Звездни Компромати- Юни'25

• 274 833
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 370
Мис Крокс очаква трето дете.

# 2 371
Не ми харесва Камелия с тази прическа, но реално не ми харесва изобщо след като си смени носа.

Това на Иванка са демонстрации, за мен подбудите за смяна на вярата не са чистосърдечни, а на база интереси и административно приемане от общността. Няма нищо истинско в това, но то като цяло меркантилността и алчността също не вървят ръка за ръка с одухотворението, така че щом общността, която залъгват ги приема...

# 2 372
  • USA
Интереси,но лични такива. На никой не са навредили и никой не касаят освен нея. Семейството иска децата да се отглеждат в еврейски ценности и култура, тя се е съгласила.Какво общо има меркантилноста и парите с духовното в случая?

Тя е наследник на милиардер,да речеш,че се е омъжила по сметка,че да говорим тук за меркантилност и алчност.. lol

# 2 373
Иванка е получила мъжа, който иска, при неговите условия. Това е Simple Smile.

# 2 374
Мен лично в случая на Ивана и други подобни ме дразни двуличието. Както на тези, които са атеисти, но се правят на вярващи, така и общностите, които знаят, че е афиф работа, но го приемат и даже държат да се регламентира административно. В "Сексът и Града" хубаво я връщаха Шарлот няколко пъти.
За мен и Ивана, и мъжа й са се взели, освен по симпатия и с мисъл каква изгода всеки ще има от този брак. Пари при пари отиват. Вярата е някаква формалност. Но тъй като това е нещо, което за да е истинско трябва да го има, по-добре да не го правят по този начин. Нито тя ще стане истинска еврейка, нито той спазва закона да вземе жена еврейка. Но след като се задоволяват с това - тяхна работа.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 10:59 от Не се сърди, човече

# 2 375
# 2 376
  • Deutschland
Едно птиче ми каза, че Райна пак е свободна. Ветеринарят е тръгнал с някаква мома от селата край Петрич.

# 2 377
Малко звезди на Wimbledon
Скрит текст:

# 2 378
Фърги е много свежа.

# 2 379
  • Sofia
Малката дъщеря на НЛ много прилича на кака си Никол.
Скрит текст:

# 2 380
Малката дъщеря на НЛ много прилича на кака си Никол.
Скрит текст:
На тази снимка да. Сладка бузанка.

# 2 381
Michele Morrone
Скрит текст:

Изглежда много отслабнал ...

# 2 382
Мда, доста отслабнал Michele Morrone. На мен по принцип не ми харесва и никога не ми е допадал като мъж. Прекалено алфа ми е и агресивен дори. Обичам мъжът да има меко излъчване. Да е мъжкар, но с онази особена топлина в погледа, която подсказва, че под грубата обвивка има добро момче. Simple Smile

# 2 383
Luke Grimes
Скрит текст:

Изглежда напълнял, какви бузки има ...
Нямам угодия тази вечер 😂😂😂

# 2 384
  • Down south
Малко звезди на Wimbledon
Скрит текст:

Чудесни снимки.
Споменахте ли я от сватбата

Скрит текст:

Като се мине от звезди на разни чалгарки е направо болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт