Звездни Компромати- Юни'25

• 277 719
  • 2 387
  •   2
Отговори
# 60
Не съм виждала толкова странно лице като на Мила Михова. Ниско чело, малки очи и огромни бузи.

# 61
На мен от семейството на Стрина най- ми харесаха Спас и Сами (малкият е голямо сладурче).

# 62
  • Враца
А на мен, Спас не ми харесва изобщо, даже ми е неприятен.
Харесват ми Сами и Иван.

# 63
  • Glasgow
И аз благодаря за темата! Ще чета историята на Том и Джери допълнително. Искам да кажа, че ми стана жал за Интер. Четвърти, че и пети гол... нужни ли бяха, защо трябва така да бъде унижаван един отбор. Големи мъже плачеха със сълзи. Аз ако бях треньор на ПСЖ след четвъртия щях да изкарам всички основни играчи и да вкарам всички резерви, доколкото може, да усетят и те атмосферата. Не знаех, че Мбапе не е играч на ПСЖ вече. Много ме кефи, но май е странна птица по отношение на жените, с някакви транссексуални се беше забърквал.
на мен чак неприятно ми беше да гледам по едно време. Че и фиша ми прецакаха😅Иначе Мбапето ги е поздравил в ИГ. Има една такава теория, че когато звезден играч напусне отбор, в който е бил основен фокус - то отборът се мотивира и подобрява. Ето и ПСЖ с първа купа от ШЛ

# 64
Като споменахте Ергена... Мартин, Мартина, Джия и Митко Динев Laughing
Скрит текст:
Само обединителното звено - Емануела, липсва.

# 65
Страхотни бяха ПСЖ и просто контролираха играта открай докрай. Не са унижавали противника. Интер можеха да съберат малко дух за един почетен гол. И толкова чиста игра - за пръв път от години съдията свири край точно на 90-та минута, то просто нямаше никакви прекъсвания.

# 66
И аз се зачудих защо Стрина изглежда като заможната майка на Иван, май вярно е заради цвета на косата

# 67
И аз се зачудих защо Стрина изглежда като заможната майка на Иван

Има нещо около майката там 😂

# 68
  • Glasgow
😅😅😅 наистина
Общото им дете е много готино, не мога да преценя на кого прилича

# 69
Снимки с баща му има ли?

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 16:51 от Г-жа Рамацоти

# 70
Да, от всички снимки на вътрешно и външноутробни, не можаха ли да вредят и Сарачинов, детето му е все пак.

# 71
  • софия
Вчера са празнували завършването на Спас. Балът му е бил преди повече от седмица, а той снощи е бил на следбално празнуване с приятели.

# 72
Може Сарачинов да не иска да се снима с тях. Може да няма комуникация с Ирина. Все пак основната версия е, че тя - майка на две деца и негова съпруга, се е влюбила в Иван и го е зарязала. Което, ако е истина, не е героично.
Но да му мислят нейните вътреутробни деца. Ако мъж се хвали с подобно геройство, същото мнение ще имам за него и за децата му.

# 73
Погледнах и профила на Спас, няма сторита и снимки с баща му.. Но е имал голямо и шумно изпращане.

https://www.instagram.com/p/DKUZtZItmf3/?img_index=1

# 74
Може всичко, разбира се, техни си работи. Коментираме ги, защото те си развяват нещата наляво-надясно чрез публични инста, подкасти, реалити и интервюта нон-стоп, не защото лично тук някого го касае Сарачинов как точно се отнася към бившата си женица.

Лично за мен да се въздържиш от публичност толкова години, вместо да крякаш като жаба като Иван е достойно поведение, но не познавам човека де

Общи условия

Активация на акаунт