Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 373
  • 191
  •   1
Отговори
# 30
  • Somewhere far away
Двойните стандарти са за ограничени и не особено интелигентни хора.

# 31
Мен пък си ме зяпат и мъже и жени, без да имам хиалурон в устните, силикон, и каквито ще да е корекции. Не смятам че тези неща определят вниманието.

# 32
  • София
Двойните стандарти са за ограничени и не особено интелигентни хора.
Много точно казано.

# 33
Наистина ли някой трябва да обяснява такива неща? Как да стигна до душата на мъж с “хигиенно нокътче”? Ми няма шанс! Може да е най-добрия, умен, прекрасен човек щом нещо във външността е отблъскващо душата няма значение. Тук може да става дума за различни неща, които са непривлекателни. Ниското самочувствие и сведеният поглед са също такива. На мъжете е забранено да се обръщат и да гледат чужди жени ли? Интересни хора сте. И като се обърне и я
огледа отгоре до долу аз ще се почувствам по-малко жена ли? Ще ми стане нещо ли? Че и аз оглеждам чужди мъже. Най-често да констатирам дали тава би стояло добре на моя. Представям си да има някакви претенции спрямо мен, че го правя.

# 34
Учените трябва скоро да измислят инжектиране на мозъчни клетки.
Доста хора вече се нуждаят.

# 35
Добре ,ама в ситуация мъж и жена (двойка),вървят по улицата ,и минава един супер готин пич ,а жената се обърне да го изгледа ,то тогава мъжът ,как ще реагира ?Нека мъжете да кажат ,как ще реагират в такава ситуация ?

# 36
  • Далечният изток
Малка е била Кашпировски като хипнотизираше по телевизора, но явно хипнозата държи дълго, мда....

# 37
Даниела, възпитаните хора не се обръщат и не зяпат. Независимо от пола.

# 38
Ми и аз гледам, и моята гледа, после си коментираме. Тия драми със заглежданията са ми чужди и за мен са най малкото израз на ниско самочувствие, да не казвам и по тежки комплекси

# 39
Между това да се обърнеш да зяпаш някого, и да се обърнеш на другата страна, защото си "верен", има цял океан. И в него плува нормалността.

# 40
  • Далечният изток
Комплексът е на този, дето дебне сега моя/мойта ще зяпа ли по тая/тоя. И като гледа какво ще стане?! Всички гледат. Имаме очи, гледаме.
Като те няма теб, Даниела, до него, може ли да гледа или то тогава не се брои щом не знаеш?!

# 41
Ами един от най- богатите мъже в света си взема тунингована жена. А той, щом е толкова богат значи е и много умен. Какво има повече да се коментира?

# 42
Добре ,ама в ситуация мъж и жена (двойка),вървят по улицата ,и минава един супер готин пич ,а жената се обърне да го изгледа ,то тогава мъжът ,как ще реагира ?Нека мъжете да кажат ,как ще реагират в такава ситуация ?
Действителен случай.
Бяхме със жената и детето на един воден парк. И в едното от представленията имаше четири-пет момчета (млади мъже) и една жена, с костюм като русалка. Скоци от кула, игри с делфини, ей такива неща. Като свърши представлението - всички деца отиват и си правят снимки с русалката. Мъжете стоят настрана. Викам на жената - "иди си направи снимка с пичовете, я ти се падне друг път, я не". Стана им приятно на хората. Не видях друг да се снима с тях.

# 43
Комплексът е на този, дето дебне сега моя/мойта ще зяпа ли по тая/тоя. И като гледа какво ще стане?! Всички гледат. Имаме очи, гледаме.
Като те няма теб, Даниела, до него, може ли да гледа или то тогава не се брои щом не знаеш?!
Ох, Аидка, аз все си вървя като кон с капаци. Някакси нямам навика да гледам хората. Мисля си мои неща, гледам по витрините, но минувачите никак. Ей сега се прибрах от дълга разходка, не знам с готини или неготини хора съм се разминавала. Само една жена запомних от цялата разходка, че беше покрита мюсюлманка, ама дори очите покрити с прозрачен плат, и цялата в черно. Само тази личност забелязах и запомних. Joy

# 44
  • Далечният изток
Същата съм Joy
Обикновено си гледам в краката, че се пребивам по улиците...
Коли като минават покрай мен, гледам номерата, и аз не знам защо. Може някой готин пич да ми намига от някоя, ама на, хора не гледам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт