Звездни Компромати- Юни'25

• 277 918
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 165
Наградите Drama Desk
Скрит текст:

[/spoiler

# 166
Гледах интервюто на Мондьо с Виктория Бешлийска.  Такива тъпи, завъртяни въпроси не бях чувала.Човекът си търси драма и пикантерии, ама понеже около въпросната гостенка  няма сеир, направо се измъчиха и двамата.

# 167
О, страхотна новина за Даяна Ханджиева! Много я харесвам. Да са й здрави бебенцата!
Благодаря за темата!

# 168
Доста странна поза

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 23:49 от stalia

# 169
  • Sofia
Тейлър Суифт и Селена Гомез на вечеря, вероятно празнуват новината от последните дни, че след дълги години опити, Тейлър е откупила оригиналите на всичките си песни и вече притежава пълните права над тях.
Тейлър ми се струва учудващо неглиже, въпреки скъпия ансамбъл. Селена много ми харесва тук.
Скрит текст:

Още две приятелки на вечеря, Дакота Джонсън и Дженифър Лоурънс
Скрит текст:

# 170
Джаферката не й завъждам с това палаво мъжле. Иначе е хубава, поотслабнала ми изглежда.

Палавник ли е Джаферко? Той ми харесва, тя не. 😁

# 171
Емануела коментира Ергенът. Изненада ме приятно и ми беше интересно да я слушам.

Скрит текст:

# 172
Емануела на нищо не прилича, беше хубава жена.

# 173
  • София
Рене Зелуегър
Скрит текст:
Алек и Хилария
Скрит текст:
Том Хидълстън
Скрит текст:
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Адам Броуди
Скрит текст:
Парис Джексън с годеника си
Скрит текст:
Хари Стайлс
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Синтия Никсън
Скрит текст:
Ума Търман
Скрит текст:

# 174
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Емануела коментира Ергенът. Изненада ме приятно и ми беше интересно да я слушам.

Скрит текст:
Не знам колко Мартин е хлътнал по нея, но тя не спира да дава обяснения. Нали са се разделили, минало, заминало.

# 175
  • Glasgow
Някъде четох, че Мартин е имал клауза в договора, да не вкарат Емануела в шоуто😅😅😅и аз мисля, че не я е преживял, тя и психоложката му намекна

# 176
  • София
Да бе, не я е преодолял. Той никъде не я споменава, докато тя уж не иска да го коментира, но все пак го прави. Повярвах й. Толкова заблудена женица...

# 177
  • Glasgow
Директно не, но нали даде някакъв съвет в шоуто, да не се забъркват с фолк певици, също и заиграването с тази Мартина. Иначе на Емануела излиянията и тази пишман терапевтка дето хиляда пъти повтори "нарцисист"- по скоро Емануела се държи нарцистично, ама то и е от зодията 😅аз понеже цял живот се натрисам на скорпиони и съм им свикнала😅

# 178
Не знам водещата на този подкаст ли беше по-дразнеща с това постоянно ''мхм'', ''да, да, да''. Конкурира се с Ники Николов, продуцента, който пък през целия си разговор с Неделчо и Туджаров беше ''Ааааа, ъъъ, ииии''. Мъка!

# 179
  • София
Глория Гейнър
Скрит текст:
Бет Мидлър
Скрит текст:
Лурдес Леон
Скрит текст:
Дензъл Уошингтън
Скрит текст:
Арни
Скрит текст: