Звездни Компромати- Юни'25

• 276 410
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 485
Шарлопова на младини е още по-красива!

# 1 486
Аз я имам книгата за Шарлопов, напомнихте ми да я прочета пак. Общо взето разказва за бизнесите си, как е започнал, с Бояна са се харесали още докато е бил женен, но са се загаджили чак 2 г. след това на някакво парти служебно, вече уж разведен. Любимото им място е било Боженци (имат къща там). Набълбукал се е с много големи заеми, за да построи комплекса в Созопол, коствало му много време и труд да ги върне и тъкмо се е успокоил, че се е издължил на всички, е починал. Общо взето е бил машина за пари, мозъкът му е щракал в посока как да печели и се е възползвал на 100 % от всеки шанс. И властен, разбира се. Имало е един период от 1-2 години, подшушнали са му, че Наглите са го нарочили него и семейството му за отвличане, и си е увеличил охраната, и общо взето са излизали много строго охранявани и е било голям стрес. Не и е било лесно, платила си е цената.

# 1 487
  • София
За пореден път го казваме, ама - парите не купуват класа. Това, че един човек може да прави много пари и има бизнес нюх, не го прави нито свестен, нито добър. Простакът си е простак, ако ще и с милиони. Аз не се движа в кръгове на богаташи, но покрай работата ми съм срещала хора с много пари, забогатели набързо, в последните десетина години. Абсолютни задни*и като поведение, без никакъв срам, без никакви обноски, без никакви задръжки. Парите осигуряват комфорт и сигурност, но добрия живот не идва само от пари.

# 1 488
Не знам за каква класа може да се говори сред българските бизнесмени и техните половинки. 90% от тях са тръгнали от мутренски групички.
Единствената, която що-годе показва класа е Кремена Домусчиева.
Иначе при проверка в Търговския регистър, ясно се вижда колко и какво е било за жена и първа дъщеря Шарлопови.

# 1 489
Чак па класа…

# 1 490
Райна яко избеснява във фейса. Grinning За пореден път.
Скрит текст:

# 1 491
  • Burgas, Bulgaria
Ами нормална реакция на Райна-прошляк някакъв ще й дава оценки.Даже за много важен се е помислил ,че му отговаря.

# 1 492
Е “стара” си е! От кога децата не играят на ластик? Играеше се ама доооста отдавна 🤪
Езика й е като на изплискала легена. Много зле!🤦♀

А този верно и той не е много наред! Аз не разбирам какво удоволствие им носи на хората нон стоп да обиждат в нета.

# 1 493
  • Sofia
И като казахте Домусчиева, из коментари масово се пише, че дивото животно, издирвано от сума време без успех, е от незаконен зоопарк на Домусчиеви край Шумен. Класа, какво да правиш!

# 1 494
  • София
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Майли С.
Скрит текст:
Наоми и Майли
Скрит текст:
Елизабет Хърли, сина ѝ и бащата на Майли
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Алиша Силвърстоун
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Сара Сампайо за списание Vogue Португалия
Скрит текст:

# 1 495
Земята на снимките на Наоми колко е мръсна.

# 1 496
Е как ли няма да седна да чета и чак отговарям на някакви съвсем непознати изкукали индивиди. Това за Райна, олеква така тя.
Класа имат "старите" пари наследени ведно с поведение. Новобогаташите с това са известни с нелепо държание и незнание какво да ги правят тези големи пари. 😁
За Шарлопова, при брак с такъв човек с тези възможности едва ли е лесно да го изоставиш, избягаш и се скриеш. И то с толкова деца, а дори и с едно надали е лесно.

# 1 497
Елизабет Хърли с тези платформи и рокля, синът й и Били Рей с тези мустаци и каубойски ботушки изглеждат най-странната компания евър 😂

Не съм никакъв фен на Райна, но този “хамбургчанин” вижда жена с нейния външен вид само в сънищата си и в интернет, където влиза, за да я обиди по тоя повод.

# 1 498
  • Glasgow
Някой беше направил рийл с коментари на мъже, обиждащи Марго Роби онлайн и техните снимки. Разни типажи като този "фен" на Райна пишат на Марго Роби, че са и къси краката, примерно😅

# 1 499
И като казахте Домусчиева, из коментари масово се пише, че дивото животно, издирвано от сума време без успех, е от незаконен зоопарк на Домусчиеви край Шумен. Класа, какво да правиш!
Нищо чудно! Ако не беше на наш човек досега да са ни уведомили на кой е.

Общи условия

Активация на акаунт