Звездни Компромати- Юни'25

• 276 235
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 130
Орландо верно малко като отвързан изглежда, ама баш пък Кимката да награби… 😂

Е той е документиран още преди време да зяпа захласнато в деколтето на Ким. Видях няколко снимки да я целува по бузата и да и държи ръката, но не ми дава да ги кача във форума.Според мен КимК. не го е отразила особено. Пък и той отдавна е загубил момчешкия си чар.

# 2 131
Патрик е страшен късметлия! Новата жена е супер готина.
Лорън Санчес с бившият си съпруг Патрик Уайтсел, който притежава 450 милиона долара
Скрит текст:
бившият и мъж е женен от 2020 г за 41 годишната Пиа, една от най-красивите австралийки бивш модел и понастоящем актриса
Скрит текст:
Безос с бившата си съпруга
Скрит текст:

# 2 132
Блум с тези малки... възможности, които се видяха на голите му папарашки снимки, към която и да се запъти - горката.

Андреа е страшна направо. Ако й мине през ума да се покрие и да се възстанови, няма да е лоша идея. На някои участия е много зле положението.

Новата песен на Глория има хубав текст, но не ми  харесва като мелдоия. А тя все така със същите движения, постановка на тялото и маниерничене, нищи ново, интересно, различно или поне да беше хитово.

# 2 133
Шарън Фонсека е страхотна! Красива, нежна, усмихната, естествена и изглежда много мила. Представям си че, ако бях мъж, лесно мога да се влюбя в жена като нея Simple Smile

# 2 134
Точно това щях да напиша за Глория-еднотипни песни и маниери. Само в началото на кариерата и беше по-различна. Все едно гледаш и слушаш едно и също.

# 2 135
Точно това щях да напиша за Глория-еднотипни песни и маниери. Само в началото на кариерата и беше по-различна. Все едно гледаш и слушаш едно и също.
Последни 15 години е абсолютно едно и също, даже и прическата й е все една и съща. Беше казала в едно интервю "толкова мога"... Grinning

# 2 136
  • на село
Не мога да не споделя с вас една шармантна Илияна Раева.

Скрит текст:

# 2 137
Най голямата загадка за мен винаги е била, с какво е известен катуна Кардашиан и защо се/ги бутат навсякъде.

# 2 138
  • София
Можете ли да познаете тази жена?

# 2 139
  • на село
По-странното е, че сами си ги пускат тия снимки.

# 2 140
То майка й не може да я познае ...

# 2 141
  • София
Ами пари да давали за тези интервенции. Или по-точно друго са давали, за да им ги платят.

# 2 142
Не е ли Златка?

# 2 143
  • Пловдив
тя е, тя...

# 2 144
Тия безумни бради за чий ги монтират бе?! То е несиметрично, гротескно, защо?! Тя неше 100 пъти по- хубава преди да се “разкраси”
Мисля че тези момичета пълнят серизно дефицити с тези ненужни интервенции. Не се чувстват обичани, те самите не се обичат?! Не знам какво но не е нормално просто

Общи условия

Активация на акаунт