Звездни Компромати- Юни'25

• 276 266
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 920
  • на село
Мичето и реклама си прави с тия сватби. То иначе с пеене не е много популярна, та да я канят по предавания.

Жителите на Венеция да затворят града за туристи и да спрат да реват. Не щяли туристи!  Като не щете туристи, какво ще ядете? Много са ми смешни тия плачове. Да ходят да живеят на спокойно - я какви китни селца има в Италия.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 17:57 от ПраВещица

# 1 921
Като видях вип гостите на Безовата сватба  и животинските  принтчета на рокличките, направо ми стана жал за венецианците. Прави си бяха да протестират. Голяма цигания им сервираха.
Бегло си спомням свабтата на Клуни и там имаше много повече вкус и всичко беше изпипано. Тука ми лъха на ромска сватба. Язък за парите дето ги имат.

# 1 922
Тоест да изгоним хората и Венеция да стане нещо като Дисниленд за туристи? Но съм съгласна, че гневът не трябва да е към туристите и сватбарите, а към хората, които им позволяват.

# 1 923
  • Враца
Тоест да изгоним хората и Венеция да стане нещо като Дисниленд за туристи? Но съм съгласна, че гневът не трябва да е към туристите и сватбарите, а към хората, които им позволяват.
Добре де, наистина не разбирам драмата, това не е събитие продължаващо месеци, че да са толкова нещастни месните жители.
Всичко това носи приходи.

Протестират шепа хора. За останалите не е драма, защото:
а)Носи приходи
б)Имат възможност да мернат някоя знаменитост, която им е дошла "на крак"
в)В краен случай им е безразлично, защото със или без тези звезди, Венеция е пълна през този сезон
и така нататък...
Буря в чаша вода е цялата работа с протестите.

# 1 924
Приходите не отиват в местните хора, а в собствениците на хотелите и свързаните бизнеси. В тези хотели и бизнеси обикновено работят чужденци за минимални заплати, които в туризма не са големи по принцип. Собствениците на хотелите са разни корпорации.
За местните остава само блокирането на града и възможността да ослепеят от кича, който им натрисат.

# 1 925
Моят коментар не беше в контекста на сватбата, а на превръщането на градовете в изцяло туристически атракции, без “реален” живот с местни жители, бит, култура, бизнес извън обслужването на туристи.
За да не е спам, ето и една младежка снимка на госпожата.

# 1 926
Преди корекциите е по-хубава Безосовица.

# 1 927
Безовица и Иванка си пият кафето в тези малките туристически кафененца, нали? И ползват местните лодки, а не са им наели специални лодки с по пет души охрана във всяка лодка....

# 1 928
Те не, но една сюрия обикновени хора ЩЕ се возят точно там, с надеждата отдалеч да зърнат някое селебрити.

# 1 929
  • София
Като казахте лодки, шеги на местните с младоженците https://www.dnevnik.bg/sviat/2025/06/27/4801076_podigravatelni_m … _zaliaha_venecia/

# 1 930

Снимките са от Ройтерс, от преди един час.

# 1 931
  • Down south
Изглежда classy.
Хубав вид.

# 1 932
Каква поничка е била Лорън като млада 🤭

Още малко звездни гости (или поне са във Венеция и те) - Томи Хилфигър; певицата Джуъл

Скрит текст:

# 1 933
Не разбирам като си правят джуките, как се получава в горната в средата нещо като дупка. И на Мара е така.

# 1 934
Сменям темата малко с друга сватба:
Яна Петрева и Антоан Петров.
Гледам доста снимки, а Тото и Кристин нищо не са качили, май не са били на сватбата. А преди бяха постоянно заедно. Не знам на някого изобщо интересно ли му е това и следи л.

Общи условия

Активация на акаунт