Звездни Компромати- Юни'25

• 276 410
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 500
Селяндурщината на Райнето явно не се ограничава само до физиономията ѝ. Сама се излага с тези отговори, тролове има навсякъде.

# 1 501
  • Glasgow
Като казахте Домусчиеви, двама от моряците от кораба му, хванат с кокаин в Ирландия тихомълком се сдобиха с присъди от 10г, не помня общо или на човек.

# 1 502
Ами нормална реакция на Райна-прошляк някакъв ще й дава оценки.Даже за много важен се е помислил ,че му отговаря.

oф, тя пък голямата работа райна. само си показва кръчмарското ниво.
тя е на 43, какичка ли мисли, че е.....

# 1 503
За пумата/леопарда/пантера се говори че цял Шумен знае на кой е, само полицията не. Или се правят на ударени. Дано само да не изяде някой това  коте.

# 1 504
Много съм впечатлена от визията на Ирина Флорин, без да съм й фен музикално.
И ние си имаме нашата Вера Уанг; даже славянският ген е в пъти по-добър.
Нашата има подобрения, снимките сигурно са и с филтри, но генът й е железен!
Ето я - на 64г. Снимките са от последните месеци:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 505
Вчера излезе новината, че животното е на свобода от около 2 месеца (дори са го виждали в района на Исперих) и полицията знае за това отдавна. Но чак сега започнаха да действат, защото видеото в интернет стана вирусно

# 1 506
Домусчиеви каква класа, какви пет лева, незаконен зоопарк, еййй, първмнюта

# 1 507
  • До морето
Клюкарки, я кажете с кого е другата близначка Толева. Вчера бяха с един прошарен господин на плажа до нас. Много ми е познат, но не се сещам кой е?

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 19:33 от Boho chic

# 1 508
  • в пералнята
Не че е наша, но Ирина Флорин е в пъъъъти по-красива от Вера Уанг.

# 1 509
Ирини Флорин е желязна. От много години се поддържа страшно, втора Лили Иванова е. Всеки понеделник ходи на масаж многочасов, не яде и тренира всеки ден. Ароматерапии, други терапии.

# 1 510
Яна Маринова по стъпките на Памела Андерсен.

# 1 511
Яна Маринова беше готина мацка преди ,вече ми е доста груба.  Наскоро попаднах на нейно интервю нещо за Лепа Брена обясняваше - големи претенции има и желание да се изяви жената ,но  ни е и се получава.

# 1 512
Яна Маринова, без изобщо да я харесвам, изглежда отлично без грим на любителска снимка и очевидно без всякакво нагласяне на светлини и т.н. Това е то “естественото”, дето се прехласваме. Който си казва “е то това ли е” - IG на кака Златка.

# 1 513
Яна преди беше много готина и секси,много си я харесвах,но изведнъж погрозня

# 1 514
Като рекохте "Златка", ето ви една силиконова "баба Илийца с ко́ла":

Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт