Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 373
  • 191
  •   1
Отговори
# 15
Не българският мъж изобщо, а тези мъже, които са се цанили за ергени в това риалити. Обаче те като цяло са от една определена каста, към която спадат и кифлите и е нормално да е така - гърнета и похлупаци от един модел са всичките, нали?

# 16
Така, да не бъркаме предизвикателна с поддържана визия. Нормално всичко, което подчертава половите ти белези/ сексуалното излъчване, повишава вниманието у мъжете.
Ето пробвай да излезеш веднъж с пола до глезените и веднъж с минижуп, или пък един път с широки дънки и един път с впит клин. Реакцията ще е различна.

С глас се разсмях, като прочетох Абуто.

# 17
Иначе по темата, сега се загледах в Ергенът 4. Предполагам, че жените вътре са горе-долу представителна извадка на жените като цяло. Направи ми впечатление, че най-обезобразените, които на мен направо ми е трудно да гледам събират най-голямо внимание. Тези, които аз намерих за хубави стоят като фикуси и са просто статистки. Явно българският мъж харесва жени с брутални и видими хирургически намеси по лицата и телата.
Не знам защо така са се изродили вкусовете, непонятно е за мен.

Аз имам друго обяснение. Въпросните жени са си платили или по-точно някой друг е платил за тях да бъдат промотирани в предаването (онзи, който им е платил корекциите). Все пак те не разчитат на друго, освен на външност.
А кои мъже харесват такива жени? Ами простите мъже, които са изкарали лесни пари и ги инвестират в престиж. Маркови вещи с огромни емблеми и надписи, да си личи отдалече колко е богат човекът, който ги носи. Същото е и с жените – огромни джуки, мигли, гърди и т.н., та да си личи отдалече колко е богат човекът, който ги... Опрашва.
Та така. Всичко това е демонстрация на парвенющина и липса на елементарен вкус.

# 18
Никога не съм си позволявала външният ми вид да предразполага мъжете да ме третират като сексуален обект. Не ми е било нужно такъв тип внимание. Имам си мъж, който е видял и още вижда в мен не само външността и ме обича, както и аз него. Другите мъже много държа да са на дистанция. За жените, които искат мъжкото внимание да ги третира сексистки, няма друг път освен корекции и наблягане на външен вид. В този случай не виждам и защо се оплаквате.

# 19
Да, някои мъже обръщат повече внимание на жените с корекции, но какви мъже са... Те не търсят сериозни отношения (по мое наблюдение). Флиртуват, спят с тях и ги зарязват. Имах една съученичка дето се биеше в гърдите, че може да свали всеки. Да, всеки боклук! Като си хареса свестен, той не искаше да я погледне, защото си беше курва. Това, че разведените жени не са толкова желани, колкото разведените мъже не е вярно. Даже обратното в повечето случай жените се развеждат с мъжете, защото мъжа не е читав. Аз гледам с лошо око на разведените мъже и със съжаление към разведените жени. Това с пиенето също не го приемам. Мъжете пияници, за точно толкова нежелани, колкото и жените. Просто жените сме свикнали да правим компромиси и да се надяваме, че мъжът ще се промени, а мъжете като не им изнася си хващат шапката. Това, че гонят възрасните и наемат млади, също не съм съгласна. Ако е сериозна позиция, никога няма да изгонят човек с опит. Примерни лекар с години опит да заменят с мацка, абсурд. Да, ако е секретарката на шефа или касиерката в банката може. Мъжете обичат да плакнат око.

# 20
  • Банско
Третират ни така, защото жените са мазохистични. Харесва им да бъдат така третирани. А и са по-силни физически и съответно си мислят, че като са по силни са отгоре в природата, това им е заложено.
Идва още от праисторически данни. Мъжете с оръжие са първи, после някой големи животинки, после жената и накрая децата.
В 21 век естествено това е недопустимо, всички сме равни, обаче за много мъже не е така за съжаление.
А това с корекциите е нормално, извиква във тях поход, но нищо повече. Но пък не е добре и да сте 100 кила, с чорлава коса, с криви зъби, тънка уста, крак като пехотинец и: ама аз имам интелект и дрън дрън, е естествено че няма да ви обръщат тогава внимание.

# 21
Не съм срещала досега двоен стандарт. Хубавите хора винаги привличат. И не, нямам впредвид само външна, направена красота, а чар, излъчване, визия.
 Ти сега, като откри хилурона, глей след 2 години да не заприличаш  на клонингите, които вече са 70% от жените. Че всички са ,като една и съща.

# 22
Айде сега пък, мъжете дето харесват жени с корекции и определен външен вид са прости, и жените дето го имат са прости … само тука сме АлеМ ДелоМ ….

# 23
Айде сега пък, мъжете дето харесват жени с корекции и определен външен вид са прости, и жените дето го имат са прости … само тука сме АлеМ ДелоМ ….
Ами не всички, но масата са така. Не говоря за тези с леки промени, които естетически изглеждат красиво, те са ок. Говоря за онези дето са като от филм на ужасите. Ето ви пример с Даниела от Ергена. Е тя не е ли проста? И мъжете дето я харесват са също толкова прости, женкари, дето сменят жените. Аз съм виждала страшно много примери, деро доказат, че жените с много корекции са леки, а мъжете дето ги харесват са си женкари.

# 24
Eye rolling 🙄 🙄🙄🙄
Не знам колко е умна Даниела, виждала съм няколко клипчета, които ми излизат в инста. Не знам и какви са мъжете, които я харесват. Доколкото разбирам става дума за жени, които се оформят по такъв начин и търсят богати мъже, които да им осигуряват този стандарт на живот.
Нас какво ни бърка цялата тая работа щом нито такива мъже са ни таргета, нито такива жени ни вземат мъжете. Кисело е гроздето ли? Какво?

# 25
Може да има някакво презрение, но не и кисело грозде. Освен това, каквото повикало, такова се обадило. Кифлите също презират нормалните жени.

# 26
  • Out of the Mix
Както с брат ми си говорим - харесваме ги направени и секси, поддържани.
Това не значи да не са натурални.
Аз залитам по натурални красавици, той по направени.
Възрастовият диапазон и при двамата е широк.
Вкусове. Joy

# 27
Стига де! Стоя значи, гледам Ергена (опазил ме Бог) и ги презирам? И те от своя страна ме презират мен без дори да знаят, че съществувам?
За мен има някакъв комплекс в това нещо.
Ти говориш за някаква война и съперничество. На мен такава кака нищо не ми е направила, предполагам и на повечето обикновени жени. Какво делиме с тях тогава?

# 28
  • София
Ако мислиш, че си си вдигнала стандарта с нововъведенията във визията  ти и оттам вниманието - тук имаме фундаментален проблем на личностно ниво, съжалявам.

И не знам защо жените трябва да ревем за двоен стандарт, като ние сме същите.
Ми, никой утепляк няма да ми обърне носа, нот сори.

# 29
Като мъж жена, която не би ме привлякла с нищо, едни джуки няма да го променят този факт. Наистина на някои им се получава такава интервенция да изглежда добре, но това са били хубави жени и без такива корекции. Но пък имам доста потресаващи примери на обезобразяване след такива опити, така че не мисля чак толкова да влияят. Другият момент е, че може да създават усещане на по лесна и от там да се получава повечето внимание, не го казвам с цел заяждане, просто предположение

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 15:19 от rf22

Общи условия

Активация на акаунт