Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 596
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 105
Прибрах се, съблякох се и тръгвам по улиците! 🤣  С циганските сандали... 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Ти, дето не обичаш лъскавко и всички метални елементи трябва да са златни? Ще стане и от теб "сврака" успешно! Laughing Hug

# 106
  • София
Да или не, че се кикотим тук с една приятелка?
Скрит текст:

# 107
  • Бургас/Пз
Наде, пропуснах да кажа, че съм впечатлена от резултатите от масажите. Много мотивиращо. Благодаря ти, че сподели с нас 😘
Копче, много си хубава. Косата ти е разкошна 😍
Змия, страхотно ти стои роклята, а комбинацията с обувките е прелест. Удобни ли ти бяха ?
Льоня, опитвам се да се абстрахирам от факта, че животинските принтове не са от най-любимите ми, въпреки че този не е чак толкова контрастен, обаче двете харбали в долната част /не знам дали точно така се казва/ нещо ме смущават

# 108
Здравейте, не пиша изобщо често, но ви чета и много се вдъхновявам от вас😊. В предната тема мисля, че MTZ спомена за светила в гастроентерологията, ако е удобно да ми споделиш имената им. Може и на лични, да не спамим темата.

# 109
Да или не, че се кикотим тук с една приятелка?
Скрит текст:

Аз съм да.

# 110
За леопардовата рокля съм ДА.
Чакам един крем и един парфюм на YSL.
Парфюмът ми е стара любов.
Крема обаче ще ползвам за пръв път, дано не е и за последен.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 09:13 от mardji1

# 111
  • Somewhere beyond the moon and stars
Момичета, надникнах в темата, ако позволявате. Hug

Тъкмо подготвям багаж за лятна почивка. И влязох в изкушение за еспадрилите, които много обичам, вдъхнових се от вас. Закачих едни страхотни миналото лято, които изобщо нямам къде да нося в ежедневието си; но сега скочиха в готовност в багажа.
Скрит текст:

# 112
Прибрах се, съблякох се и тръгвам по улиците! 🤣  С циганските сандали... 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Ти, дето не обичаш лъскавко и всички метални елементи трябва да са златни? Ще стане и от теб "сврака" успешно! Laughing Hug
Ще стане, ще стане...една дружка вика ми кво шукаритетни са! 🤣 Изобщо не са моя стил, но...
За леопарда не е лошо, но не с тези обувки. Волани/Харбали и аз не харесвам... но ако ти се одобряваш що не!

# 113
Чудна тема за еспадрили сте подхванали! И аз искам ! Пробвах тези и почти се навих. Класика. И аз искам с отворени пръсти и без пета. Имала съм затворени отпред преди много години и ми се набиваха пръстите.

# 114
Тази дупка на пръстите е много коварна. Ако ръбът не се пада точно върху нокътя, ми прави огромен мехур на палеца... 😕 Само едни Dune, ето този модел, но цвят слонова кост, някак не ми правеха пришка. Как съм ходила някога на такова платформище, не знам! 🤷 Сега губя равновесие само като ги гледам! 🤐

# 115
Момичета, как се справяте с наелектрезирането на дрехите? За първи път ми се случва с  риза на Junona да ми се наелектризира на гърба … Има ли някой изпитан спрей или трик?

# 116
Какво е станало с кучетата на МТЗ? Не съм в България и не съм гледала новините.

# 117
.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 12:02 от macadamia

# 118
Големи злодеи сме.... Съжалявам, МТЗ.

# 119
  • някъде там
cacharell, страхотни бонбони! Аз обмислям от известно време да си взема чичи. Случайно да ги предлагате?

Видях страхотни девойки абитуриенки, прекрасни момичета!

Да, все още имаме свободни Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт