Звездни Компромати- Юни'25

• 276 334
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Кога ще е шоуто? С нетърпение чакам и аз.

# 1 681
Мен ме кефи, че Безовица в кичозна и се облича както иска , гледа си кефа жената
И мен.
Любимата двойка са ми с Безос.

Май от утре започва сватбата.

# 1 682
Нина Добрев е на сватба в Испания.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
]

Скрит текст:

# 1 683
Martha Stewart
Скрит текст:

# 1 684
Безосова като булка си я преставям в стайлинга на Мечо Разград Simple Smile Не вярвам да ме разочарова.
И аз. И Grok Satisfied

# 1 685
На мен пък много ми опротивя булката на Безос напоследък, толкова демонстрации, толкова парадиране, платените й приятелки Кардашян на моминското парти, операция след операция, но малките хитри очички няма как да ги уголеми… На целият свят иска да покаже коя е тя и докъде е стигнала, изглежда ми страшна кучка и бих се хванала на бас, че се държи гадно с “по-низшите” от нея. Ще има приземяване, но да видим кога.

# 1 686
  • 🌊
Аз от всичките ни мазни чалгарки не мога да се сетя за една, която да изглежда толкова напомнена изкуствено. На една операция разстояние е от това да заприлича абсолютно на секс кукла и Безос да си я носи под мишница.
Безовица е като нашите бръмчалки, ама чужбинска.

# 1 687
От приземяване се нуждае и Безос. Подобна показност от страна на толкова богат и влиятелен човек на фона на толкова световни проблеми е меко казано цинично. Тези пари за тази безсмислена сватба за мен са пари хвърлени на вятъра, дори и да си милиардер. По това се вижда кой какво представлява, та Безос към днешна дата  с всички световни проблеми изглежда като човек-боклук. Жената с вид на хитра компаньонка няма какво да коментираме -  не е луд, който яде баницата.

# 1 688
  • Down south
Безосова като булка си я преставям в стайлинга на Мечо Разград Simple Smile Не вярвам да ме разочарова.
Мечо Омуртаг? Или са се разраснали.
Дано Лорън те разочарова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 689
На мен пък много ми опротивя булката на Безос напоследък, толкова демонстрации, толкова парадиране, платените й приятелки Кардашян на моминското парти, операция след операция, но малките хитри очички няма как да ги уголеми… На целият свят иска да покаже коя е тя и докъде е стигнала, изглежда ми страшна кучка и бих се хванала на бас, че се държи гадно с “по-низшите” от нея. Ще има приземяване, но да видим кога.
То приятелките й Кардашиян са със същата пр агенция както Безовица - WME. Интересното е, че собственик на агенцията е бившия мъж на Безовица. Други клиенти на агенцията са Мегна Маркъл и Блейк Лайвли.

Доскоро аз също се радвах на Безос и жена, ама в последно време наистина прекалиха с грандоманщината и прищявките. То не бяха полети в космоса с Безовица и приятелки; да запазват цял град за сватба. Да, целият свят знае, че Безос е несметно богат, няма нужда да организира екскурзии в космоса  за гаджето си и приятелки, докато на нас обикновените хора ни се говори как трябва да внимаваме за емисиите си и за отпечатъка си върху природата.

# 1 690
  • София
Познавам хора теглили кредит за сватба, така че Безос да си харчи наличните милиони не ми се вижда чак такъв повод за възмущение.
Не ме дразнят мен, даже са ми симпатични.

# 1 691
Подиграват ги за поканата,все едно била направена от 10 годишно дете.
Междувременно гостите пристигат вече.
Кейти Пери ще пропусне заради концерт в Австралия.
Скрит текст:

Иванка с мъж и децата им са там

Скрит текст:

# 1 692
Aко сериозно това е поканата, си е баш за подигравка. Скандална е...

# 1 693

Предсватбено пяна парти

# 1 694
Безовица  е малко на принципа - пази Боже, сляпо да прогледа. Кой знае в каква бедности отраснала в някое село в Латинска Америка, за да стига до такива крайности.
Не вярвам, че този брак ще издържи много време. След развода ще изтупа Безос като брашнен чувал и кой от къде е.

Общи условия

Активация на акаунт