Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
А, имам и аз няколко люти, перфектни са за диета - след тях не ти се ще да докосваш нищо Wink

Вчера намазах нещо, дето дори не помня кога и как съм го купувала  (не съм фен на дамата) и останах приятно впечатлена 6 часа по късно, когато се погледах в огледалото и все още изглеждах полуприлично. Такава дълготрайност от такъв продукт не бях очаквала, да не говорим, че по цял ден пия горещ чай и дори доста издръжливи червила изчезват.

Kylie Lip Gloss Lip Shine Lacquer 341 A Whole Lewk

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 16:40 от Agent Provocateur

# 661
  • София
Аз много харесвам червилата и моливите на Kylie Cosmetics - едни от най-издръжливите в чантичката ми са. Има едно разкошно тъмночервено, което също не мърда цял ден.

# 662
Аз съм доволна от моливите на Кайли, нито са прекалено меки, нито много твърди. Също са много трайни. Агентче, заинтригува ме с този глос, ще го погледна. Hug

# 663
Някой може ли да каже нещо за новите бляскави, но затова пък дълготрайни червила на Dior? Наистина ли са дълготрайни?

# 664
Аз ще купя, но нямаше онзи ден 120 номер, които искам. Утре се надявам да има.

# 665
Момичета, имате ли впечатления за матовите червила на Фрея Бюти?
Моливите са им много добри и се чудя и за червилата.

# 666
Agent, наблюдавам че имаме много сходни вкусове за червила 😀
Ако имаш време някой път, можеш ли да споделиш топ 5-10 любими червила и моливи. Търся си нови любимци да допълня картинката.
Шкафът пълен, а на ротация са точно 4 😂

Новите червила на Диор и на мен са ми интересни, но не съм имала възможност да посетя Сефора скоро да ги суочна.

# 667
Амиии поръчах едно Innocent , ще го видим.

# 668
Някак странно изглеждат като цветове, когато са върху устните . Все пак още веднъж ще ги погледна.

# 669
Здравейте, може ли препоръка за молив за устни в студен кафяв /или пепел от рози/, но не толкова тъмен като NL 05. Да е по - светъл, но студен, пепеляв.

# 670
  • Sofia
Амиии поръчах едно Innocent , ще го видим.

Ако става дума за тези, от къде?
Преди дни питах в Сефора, но ги нямаха.

# 671
  • на последния етаж
Имате ли впечатления от гланцовете и червилата на NL Beauty? Дъщеря ми харесва моливите им за устни, но за гланцовете и червилата нищо не знам.

# 672
Бях на сватба с молив и течно матово на НЛ, доволна съм. Аз съм с много сухи устни и постоянно имам кожи, тъкмо ги оправя и ако сложа червило се прецакват, та това не ми ги влоши. Издръжливо е.

Една инфлу показа нови червила на голдън роуз в гилза, червена. Satiny matte мисля, че са. Харесаха ми, обаче не ги намирам в гугъл? Не видях и в техния сайт.

# 673
  • София
Имате ли впечатления от гланцовете и червилата на NL Beauty? Дъщеря ми харесва моливите им за устни, но за гланцовете и червилата нищо не знам.

Аз ги харесвам - имам в цвят Sunkissed, мноооого бледо розово-коралов цвят придава, има много силен блясък. Не изсушава и не лепне, нанася се равно и гладко. Но аз харесвам всичко на NL извън спиралата...
Сега в сайта им има промоция 40% на всичко май.

# 674
Явно аз съм една от малкото, която не се сработи с продуктите за устни на NL. За цените, на които ги продава изобщо не си струват. Моливите за мен са твърди и не до там издръжливи , течните матови червила доста пресушават устните , а балсамите за устни пък са пари на вятъра.
И за да не решите, че е хейт спиралата на NL не заменям за нищо на света, червилата в гилза също са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт