Звездни Компромати- Юни'25

• 268 932
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 15
Не харесвам контрасти. Наталия е с бяло лице. Някакъв светло шоколадов цвят ще й стои добре. Черното кече не ми харесва (докато мислехме, че се е пребоядисала)

На Гунчева косата не ми харесва също заради жълторусото. Иначе е разкошно къдрава, което тя самата може и да не харесва.

# 16
Бойко Иванов коафьор работещ в щатите е автор на последните визии на Натали Трифонова и Франциска Йорданова..

Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/DJ4tVEMokQ3/

# 17
  • софия
Профилът ѝ е частен, но профилната снимка е топ
Скрит текст:

Честит празник 🪇

# 18
Кактус, благодаря за усилието и желанието да създаваш теми! Питам се, в медия ли работиш? Информацията и умението да я поднесеш синтезирано предполагат подобна професионална ориентация. А ако ти идва "от вътре" и не се занимаваш с това, значи журналистиката е изпуснала ценен кадър.
Аз съм от поколението на "Ну, погоди" и "Пинко, розовата пантера", като любимци ми бяха вълка и заека. Пинко се излъчваше във "Всяка неделя". С Том и Джери не се "виждахме" често по телевизора, не знам защо, затова ми беше много интересно да науча неща "от кухнята" Коя година са започнали да излъчват епизодите в България?
Натали Трифонова щеше да падне много лошо в студиото вчера. Даже се изплаших и извиках като видях как залитна.
Гергана Гунчева много ми харесва. Някой спомена, че косата й била неприятна на живо, но не разбрах в какво се състои това "неприятно".
И нещо от "Ергенът" - надкаст с Мартин минал милион гледания за 5 дни. Голям сеир е сътворил, явно. Не си го причиних.

# 19
Netflix Tudum 2025
Скрит текст:

# 20
  • София
Кактусче, благодаря за свежия детски полъх с Том и Джери. Flowers Rose
Хубави спомени имам от епизодите с тях.

Леки последни месеци на Натали, а с каква коса ще е - тя си избира.
Дамата е много слабичка и навява друг прочит към връзките си.

# 21
Честита нова тема, благодарности за Кактусчето и честит 1-ви юни! 🙂❤️

Том и Джери, Смърфовете, Флинтстоун, Пинко, Смехораните, Мечето Ръкспин... все анимации, които чакахме със затаен дъх!

Натали Трифонова с тъмна коса е като по-малката сестра на Виктория Петрова, супер много си приличат!

# 22
Благодаря за темата и труда, Кактусче! Flowers Hibiscus И честит празник!
Том и Джери имат специално място в сърцето ми, винаги очаквах с нетърпение!
Ех, какво хубаво детство имахме Hug
Мат Деймън едва го познах на предните снимки...
Джена Ортега доста дръзка визия, отива ѝ.
Натали Трифонова нито толкова светло руса, нито толкова тъмна я харесвам.
Определено светла коса, но трябва да е правилния нюанс.
Майката на Марияи тя ли е със силиконово олио в устните? Изглеждат по-добре от на дъщеря ѝ, въпреки прекалената големина поне Smile

# 23
Благодаря, Кактус
И честит празник на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета, както се казваше “от телевизора” едно време

Натали Трифонова вече е категория “мартинка” (по вкуса на Ергена от последния сезон)

# 24
Като споменахте Ергена... Мартин, Мартина, Джия и Митко Динев Laughing
Скрит текст:

# 25
  • Варна
Честит празник, пораснали клюкарки 😉

Тъкмо си казах, най после Натали махна русото "no money" 💸💸💸 (по инстаграм)
Пък то било перука 🤣

# 26
Благодарности за поредната разкошна нова тема Heart
Винаги си е личало, че е създавана с ентусиазъм и желание откриването на месеца да е нещо специално!

Гергана Гунчева е страхотна! Без джуки, без скули, без пластики - една от последните "посланички" на истинската, естествена красота. А е почти на 40, прекрасна!
Визията и целият вайб на майката на Мария, добре показва нивото, манталитета и призмата през, която се гледа света. Явно каква е семейната атмосфера. Под такива нрави се е формирала Мария, под такива расте й дъщеря й.

# 27
Аз не харесвам косата на Гунчева,
Скрит текст:
имаше едно филмче Зоотрополис, където секретарката на кмета се казваше г-жа Блейвълнър.. баш същото ми е с нейната

Но иначе изглежда супер жената.

Натали трябва да я махне русата коса, дори да не е толкова тъмна, а по-леко- лицето й се отваря много!

# 28
Починал е бащата на Риана, Ronald Fenty, на 70 🙏
Скрит текст:

# 29
Страхотна жена е Гунчева!Косата ѝ също.
Натали е по-добре с тъмна,но като цяло не ме впечатлява особено.

Общи условия

Активация на акаунт