Звездни Компромати- Юни'25

• 276 063
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 355
Галя от "Каризма" много добре изглежда в тяло, браво на нея!
Не била тя, а Галя от Сатен....

# 2 356
  • София
Вин Дизел и Чарлийз Терон
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Мария Шарапова
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Катрин Деньов
Скрит текст:
Александра Дадарио за списание Social Life
Скрит текст:

# 2 357
Май Рианката нарочно забременява, само да има повод да си показва коремчето (без хейт, обичам я) 😁

# 2 358
На Риана мъжа ѝ с пола ли е?

# 2 359
Той обича да се разхожда с пола

# 2 360
  • Пловдив
Абе къде отидоха мускулите на Вин Дизел??? Grin

# 2 361
Всъщност Иванка охотно и обилно демонстрира новата си религия (както и всичко, което прави). Дали е чак токова вярваща ние няма как да знаем, но редовно снима менори (седемсвещника), честити Пасха, пуска снимки от бат мицва на дъщерята, снима се на Стената на плача, снима момчетата с кипи (еврейските мъжки шапчици), почита шабата, включително на този ден не работят и не говорят по телефона, яде кашер. Така че всички външни белези на религията ги спазва и естествено пуска снимки да уведоми всички, които биха се заинтересували. Колко вътрешно е убедена еврейка ние няма как да знаем, но е казвала, че “това е едно страхотно решение” или както би казал Тръмп “голямо и красиво” 😂
Тя да започне с покриването на главата, ама няма да й се нрави.
Всеки може да пали свещи за Шабат и да изпее една молитва.

# 2 362
Скарлет скоро не съм я виждала в по-безличен и безвкусен вид.
Вин изглежда като половината чичовци от родния ми град на тая възраст. Пият бира и “люпят” семки пред блока 😆

# 2 363
Вин Дизел и Чарлийз Терон
Скрит текст:

Я, Фънки отслабнал JoyJoyJoy

# 2 364
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Иванка смени религията,за да могат децата й да се родят евреи.Съмнявам се,че тя е променила нещо от рутината си,нито пък някога се е правила на по-еврейка от еврейките.

Смяната на партии я има по цял свят и е напълно логичен процес. Хората не следват бои (червена,синя,зелена),а следват и подкрепят идеологии. Тръмп също е спонсорирал много демократи и републиканци, всъщност хора,които биха му вършили работа за вбъдеще назапред.Така се прави по цял свят.
Конгреса пък са хора на лобисти,които обслужват интересите на големите бизнеси. Всички те(конгресмените) милионери с имоти в цял свят,нищо,че заплатите са им между $170-240К/годишно.Inside trading + спонсорства и така.

От всички на Бесовата сватба, Иванка за мен порази с елегантност и хубост дори самата булка. Розовата рокля за мен е рокля №1 от всички снимки,които гледахме.

# 2 365
Самата Иванка разказа надълго и нашироко за пълната смяна на “рутината” си и не мисля, че някой я е интервюирал лично, за да знае повече от това, което сама казва. Да пускаш съобщения “Аз не празнувам Коледа, но честито на всички, които празнуват” - при положение, че доскоро си купувала коледни подаръци, си е баш правене на по-евреин от евреите.

Смяната на партии наистина е нещо напълно логично, само че не заради бои, нито заради идеологии, а само и единствено заради единствената идеология на Иванка и Джаред - парите, като например едни два милиарда долара, които Саудитска Арабия поради ходатайството на Тръмп наля за няколко години в позакъсалия фонд на Джаред Simple Smile.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 15:53 от Beauty queen

# 2 366
По принцип неофитите\скоро конвертираните са най-ревностни в спазването на ритуали, все пак имат да се доказват. Важи не само за религии, а за всичко в живота.

# 2 367
Точно така, и аз не го казвам с лошо, просто споделям какво тя самата е обяснявала. Сега че е станала такава ревностна еврейка, че уж не ползва телефона в събота, за да почита шабата… вероятно си зарежда постовете в инстаграм от петък вечер.

# 2 368
# 2 369
Nicholas Hoult
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт