Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 24 239
  • 568
  •   1
Отговори
# 555
Значи, пепел ми на устенцата Grinning

Хаха, започваш абсолютно правилно. Не съм стигнала до МАС още, но съм твърдо убедена, че няма да ми отива Laughing - точно по причините, които посочваш. На някои видеа изглежда направо... носим (включително и в сайта на МАС), но при реална светлина се вижда, че си е сив. Любимата ми консултантка е точно този edgy тип, в готик стилистика, убедена съм, че го носи нонстоп Grinning

Извънредно изненадващо се оказа, че съм един от хората, на които Alone Time им стои чудесно. Open Mouth Разбира се, това е така единствено и само заради финиша. Стои ми нюд в истинския смисъл на думата, нежно, леко глоси, просто е туширало розовината в устните. Ей като при тази мацка на 00:07.
Несъзнателно бях и облечена много подходящо - със светлосив пуловер, черни, имитиращи кожа панталони + доста минималистичен грим без никакъв цвят в него, но с драматично направени мигли. Та, веднага добих представа в каква ситуация мога да го нося. Но и генерално не мисля, че е уау стряскащо, няма да ми се налага да го мисля много. Страшно съм изненадана!

(Но и на фона на Folio, например, Alone time си е направо носимо. Folio е... сякаш вече не си между живите.Joy)

Вероятно още по-изненадващо е, че и Signature Move - по-тъмният и една идея по-топлият му събрат, също ми легна без да ми стои твърде ретро. Но е повече statement там. Някои от другите нюанси също много ми харесаха, но те бяха далеч по-предвидими и няма да ви отегчавам.

Thanks It's Mac се оказа една идея по-студено за мен (него го суочнах само, не съм го слагала на устните). На тази дълбочина розов нюанс трябва да внимавам и да стоя настрана от тези, които имат нещо... синьо/неоново/бяло в базата. Наистина не знам как да го обясня, но ми стоят излишно... ярко и много студено. Може и от студените отблясъчета да е в случая. Hug me обаче ми заспа!

Видях Warm Teddy и мисля, че ще ти се получи схемата със Spice молива!

По този въпрос:
Какво се в случило с Диор 100, това е едно от любимите ми червила, да не е спряно?

Цитат
100 Matte е спрян, сега имат 100 Velvet, но още преди да отида да го тествам, се настроих от прочетени коментари, че има разлика в нюансите. Sweat Smile И Шоколадка беше писала по темата. Въпросът е, че и на мен така ми се стори наживо... ходя, периодично го гледам и още не съм се решила да го взема. Не че е голяма загуба, ама не искам да се разочаровам Grinning Накрая ще отида с любимия молив и ще нанеса комбото преди да дам финална присъда.

Май съм готова с финална присъда. Има разлика в нюанса, но не е голяма. По-големият проблем е, че Velvet е много по-мат от Matte, няма тази кремообразност като усещане и завършек като визуален ефект. Въпросът е, че в МАС не видях нищо подобно, а ако там няма, то просто никъде няма да има... Вероятно в даден момент ще го взема.

# 556
  • София
Супер, радвам се! Взе ли си го?

Аз вече пробвах warm teddy. В същата тоналност като молива е, една идея по- тъмно. Още размишлявам. После видях едно видео, че си прилича с taupe, което имам, не ми харесва, не съм носила иии трябва да го изровя, защото новите червила са с малко по- различен нюанс някои. Примерно, Чили намирам за по- червено в сегашната опаковка.

# 557
  • София
От Нотино съм купувала декоративна козметика от висок клас, продукти за коса и парфюми. И с трите категории съм имала греди. Парфюмът си беше чисто менте и го върнах. Фдт на Ести от там нямаше нищо общо с този, който си ползвам и купувам от години. Боя за коса и шампоани - отново не бяха това, което съм купувала. Все са продукти, които познавам и ползвам отдавна, така че съм убедена със сигурност. Оттогава просто спрях дори да гледам Нотино, особено пък промоции.

# 558

Това е alone time на моите устни, но зимата много ми сивее, иначе с нещо розово по средата седи добре,само че не ми се занимава да променям цвят и то на червило за 60+ лв.

# 559
  • В морето
И аз от почитателките на Chanel Boy, и хайде отново с един брой от него. Прави ми впечатление, че са сменили капачката от последните запаси, които имах, скоро не бях купувала.

# 560
И аз като Шоколадка имах греда с продукт от Нотино. Имаше кремове за солариум, реших да поръчам, тъй като бяха на прилични цени. Никога преди не съм изгаряла така, повече няма да повторя. Да не е спам, реших да дам отново шанс на дрогерийните червила и си взех Matte Lingerie на Nyx, предстои проба и мнение. Сложих си на ръката от Smushy-та, ами няма такава ужасна формула, размаза се ужасно и не трае грам време, цветовете също не ме очароваха. Предстои да пробвам и един глос на Морфи.

# 561
  • София
Като върл фен на Chanel, не мога да си изкривя душата за тази серия червила, от които е Boy (rouge Coco shine) и за мен грам не си заслужава парите. Една цигара и е аут Joy Иначе цветът и опаковката са чудесни и затова си кътам едно за спомен.
Галя, Nyx lingerie са ми много любими. Надявам се да ти допаднат Simple Smile Аз харесвам и нося предимно течни матови. Не мога глосове да понасям - разтичат се, лепнат ми по косата и след 5 минути ги няма.

# 562
  • София
Нотино е руска рулетка - получаваш ок продукт няколко пъти и след това получаваш имитация. Това е чисто мое мнение де,
При мен Lip Lingerie на Nyx в цвят Sizzlin стои прекрасно и трайно. Малко е тегаво за нанасяне, но веднъж нанесено, е прекрасно. Имам и Flaunt It, много приятен цвят е.
Напоследък взимам само дрогерийни червила, които редувам с два любимеца - NARS и Kylie.

# 563
Благодаря, ShokolaDkaa! Определено се отказах. Спести ми едни пари 😄

# 564
И аз имах същите подозрения за Нотино, основто купувам от Дъглас, но като гледам хората взимат от Нотино и почнах и аз! Ще се поправя...

# 565
  • Burgas, Bulgaria
Мими, за козметика, декоративна и особено бяла - никога от Notino, но за парфюми - няма проблем, аз купувам от тях основно в рефил опаковки, нямала съм драма. HeartHeartHeart

# 566
Включвам се за мнение за Nyx-Lingerie XXL, доста добра трайност, имам цвят 002, искаше ми се да има и бежови цветове, но уви. Благодаря на всички за хубавите мнения за Nyx, наистина се оказа попадение. Относно глосовете, и аз не обичам лепкави, също косата ми да отива на тях, но сравнително трайни, без да лепнат и с прилични цветове са на Tarte и на Dior-Lip maximizer. Heart

# 567
  • София
Радвам се, че са ти харесали Simple Smile Тази серия на Nyx също е много добра - Smooth Whip Matte. Като мус е, но е дълготрайно, макар че има трансфер в началото. Наподобява много Matte lip cream серията, но е с по-гъста текстура. Има и дооста богат избор от цветове. Заслужават да се прегледат Stuck Out Tongue (Аз имам цвят Teddy Fluff и ми е една идея тъмно, но е страхотно истинско кафяво 🐻).

# 568
Създадохте ми работа да търся утре къде има Nyx, пусто любопитство да не изпусна нещо.
Някой ползвал ли е 1995 на Path mc Grath, изпуснала съм хайпа по него и търсейки дали има един цвят от LV колекцията в серията на PMG го загледах. Интересува ме дали розовее.

Общи условия

Активация на акаунт