Звездни Компромати- Юни'25

• 276 495
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 260
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Джейн Сиймор от предишната страница. Все така в чудесна форма. Много и се възхищавам на тази жена за духа, позитивизма, как изглежда и се държи. Следя я в инстаграм и мога само да и кажа евала. Като порасна искам да съм като нея.

# 1 261
Тоест синът на Миглена Ангелова няма нищо общо с драмата ?

# 1 262
Джейн Сиймор от предишната страница. Все така в чудесна форма. Много и се възхищавам на тази жена за духа, позитивизма, как изглежда и се държи. Следя я в инстаграм и мога само да и кажа евала. Като порасна искам да съм като нея.
А пък аз мисля, че е време да спре с младежките къси роклички. Определено изглежда чудесно. За възрастта си. Може да показва хубави крака и фигура и без минижупи. Тя ми е като Сюзън Сарандън с деколтето. Rolling Eyes

# 1 263
Miley Cyrus
Скрит текст:

# 1 264
Miley Cyrus
Скрит текст:

Прилича на лелка от пред блока, която си мисли, че изглежда вървежна.
Преди беше толкова хубаво момиче, на снимките е неразпознаваема.
Мадона ли се опитва да имитира?

# 1 265
  • София
Съмнявам се лелката пред блока да има такива страхотни крака.

# 1 266
Бившият на Радост от Огледала нали и той имаше такива драми с баща си. Много грозни истории.

Много долнопробно, напомня на семейството от Джуджетата, където бащата беше поръчал сина си на Еврото. 🤮

Същият. Явор май се казваше.

Всъщност, знае ли се какво се случва с него към момента? Баща му (поръчителят) май някъде в чужбина се изнесе?

А около бившата жена на Пепи Еврото какви са клюките?

# 1 267
  • Бургас
Явор е женен за една манекенка и имат дете, криминалните истории доста зле му са се отразили, страшно е било… имаше някакви дела да си връща бизнеса, ама дали е останало нещо..

# 1 268
Съмнявам се лелката пред блока да има такива страхотни крака.

Гледам главата, не краката. Simple Smile
Краката са поради парите и изискванията на начина на живот, не поради друго. Simple Smile

# 1 269
Още едно обяснение на сагата със сина на Миглена Ангелова

# 1 270
Michele Morrone
Скрит текст:

# 1 271
Едва ли, книга на Долче и Габана, сесия от 2024, сега излиза , може да се появи и у нас,  ама едва ли.
 Сега снима, филм след филм.

# 1 272
  • Glasgow
Златотърсачески композиции на снимките 🤷🏻‍♀️

# 1 273
  • Viena
Наистина в доста филми го мяркам,не е гениален актьор ....но е добър за окото.😅

# 1 274
Те гениалните са малко.
 След трите  365 дни му остана  еротичен вайб. Това експлоатира. Интересно при него е  ,че тръгва от нищото, хулиган си  е, повтарял е  , изгонен заради лошо поведение. Не е  малко постижение да достигне сегашното положение. Премина го вече еротичното, трагичното, разпуснатото..

Общи условия

Активация на акаунт