Отговори
# 120
Наследник го продуцират FARO и GOLD.
FARO са нови продуценти и това е първият им проект. То си и личи, влагат много в него, а рекламата бе доста голяма. Явно са преценили, че сами няма да се справят и успяха да привлекат и GOLD като копродуценти.  

Ето и камера аркаси от танца

Тойгар Ишъклъ и Ай Япъм се разделиха.

Имаше го някъде само  саундтрака на Наследника, но в момента не го намирам. Ще потърся още и ако го намеря ще го кача.

Редактирам  се, че намерих саундтрака

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 22:27 от cvetansk

# 121
Цвети, благодаря за саундтрака и за клипа зад кадър! Flowers Hibiscus

Аз се порових в Youtube по ключови думи в коментарите. Основно спорът е дали е черкезка или азерска музиката. Grinning Намерих някои клипове, мелодята е същата или подобна.
Пускам едни професионалсти. Красив танц. Някъде до втората минута е нашата мелодия, после почват по-буйни танци. Grinning В коментара видях превод на английски на заглавието- "Кафе, което те кара да плачеш".

И на истинска сватба- танц на младоженците. Blush

И само музика. Струва ми се, че е най-близо до тази в сериала.

Извинете, че малко забих в музикално-танцови теми. Blush Обаче факт- много добър сценарен или режисьорски похват- веднага грабва зрителите, браво!

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 00:15 от oncee

# 122
Онче, благодаря за инфото за танца.  По този начин успешно успяха да ни предадат, че са фамилия от Карс. Интересно хрумване. А и няма за какво да се извиняваш. Музиката в сериалите винаги е била като още един главен герой.

Фраг 1
Престолонаследникът Епизод 4 Трейлър 1 | „Вие ли сте Зафер Карсли?“

Фраг 2
Престолонаследник Епизод 4 Трейлър 2 | "Ще ударя!"

Сцена от 4 еп.

Озет:

Тимур преследва откраднатите пари и крои план как да ги намери.
Деря, която научава за болестта на баща си, иска да поеме контрола, като събира пълномощно от братята и сестрите си.
Внезапната поява на брата на Яхя, Селим, е огромна изненада за цялото семейство Карсли.
Годишнината от смъртта на майка им Гьонюл дълбоко засяга обитателите на имението Карсли.
Когато Зюлфикар научава, че Деря се опитва да го свали от власт, имението е хвърлено в безпорядък.

Снимки

Скрит текст:

Страхотни са и двете двойки. Много искри прехвърчат.

# 123
Благодаря за озета и снимките, Цвети!
Да, двойките се много различни и интересни.
Тази също ми е интересна- дали са имали предистория или самотата постепенно ги е сближила? И при тях е тайно и е различно от другите- някак приглушено.

А Тимур действа положително на всички. И на Зафер- в предишната серия му изпълни желанието за високата скорост, а сега ги виждаме заедно край колата. Направо е лекарство за всички. Blush
Братът на Яхя Селим да видим дали няма да е за най-малката дъщеря? Както всички по нкакъв начин са навързани с тайни нишки, може и при тях да стане.  Актьорът ми е много симпатичен от Шербета.

Искам да похваля и Бора Акаш- чудесно се справя с нелеката роля на Зафер. Мисля, че ще се сприятелят с Тимур в един момент.

А този герой според вас знае ли за плана, изобщо вътре ли е в нещата? Тайна птица е.

Иначе е готин. И ще е хубаво да го съберат с майката на Тимур.
Ох, какво ще стане с приятеля му! Anguished

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 20:15 от oncee

# 124
А този герой каква снимка погледна с носталгия от трейлъра?
Сякаш и още една двойка ще се заформи- Зюлфикяр и прислужницата.

# 125
Доколкото видях, това е снимката, която гледаше и Зюлфикяр. Ако е така, значи нещо в миналото с майката може да е имало. Хм...
Да, Тигаса, права си за двойката Зафер- помощницата.Blush Нали тях имаше предвид?

# 126
Първо  да  сложа представянето на малкия брат. Нищо чудно той да е за една от двете малки сестрички.

Много по-импулсивен и корав брат на Яхя Каптан в сравнение с по-големия си брат. На автогарата, откъдето тръгва от Карс, той ще се изправи рамо до рамо с Яхя за миналото: Селим. Рахимджан Капкап играе ролята на Селим

В озета казват, че честват годишнина от смъртта на Гьонюл. А тази снимка я гледат Зюлфикяр и Арнавут (героя на Ариф), така че мисля, че това е майката на Зафер и сестрите му. Значи и двамата са били влюбени в нея. Другия вариант е тя да е била сестра на Арнавут.

А Везир, все ми се струва, че има нещо общо със смъртта на бащата на Яхя. В смисъл, че го е натопил за предател. И нищо чудно целите му да са били именно да се ожени за сестрата, в смисъл да стане "достоен" за фамилията.

Според мен Тимур ще успее да изведе Зафер от къщата в даден момент.

# 127
Тези двамата са просто огън.
https://www.youtube.com/watch?v=4WT7w-suYug

# 128
# 129
Малко снимки с тези хубавци Heart

Тимур и Рейхан

Яхя и Дерия

Общи условия

Активация на акаунт