Звездни Компромати- Юни'25

• 277 852
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 135
Иванчо максимално далеч от Ава, но прихванал Стринка ви, естествено.
Търси се под вола теле 🥴
Кактус, благодаря за темата 🌹

# 136
Вчера гледах по новините тази Ирина,да говори за протестите за убитите деца на пътя
Е супер нелепа поява и изказване,трябваше да каже че имали абитуриент. Това не е при Гала,имай малко уважение и спри да говориш само за себе си...

# 137
  • София
Жени Джеферович като Кари от Сексът и градът.

Скрит текст:

# 138
С тези ръкавици, все едно ще плеви в градината. Зор да са интересни.

# 139
Джаферката и тя Умре да се прави на интересна.

# 140
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
По едно време имах усещането, че семейство Джаферович текат от чешмите и в банята, и в кухнята...

# 141
Сега Стоичков ги избута 😂

# 142
Гледате ли за Джонатан Ангелов?
Изключително ме трогна това момче.. , а чух във видеото и че е от моя роден град. Ей това е пример за успеха!

# 143
По едно време имах усещането, че семейство Джаферович текат от чешмите и в банята, и в кухнята...

Поне да бяха с нещо интересни, а то… същА Стрина, просто без воловани.

# 144
Джаферката не й завъждам с това палаво мъжле. Иначе е хубава, поотслабнала ми изглежда.

# 145
Айде Ивка Бейбе смени онова недоразумение, което и бяха монтирани на ключиците. Пита с какво ще се захванете сега? В коментари- ми със зъбите и с мигриралият филър на устата😂😂😂

Гледах 45 мин от интревюто на Червенкова при Мун Дю, отвратена съм! Адски вулгарна, груба, крещи, мутрее, не търпи чуждо мнение, има се за последна инстанция. Водещият едвам я траеше, на няколко места много се усети, тя явно е оперирана от такт, яко нахейти гейовете и то пред мъж с повече грим от нея и брокат в брадата😂😂🤪🤪
На тема Путин изригна със страшни глупаости.
Общо взето - война няма и ни пръскат със самолети да Омрем😂😂🤪
До тук ми стигна търпението….

# 146
  • на село
Има интересни гости Ивка Бейбе, обаче като се излъжа да цъкна и като почне да говори с едни сластни премрежвания на очите, припъшквания, сякаш ей ся ще си поговорят малко и се почват.

На МонДьо подкаста го слушам, обаче Ванчето не можах да я изтрая. Толкова глупости изсипа за кратко време, че главата ми бръмна. Бизнесменка. Направо си представих да ми е шефка.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 16:50 от Не се сърди, човече

# 147
И аз се опитах да я слушам.
Пръскат ни, Антарктида била изкуствено заледена, Путин бил супер…това цялото агресивно казано. Не знам какво се е случило с тази жена.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 16:52 от Не се сърди, човече

# 148
Ванчето е симпатична само когато пуска разни интересни неща от необичайни места, Тибет, Полярния кръг, Китай

Макар че и там проговори ли, имаме някакво изкривяване, ту библиотека била на 10 000г (преди Гилгамеш), ту стояла на колене сразена пред силата на планина, която китайци засекретили, а руснаци използвали за технологиите си; после знание било законспирирано в манастир до езеро, което посещавала в минал живот и прочее.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 16:46 от Не се сърди, човече

# 149
Ваня Червенкова винаги обяснява колко било трудно в бизнеса за нея, защото била жена. Има толкова жени в бизнеса, голямо преекспониране от нея е тази тема. То вярно, че аз така и не знам какъв е нейният бизнес.

Общи условия

Активация на акаунт