Звездни Компромати- Юни'25

• 276 406
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 515
Яна Маринова си е много добре. Няма ботокси, не се фотошопира до неузнаваемост, изглежда не страда от външния си вид, който на мен ми харесва. В тяло също е чудесна.
Обаче нали бяха първи приятелки си Макариева. От години няма общи снимки, проекти. Не съм чула / прочела за буря в рая. Интересно ми е, изведнъж сякаш се приключи с голямото щастливо приятелство.

# 1 516
Коя е баба Илийца? Златка ли е това?
Имам чувството, че ще се катурне ладията.
Относно писаното от Сигма, верно се правят на ударени.
Като не могат да заловят хищника, поне собственикът му да си понесе последствията и наказанието.
Как е възможно подобно нещо, все едно сме в Кения!?

# 1 517
Аз мисля, че класата не е нито в ''старите'' нито в ''новите'' пари. Сякаш пък няма ненормалняци сред ''старите пари'', пълно е.
Хора всякакви просто. Без оглед от къде произхождаш.
Това момче Джонатан Ангелов, което от тук видях - разкошен младеж, милионер, а пък сираче, без баща, с майка с куп проблеми. Никакви стари пари не е и подушвал дори, а класа си има:)

Не я съдя и Райна. Нито и слушам музиката нито нищо, ама сигурно на всеки може да му прекипи. Особено ако пък (нямам идея дали е така), ако има някакви проблеми със забременяване и и тежи. И хората нон стоп и пишат - ама няма ли да ражда вече, че те имат внуци. Не е гордост и внуци да имаш на 40 години, айде. Който както му се е стекъл живота. То си е и малко късмет. Инак не съм чула скандали около нея, женени мъже, мутри, бъркини, келита, наркотици - на мен лично това ми стига да уважавам някого, тя летвата е ниска. Да не ведри никому и да си гледа работата и айде.
Като знаем, че си имаме ''звезди'', които си хапват и пътешестват от парите за онкоболни...

Както някой беше викал, че майката на Мария Бакалова ходила да ги псува по коментарите. Ами майка е, сигурно и аз бих ходила, а дори никога не съм псувала. Ама ще чета ще чета за детето ми и като ми пречернее пред очите.

Яна Маринова външно ми харесва, както и Памела. Не са ми погрозняли. Нормална хубава кожа, жив поглед, активни - екстра жени. Като характер не ги знам:)))) На мен тоя тип ми харесва, така си го представям остаряването, така искам да го вижда и дъщеричката ми. Вече като видя замазано с филтър отгоре., до степен лицето да прилича на петно и ми се гади.

# 1 518
  • на село
Райна си я представям постоянно възвряна, не знам как я търпят хората около нея. Представям си някой да ми каканиже с махленски тон постоянно и почвам да бегам, бате.

Сигурно все още е хубава жена, Ирина Флорин също, но и двете ползват твърде много филтри. Аз вчера пробвах за първи път и разбрах защо хората са така изкушени да ги ползват. Ми и аз станах красавица с едно щракване! Добре че още не съм превъртяла да публикувам.

# 1 519
Аз не я разбирам Райна, пада им на нивото. Тя е публична личност, трябва да си замълчи и да подмине хейт коментарите или да им отговори възпитано и със стил.

# 1 520
  • Deutschland
Щом е публична личност, ще търпи и меда и жилото Райнето. Не може само суперлативи да се пишат. Десислава никога не съм я видяла да пише обидни коментари примерно, а и нея я хранят доволно.
Иначе не одобрявам обидните писания на разни. Не само чичковците пишат такива, също и много жени в уж една достолепна възраст. Мен веднъж една ме нарече резил. Защо ли? Защото бях публикувала публична снимка на езеро в Австрия. Грозно било, мръсно, а аз резил. Трябвало да публикувам нещо от България. Ми, ако искам пък!

# 1 521
Глория с любимия..

# 1 522
  • на село
Браво на Гло - доста време изкараха с младежа. Машина е тя - не е лесно на тия години да се поддържа топ форма.

# 1 523
Много грозна шия има Гло.

# 1 524
Европейска премиера на F1: The Movie в Лондон
Скрит текст:

# 1 525
Клюкарки, я кажете с кого е другата близначка Толева. Вчера бяха с един прошарен господин на плажа до нас. Много ми е познат, но не се сещам кой е?

Честно казано не разбрах коя от двете Толеви е, беше със същия прошареник и на летището днес сутринта за полета към София. Иван го нямаше.
Плашещо слаба. Горе-долу около 175см, не повече от 45кг. Малко ми заприлича по фигура на Анджелина Джоли, която е също толкова слаба, ръцете направо изпити и тя също е висока.
Може и да им е ген, но за мен изглежда нездравословно.
Държа се нормално, нямаше някакви претенции и фасони.

# 1 526
  • Бургас
Доротея Толева беше доста време половинка на Борислав Чучков, ама май вече не са заедно

# 1 527
Не й е грозна шията на Глория, напротив, жилеста е, но не издава възрастта. Като цяло доста добре изглежда. Но и тя е сложила очилата маска, все повече има какво да крие около очите и лицето явно. Има признаци на възрастта, които не могат да се скрият. И Николета все с такива ходи напоследък (от темата забелязвам, де, не на живо Joy ).

# 1 528
  • Пловдив
Като говорите за ''старите'' и ''новите'' пари може ли да ме светнете откъде са "старите"?  В другите държави да речем са от поколения аристократи или там забогатели. А при нас като имаше социализъм и богати нямаше, кой има "стари" пари и от къде, че аз не се сещам. Всички богати, които знам са "нови", забогатели след падането на социализма и навлизането на демокрацията.

# 1 529
Европейска премиера на F1: The Movie в Лондон
Скрит текст:

Brad и Ines са извънземни.

Общи условия

Активация на акаунт