Звездни Компромати- Юни'25

• 276 305
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 785
Пише отзад - graduation party
Това с доста вглеждане и напрягане на очите Simple Smile

И една Хикселка - вече Рейки първа степен Joy

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 18:45 от rady_plovdiv

# 1 786
Безовата сватба очаква 200 милионера/милиардера като гости. Щяло да има тайно пижама парти и някаква игра, свързана с червената сватба от Игра на тронове. Не съм гледала сериала е не знам какво е това. Те явно са фенове.....

# 1 787
Любопитно ми е каква ли ще е роклята на Безовица- то че всичко ще е на тезгяха е ясно ...... но къв цвят, воал ще има ли , къса или дълга ,шлейф , дизайнер .......Безос е ясен , там няма изненади, той е стилен винаги. Ама от булката очаквам избухване.......

От всичко ще има, и къса, и дълга, и с шлейф и без шлейф, нали 27 рокли щяла да смени. Нямаше ли такъв филм, числото с някакво никакво да не би заради филма да са решили да са толкова, а не примерно 25 или 30?

Червената сватба от "Игра на тронове" е едни като се жениха и изклаха гостите, всичко в кръв, затова червена. Демек нещо като кървавата баня в "Блейд".

# 1 788
Любопитно ми е каква ли ще е роклята на Безовица- то че всичко ще е на тезгяха е ясно ...... но къв цвят, воал ще има ли , къса или дълга ,шлейф , дизайнер .......Безос е ясен , там няма изненади, той е стилен винаги. Ама от булката очаквам избухване.......
До 27 рокли се очаква да смени за 3 дни,  20 млн.е бюджетът за сватбата все пак.
На 3 часа трябва да се преоблича. Нещо не се връзва.

Цитат
Безовата сватба очаква 200 милионера/милиардера като гости. Щяло да има тайно пижама парти и някаква игра, свързана с червената сватба от Игра на тронове. Не съм гледала сериала е не знам какво е това. Те явно са фенове.....
SatisfiedSatisfiedSatisfied Значи ще има брутално клане след предателство. SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 789

Червената сватба е сватба с епично клане.

# 1 790
  • Glasgow
На Червената сватба изтрепаха всички присъстващи 🤣дано е само игра

заедно сме писали😅

# 1 791
Да имаше такъв филм.Една шаферка си пазеше всичките 27 рокли от всяка сватба на която е била,нещо такова.

# 1 792
Явно програмата ще е много натоварена и тия богаташи ще имат тръпка и емоция. Няма да е само ядене и пиене.
Опитвам да намеря кои звезди ще пеят. Няма да се изненадам ако и артисти от любимите им сериали се включат в тия игри, които са предвидили.

# 1 793
"27 dresses"

https://www.imdb.com/title/tt0988595/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_ … _q_22%2520dresses

Ако всички тези игри и събития наистина са планувани и се случат, това не е сватба, а панаир.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 19:31 от 𝐄𝐋𝐋𝐄

# 1 794
  • Glasgow
Да, Рания отивала на сватбата, но муж не се вижда
Безовица с хубава рокля

# 1 795
  • Viena
Дончева на 60 лета е супер!

# 1 796
Дончева я харесвам с тъмна коса , Безовица е супер .

# 1 797
  • Down south
Wow, Лорън изглежда много добре на тази снимка от по-горе.
Отива и роклята.

# 1 798
Wow, Лорън изглежда много добре на тази снимка от по-горе.
Отива и роклята.
Подкрепям, наистина много добре изглежда тук.
Може да е минала през хирурга на Кардашиян, майката изглежда неузнаваема.

# 1 799
На Рания няма ли кой да й каже кои събития е приемливо да посещава и кои не.
Леопардените клинчета и трика на смешниците Кардашиян и претендиращата за стил и класа кралица на Йордания.
Не е зле да понаучат малко за хигиена на контактите.

Общи условия

Активация на акаунт