Звездни Компромати- Юни'25

• 274 816
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 340
A, Булос са християни. И то източноправославни Simple Smile

# 2 341
Ще затварят улици в центъра от днес до 13 юли заради снимките на под прикритие. Ако някой иска да нагледа родни селебритита наживо:-) списъка е пуснат по информационните сайтове

# 2 342
Ava Phillippe
Скрит текст:

И двамата и родители са много красиви, особено таткото - навремето беше "уааааааау", защо не успя да направи голяма кариера и да се нареди до успелите си набори - наистина нямам представа.
Майка и също е много чаровна - и преди, и сега.
Бяха много яка звездна двойка, и много ме беше яд, че се разделиха.
Между другото, синът им също е красавец - Deacon Philippe:
Скрит текст:

Ава е на 25, А Дийкън на 21, така че имат време да се разгърнат и да ги видим дали освен красота, са наследили и талант Wink

# 2 343
Галя от Каризма изглежда чудесно. Браво на нея.

Аз да питам: Безос имал ли е някакви роднини, приятели на сватбата? Само някакви знаменитости се виждат...
Аз от Галка видях само една руса опашка, очила и приятна фигура от далече. Дори не мога да кажа тя ли е на снимките.

# 2 344
Райън Филип е алкохолик, това му провали кариерата. Беше и съден за домашно насилие, биел приятелката си и я бутнал по стълбите. Рийз я викаха да свидетелства, ама не помня подробности.

# 2 345
Щастливата двойка-Мара, изкуствено нахилена и проектосъпруг.
Скрит текст:

# 2 346
Ми ,че хич не е зле мъжът на Мара ...

# 2 347
Ava Phillippe
Скрит текст:

И двамата и родители са много красиви, особено таткото - навремето беше "уааааааау", защо не успя да направи голяма кариера и да се нареди до успелите си набори - наистина нямам представа.
Майка и също е много чаровна - и преди, и сега.
Бяха много яка звездна двойка, и много ме беше яд, че се разделиха.
Между другото, синът им също е красавец - Deacon Philippe:
Скрит текст:

Ава е на 25, А Дийкън на 21, така че имат време да се разгърнат и да ги видим дали освен красота, са наследили и талант Wink

Синът на Рийз ѝ е одрал кожата просто …

# 2 348
  • София
Това да не е Галя от един балет? Галка от Каризма не е с такава фигура.

# 2 349
Да, не било Галка от Каризма, а Галя от Сатен:
https://www.bgdnes.bg/shou/article/20632032

# 2 350
Райън Филип е алкохолик, това му провали кариерата. Беше и съден за домашно насилие, биел приятелката си и я бутнал по стълбите. Рийз я викаха да свидетелства, ама не помня подробности.
Това съм го пропуснала, ще поровя да прочета...
Жалко.

# 2 351
Голяма красавица е Ава Филипе, ама на кого да се метне. Видях, че има кратки появи в сериали, явно хич не ѝ се занимава с такава кариера, защото с контактите и това лице веднага ще я лапнат.

# 2 352
Аз намирам и двете деца на Рийз за по-красиви от нея. Дали са и харизматични не знам, но природата е комбинирала чудесно гените на родителите. Рийз винаги ми е напомняла на пекинез, изобщо не ми е красива, но я харесвам в движение и във филми. Тоест носи един специфичен заряд и излъчване, които не могат да се манипулират или тренират.

# 2 353
Barbara Palvin
Скрит текст:

# 2 354
  • София
Галя от Каризма изглежда чудесно. Браво на нея.

Аз да питам: Безос имал ли е някакви роднини, приятели на сватбата? Само някакви знаменитости се виждат...
Аз от Галка видях само една руса опашка, очила и приятна фигура от далече. Дори не мога да кажа тя ли е на снимките.
Не е. Тоест Галя е, но от Сатен, не от Каризма.

Общи условия

Активация на акаунт