандарт. Ако мъж си сложи хилурон и лак на ноктите и аз ще гледам.

Природо съобразно е да се гледа защото ако нещо не е наред трябва да се отреагира.

# 57
Тая жена какво дрънка, някой разбра ли?

# 58
  • Варна
  Дами, ще ви кажа къде може да зяпате хубавци  без проблем. Ама не ме издавайте!! Във фитнеса. Не че ходя в такъв, ама пред блока има уч-щен двор и такива уреди, пък аз редовно поливам китките на терасата и ...

# 59
  • Down south
Тая жена какво дрънка, някой разбра ли?
Аз реших, че само аз не разбирам.
И идеята на темата не разбрах, освен, че има нови устни и нова прическа.

Общи условия

Активация на акаунт