Звездни Компромати- Юни'25

• 277 826
  • 2 387
  •   2
Отговори
# 120
Радина и Деян, интелектуалната токсик двойка, в чалга вариант - Емануела и Мартин! Отблъскване и привличане до откат! 🫣

# 121
Колкото и да ми е неприятен Мартин, той навярно никога не е посягал на Емануела... ако би го сторил, тя със сигурност би го замерила с нещо достатъчно тежко, та да му доведе тежка телесна повреда.

Може ли за тези, които не са гледали Джонатан Ангелов - линк?

# 122
# 123
На мен от семейството на Стрина най- ми харесаха Спас и Сами (малкият е голямо сладурче).

Никой не ми харесва.
Стринка съвсем се е олелчила. Иван ѝ е като син.

Благодаря за темичката, Кактус! 🌹

# 124
Прекрасна Гергана Гунчева.❤
Камелия се е докарала на Вулева в по- добрите ѝ години. 🤣

Благодаря за темата! 🤗

# 125
Радина и Деян, интелектуалната токсик двойка, в чалга вариант - Емануела и Мартин! Отблъскване и привличане до откат! 🫣
Гледах Емануела в някакъв под или надкаст вчера, вече си личат годините.

Благодаря за новата тема! Много хубави спомени ме връхлитат!

# 126
Камелия още от началото на кариерата си излъчва нечистоплътност. Дори и като си оправи жълтите зъби, отново излъчваше същото. Та тази омачкана тениска не е изненадваща. Не знам как, но някои хора просто с цялостното си излъчване лъхат на мърлявщина.

Театрите явно са започнали също по тертипа на риалитата да трупат зрители чрез скандали. Със сигурност много хора ще искат да гледат прясно разведена двойка с гръм и трясък заедно на сцената... Нито Радина, нито Донков имат грам достойнство.

Спас на Ирина го гледах в подкаста на Ивка Бейбе и ми прилоша от тъпотия и разглезеност. Всъщност по нищо не се различава момчето от едно 90% от момчетата на неговата възраст, които са с 300 думи в речника, цинични, неправилна дикция и сгрешена себеоценка. Като изръси "викат ми малкия, малкия, ама като им кажа ела да видиш за малко големия и мълчат"...Това Спасчето, дето толкова добричко, възпитаничко според мама, че все бил тормозен той в училище...
 Не разбирам майка му като по-умна защо не вземе да му даде акъл да не се излага и да трупа излишно хейт.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 03:54 от Questar

# 127

Тая тяхната любов не я разбирам. То не беше риалити драма, после го играха happy family образцово, а изведнъж той с нелепата и глуповата Кошко, тя с колегата Пламен.

# 128
  • София
Кара Делевин
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Ана Кендрик
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:
Арън Тейлър-Джонсън
Скрит текст:
Адрия Арджона
Скрит текст:
Джеймс Марсдън
Скрит текст:
Ванеса Кърби
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Аврил Лавин
Скрит текст:

# 129
Като изръси "викат ми малкия, малкия, ама като им кажа ела да видиш за малко големия и мълчат"...
Ами как да не мълчат, сигурно са в ступор от такава култура и ерудиция. Не може да се отрече обаче, че "Спаси" успешно го бутаха и сега и той е с модерната професия-инфлуенсър. Гледах го малко с Ивка. Нямам толкова нерви да го изгледам цялото с хилещата се и дрънкаща тъпотии Ивка и глуповатия повярвал си Спас.

# 130

Спас на Ирина го гледах в подкаста на Ивка Бейбе и ми прилоша от тъпотия и разглезеност. Всъщност по нищо не се различава момчето от едно 90% от момчетата на неговата възраст, които са с 300 думи в речника, цинични, неправилна дикция и сгрешена себеоценка. Като изръси "викат ми малкия, малкия, ама като им кажа ела да видиш за малко големия и мълчат"[/b]...Това Спасчето, дето толкова добричко, възпитаничко според мама, че все бил тормозен той в училище...
 Не разбирам майка му като по-умна защо не вземе да му даде акъл да не се излага и да трупа излишно хейт.

Наистина ли добрият, сърцат и възпитан СпАсИ, отгледан с воловани, опечени от майсторица пременена с престилка ИСЛ пред фурната, се е изцепил така? Показателно. Учудва ме не фактът, че разсъждава и се изразява по този начин, а това, че демонстрира подобно поведение в интервю. Явно мама не е дала достатъчно ясни инструкции.

# 131
Ива Софиянска и Божков
Скрит текст:

# 132
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ива Софиянска и Божков
Скрит текст:
Божков заприличва все повече на баща си...

# 133
  • Glasgow
Тази реплика на Спаси да не е от някое парче тип на Криско или Мишо Шамара, толкова е тъпо🤣 и те едни гангстери и страшилища 160см с вдигнати ръце

# 134
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тази реплика на Спаси да не е от някое парче тип на Криско или Мишо Шамара, толкова е тъпо🤣 и те едни гангстери и страшилища 160см с вдигнати ръце
Спас едва ли е чувал за Мишо Шамара, еле пък да му е слушал "творчеството" Grinning 
 Градски сленг за келемета, демек може да съм още малък, но съм сексуален башибозук, опит се демонстрира тука!

Общи условия

Активация на акаунт