Звездни Компромати- Юни'25

• 277 814
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 105
И аз го гледах. Прекрасен младеж! Много вдъхновяващ. Милиардер, но не е забравил и не крие миналото си. За разлика от фалшивата леля Ванче, която даваха сутринта при Мундьо

# 106
  • До морето
Радина ходи по ръба, ми се струва! Кое налага точно двамата, точно сега да работят заедно?!?!

# 107
  • Glasgow
А Кошко ме кефи, в едно интервю я питаха за това как се чувства от факта, че работят заедно Деян и Радина и казва, че са професионалисти и напълно му вярва.

# 108
Преди време бях писала, че Даяна очаква близнаци. На 30.05 е родила момиченца

# 109
Коя е Даяна?

# 110
Беше във Фермата.

# 111
  • Враца
Аз я познавам от "Скъпи наследници".

# 112
И аз го гледах. Прекрасен младеж! Много вдъхновяващ. Милиардер, но не е забравил и не крие миналото си. За разлика от фалшивата леля Ванче, която даваха сутринта при Мундьо

Къде са го давали - по ТВ ли? Благодаря!

# 113

Къде са го давали - по ТВ ли? Благодаря!

120 минути по БТВ✌️

# 114
# 115
Благодаря Ви!
За да не е спам - Камелия, мъж и син (мисля, че снимката е от днес)
Скрит текст:

# 116
Камелия направо се излага с тази омачкана тениска, можеше една ютия да тегли преди да излезе. Черните прораснали корени в косата също не правят хубаво впечатление.

# 117
И мъжа й е като продавач на царевица с тоя “банан”

Но детето е сладкиш! 😍

# 118
Каква измачкана тениска има Камелия!
Със сходни сестра ми ходи на кучешката поляна Joy

# 119
Благодаря за новата тема и честит празник на всички пораснали момичета, които още носят детското в себе си!
Приключенията на Том и Джери бяха част от моето детство, но и днес бих ги гледала.

Вдъхновяваща е историята на Джонатан Ангелов. Каква упоритост, какъв несломим дух. Жив и здрав да е и да се радва на всичко, което е постигнал.

Общи условия

Активация на акаунт