Звездни Компромати- Юни'25

• 276 137
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 295
Много ми харесва!
Много добре изглежда във всичко, което облече (много тренира тя и й личи)
Иванка Тръмп и вечерният и тоалет за La Dolce Notte..

Скрит текст:

# 2 296
Ах, Лана и тя ли е минала на оземпик?

Иначе, баба Гло съм я виждала преди известно време на живо. Ми, добре поддържана е, не мога да отрека. Стара чанта, ама лачена. Колко 3 години им е разликата с Безовица, а изглежда много по-добре (особено в краката от последните снимки). А нали, за бюджетите им дори не може да кма сравнение…

# 2 297
Че тя въобще не изглежда така Мила. За сметка на това скоро чух нейна нова песен, ами то си беше чиста чалга.
Тя уж го играе, че иронизирала чалгата, ама всъщност май не е точно така. Ритмите са й такива и все вкарва сръбски думи. Да не говорим за клиповете - все се заиграва с чалга мотиви - Pink TV, Планета наградите, снимат я пееща в кръчма, качила се на масите. Май доста й се иска да е чалга дива, ама няма шанс.
Снимката е обработена, във видеото не изглеждаше изобщо така. Не знаех, че има говорен дефект, а е певица...тя си фъфли.

# 2 298
  • Glasgow
Лана Дел Рей колко е отслабнала наистина. На 26-ти имаше концерт тук, толкова много красиви хора в града не бях виждала, нейните фенки с цветя в косите и бели дантелени рокли🥰

# 2 299
Мила Роберт не трябваше ли да е канселирана до живот за гаврата със знамето? Щяха да я съдят, какво стана там?

# 2 300
Никаква чалга не иронизира, направо си пее чалга.
За мен е кансъл това нечистоплътно нещо.
Глото изглежда доста по-добре от Безовица, че и по-силно го раздава

# 2 301
  • София
Още от Корфу лав сторито. МичитУ е купувала Hermes патъци на килограм.

# 2 302
Специално я проверих Иванка с какво е известна...

Абсолютна дъщеря на баща си. Завършва и бам, ръководна длъжност и бизнес дама..
Скрит текст:
Иванка започва своята кариера като фотомодел. За пръв път се появява на корицата на списанието Seventeen през 1997 г. След това се снима за много други списания. След 2000 г. Иванка започва да отделя на работата си като модел все по-малко и по-малко време, предпочитайки бизнеса и писателството.

Почти веднага след завършването на икономическия факултет на Пенсилванския университет тя е включена във висшия мениджърски ешелон на компанията Forrest City, занимаваща се с недвижими имоти. Оттам тя преминава в маркетинговия отдел на компанията Dynamic Diamond Corp, специализирана в продажбата на диаманти. По-късно основава собствена фирма за производство на бижута Ivanka Trump Collection. Скоро фирмата започва да произвежда и женско облекло и обувки, като е рекламирана от самата Иванка като манекенка. Иванка е също така вицепрезидент на компанията Trump Organization[6].

През 2006 г. Иванка взема участие в популярното реалити-шоу „Стажантът“, в което баща ѝ е водещ и продуцент едновременно, и участва в продължение на шест сезона. На върха на популярността си Иванка е канена в различни телевизионни предавания, като в някои от тях тя доста успешно се изявява в ролята на водеща. През 2009 г. е публикувана книгата ѝ The Trump Card: Playing to Win in Work and Life (няколко месеца е включена в списъка от бестселъри на деловата литература)[7].

През 2007 г. Иванка заема 83-то място в рейтинга на списание Maxim „Maxim Hot 100“, а също заема 99-о място в рейтинга „Top 99 Women of 2007“.

# 2 303
Не мога съвсем да преценя, но май Мила има доста успешна ринопластика, носът й на последните снимки в инстаграм е доста различен.

Аз я харесвам, има някои хубави текстове и музика, която май пише сама. Талантлива е. Като човек по интервюта не я следя.

# 2 304
На мен също би ми било интересно как успява таз Марийка, всеки път да забие нов богаташ, който да си зареже семейството и да се ожени за нея.
Направо си е за гуру в таз област.

# 2 305
  • София
Нашият щангист Захари Георгиев... Не знам какво точно да кажа...

# 2 306
David Corenswet, Rachel Brosnahan и Nicholas Hoult
Скрит текст:

# 2 307
Мара направо отвя плявата на всякакви Наталии Кобилкини и прочее уонаби гурута и лов коучърки. Наистина не е за вярване как едвам се разведе с единия и хоп, моментално оплете друг, че и толкова бързо брак й предложи. Не е на 20, не е на 30. Това са някакви специални таланти, няма какво друго да бъде. Машина! 🫡

# 2 308
И Ван Клиф ....
И гривните от бившите Joy
Още от Корфу лав сторито. МичитУ е купувала Hermes патъци на килограм.

# 2 309
Последната точка... Обсъждано е 1000 пъти да се слага линк към предаване, ако се коментира. Кое е по-правилно? Един да го добави или 300 души да си го намират сами? Мен не ме касае, защото не си пускам почти никога видеа, но е обсъждано безброй пъти.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт