Звездни Компромати- Юни'25

• 276 273
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Down south
Те не, но една сюрия обикновени хора ЩЕ се возят точно там, с надеждата отдалеч да зърнат някое селебрити.
Именно, цялото нещо носи приходи. Реклама не е необходима, но подобно светско събитие привлича внимание и всичко останало идващо с него.

# 1 936

Булката 🙂

# 1 937
От какво точно им се смаляват очичките така? Все едно са постоянно присвити. На г-жа Тръмп са станали по същия начин.

# 1 938
Съща наша Даца Рупецова с тези топки в скулите и тези джуки напомпани. Чак е страшна в лице, то и бюста.. А каква хубава жена е била.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 19:13 от *Амбър*

# 1 939
Хареса ми апартамента на Иво, обожавам бяло. Очаквах, че ще е по-зле.
За мен слонът в стаята е как са си позволили такъв апартамент с 4 деца, Иво е DJ, Нели не знам работи ли, Саното само ми е яко работещ.
Майката на Пепе е съдружник в Кооперация Панда.Така че и от там имат помощ може би.

# 1 940

Италианците имат прекрасно чувство за хумор Simple Smile

Стига сме търсили кусури на булката, я тоя плешо тука, само е сънувал такива жени на младини
Скрит текст:

# 1 941
  • София
Слагат си мигли и после опушен грим, което смалява очите. А и по принцип не са и много големи. Ако се е опънала, също може.
Младоженека и той е един красавец...но поне предполагаме, че не се е набол, опънал и ощавил тук таме

# 1 942
  • на село
На булката на Безос очите са си такива малки. Мелания и нея я помня от млада с очи-цепки. Май и от грима идва.

# 1 943
  • На морето!
Екстра е Безовица, както някой каза- кичът й отива. Тя е еманация на всички истории за женски енергии и подобни тъпотии.
Безос е кисел чичак, който на 50 откри секса в пълнота и това го преобрази. Сега изглежда по-млад, по-здрав и по-жив отвсякога. Дано промени визията си за управление на хора, защото Амазон се слави като едно от най-ужасните места за работа.

Мара не се жени за всички, с които си ляга, това е теория на Кали и на Миглена Ангелова. Марчето само с неженените и с тези, които успява да разведе се венчае. Сигурна съм, че Марая припада от кеф да е шаферка през лятото на всяка четна година.

# 1 944
  • Пловдив
J Lo...във фотосесия. Харесвам я, ама май е преклила с първия тоалет Grinning
https://www.facebook.com/share/r/15jDJv88nb/

# 1 945

Мара не се жени за всички, с които си ляга, това е теория на Кали и на Миглена Ангелова.
Чувала съм го в интервюта и от Ирен Кривошиева.

# 1 946
Ето малко факти за Венеция, които обясняват недоволството на местните:
- Овъртуризъм – масовият туризъм води до замърсяване, скъпи наеми и изселване на местните жители.
- Жителите на историческия център намаляват – под 50 000 (в сравнение с 150 000 през 1950-те).
- Наемите и разходите за живот са високи, което води до „музеефикация“ – градът се превръща в туристическа сцена, а не в живо място за местни.
- Едностранна икономика – прекалено силната зависимост от туризма прави Венеция уязвима при кризи (напр. пандемията COVID-19).

Точно венецианците пък ще се изтрепят да ходят да гледат "знаменитости". Щото хич не са виждали. Laughing
Там всеки ден е като въпросната сватба.

Ххах - венецианците не си поплюват с тези подигравателни манекени/инсталации.

Забелязала съм, че Катрин, принцесата на Уелс винаги най-малкото кимва в знак на уважение към човека, който ѝ е подал ръка, за да слезе отнякъде или ѝ е отворил вратата. "Класната" Безовица не си прави труда дори да погледне към такъв човек.

Опрата е неузнаваема - след оземпика сякаш е играл и скалпелът. Очаквам след джумбарето (по стара опренска традиция след посещение на сватба) Безови да седната на диванчето при нея и да се оплакват колко зли са венецианците и как са им се подигравали.

Скрит текст:

# 1 947
  • Пловдив
Като се говори за очи, които са станали на цепки най-много ми е направила впечатление Сара Джесика Паркър. Наскоро гледах отново "Сексът и градът" - огромна разлика от първия сезон до филмите и новия сериал. Най-много ми се видя с присвити очи във втория филм, после те ли се уголемиха малко, аз ли свикнах да я гледам - не знам, но тогава ми се беше набила на очи.

Скрит текст:

# 1 948
  • на село
На Крис Кардашиян гаджето е единственият мъж с перли, който одобрявам.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 20:12 от ПраВещица

# 1 949
  • Viena
Честито бебе!!!

Общи условия

Активация на акаунт