Звездни Компромати- Юни'25

• 276 307
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Glasgow
Леопардовото екипче било D&G🤷🏻‍♀️

# 1 801
След развода ще изтупа Безос като брашнен чувал и кой от къде е.
А, Безос си е взел поука от първия развод, почти съм сигурна, че втори път с милиарди няма да се раздели.
Аз пък мисля, че ще си останат заедно, на стари години няма да тръгнат да се сменят.

# 1 802
Очакват Лео ДиКаприо и Барбара Стрейзънд.

# 1 803
  • 🌊
А, Безос си е взел поука от първия развод, почти съм сигурна, че втори път с милиарди няма да се раздели.
Аз пък мисля, че ще си останат заедно, на стари години няма да тръгнат да се сменят.
Клюките говорят, че е имало по-ранна дата за сватбата, но не са се разбрали за предбрачния до последно. Затова преди време супер много звезди се били изсипали в един от известните курорти наведнъж.

# 1 804
На Рания няма ли кой да й каже кои събития е приемливо да посещава и кои не.
Леопардените клинчета и трика на смешниците Кардашиян и претендиращата за стил и класа кралица на Йордания.
Не е зле да понаучат малко за хигиена на контактите.
Точно това мисля и аз за Рания, че помъкнала и син, снаха и внуче. Като кралска особа е добре да страни от тези парвенюта и техните арогантни демонстрации на власт и финансови възможности.

# 1 805
Ръцете на Рания изглеждат гадно на снимките.

# 1 806
Клюките говорят, че е имало по-ранна дата за сватбата, но не са се разбрали за предбрачния до последно. Затова преди време супер много звезди се били изсипали в един от известните курорти наведнъж.

То хубаво предбрачен договор, ама ако вземе да се гътне...Тази обиграна жена за всичко е помислила. Въобще не бих се тревожила за нея. А той сам си я е избрал, да му мисли.

# 1 807
Рания е станала суха и жилеста като Анжелина. Да започваме ли да броим роклите на мадам Безос? Тази е номер 1, още 26.

# 1 808
  • Glasgow
Тя може да не се брои тази рокля, още не е започнала сватбата😅иначе е  винтидж Аликзандър Маккуин

# 1 809
Иванка Тръмп - "Готови сме да отпразнуваме любовната история на нашите приятели"

Скрит текст:

# 1 810
Много е хубава роклята на Иванка.

# 1 811
Безовата сватба очаква 200 милионера/милиардера като гости. Щяло да има тайно пижама парти и някаква игра, свързана с червената сватба от Игра на тронове. Не съм гледала сериала е не знам какво е това. Те явно са фенове.....

А църквата в която ще се женят, Madonna Dell Orto била показвана в някаква видео игра - Assassin Creed.

# 1 812
  • Пловдив
Кралят, Клуни и едно чернокожо девойче дето сало кима Grinning
https://www.facebook.com/share/r/14GaTDQvG8u/
Меси и половинка...има стрхотно тяло.
https://www.facebook.com/share/r/12MpMpLsfEB/

# 1 813
На мен червената рокля на Иванка много ми харесва за ежедневна..
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:18 от Не се сърди, човече

# 1 814

А църквата в която ще се женят, Madonna Dell Orto била показвана в някаква видео игра - Assassin Creed.

Прочетох че тази вечер в нея ще е уелкъм парти, не самата сватба.
Може би не им е достатъчно лъскава за женитбата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт