Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 115 326
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 120
Ето това са сандалите:

Като модел.
МТЗ, ❤

# 121
# 122
Ауу, mtz, искрено съжалявам за кученцето Cry И ние ходим по тази пътека с нашите кучета, направо не искам да си помислям колко е страшно да преживееш такова нещо. Колко безотговорни хора има - моите кучета са социални, добри и са ходили на училище дълго време и в някакъв нелеп момент срещнеш такова стадо и става немислимото (не са виновни животните, а този безотговорен стопанин, който се надявам да откриете и да си понесе последствията) Sad

Аз на такива еспадрили не мога да ходя, спъвам се.
Най-сетне времето стана подходящо за летни рокли и поли, а аз още не съм ги извадила от гардероба. Мислех тази седмица да се занимавам, но изкарах някакъв тежък вирус с висока Т и още се възстановявам.

# 123
  • София
Гледах и аз репортажа за загиналата Мокка. Толкова съжалявам. Disappointed Relieved
Но МТЗ на екрана изглежда още по-добре от снимките.

Ани, роклята е от Тему.
А обувките са малко твърди, но аз дори не помня кога за последен път съм носила нещо различно от маратонки/кецове. Щом изкарах 10 часа с тях без проблем, ги броя за удобни. Обаче малките катарами късат чорапогащници, ако кръстосаш краката в глезените.

# 124
Включвам се и аз да изкажа тъгата си за милото кученце!
Цяла сутрин съпреживявам тази ужасна новина, много се разстроих

Света, благодаря за темата!
С удоволствие прочетох детските ви спомени, от предишната видях Сиска & фемили - разкошни Flowers Rose
На добър час на всички завършващи тази година!
На Надето благодаря за масажите, ще си ги запазя, защото резултатът е невероятен. Трябва все да си напомням на колко години си, Наде - поне 20 по-млада изглеждаш, обожавам и чувството ти за хумор Simple Smile
Моите детски спомени са свързани с липсата на какъвто и да било интерес към външния ми вид, само игрите ме интересуваха! Баба ми безуспешно искаше да ме облича в рокли и ми правеше от онези панделки - зелки, които майка ми веднага разшиваше и ползваше за опаковане на подаръци. Редовно бях разчорлена и със скъсани панталони, рокли или поли съм носила само като ме накарат за гости или почивка.
Един от най-ярките ми спомени е отвратителната химична миризма на гуменките от онова време и един от малкото шамари, получен при опита да ги накисна с френски парфюм.

# 125
Да или не, че се кикотим тук с една приятелка?
Аз съм НЕ. Защото съм ти виждала снимки с лице и за мен този принт не стои на този тип излъчване (а и на този цвят очи).
Себе си не възприемам изобщо с животински мотиви. Не ми пасва но романтично-флоралната ми душа Blush

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 11:11 от peneva_a

# 126
  • Ямбол
Днес съм така, адска жега ми е:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 13:32 от Майола Бени

# 127
Майола, разкошна си така 🌷
Роклята за теб е шита

Така и не си купих еспадрили 😃
но пробвах де що има на Castaner

# 128
  • София
Харесвам и нося еспадрили, но без платформа и без каишки. С платформи се пребивам. В момента чакам едни на Tommy Hilfiger, златиста кожа. Ако не стават, ще взема от Musette. Няма по-удобно нещо за дълго ходене през лятото.

# 129
Днес така

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 21:39 от mardji1

# 130
Льоня, от мен не за роклята.Или снимката не е ок, но не ти стои много добре.

# 131
  • Русе
Мисля, че с по-високи еспадрили ще се пребия, както и въобще на по-висока платформа. Преди години съм носила, но не са ми стабилни.
Днес съм с рокля, която е на път да ми стане любима.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 09:53 от *sve*

# 132
Роклята на Льоня с едни сандали на маааалък ток ще застане добре, плюс друг колан.

И аз се метнах на YSL парфюм, стара любов ми е. И гланца червило ще си взема, това на Сисли беше добре в началото, а сега към края на гилзата някак не ми харесва как го усещам на устните и няма да повторя

Све, много хубава стилна рокля.
И на мен би ми станала любима

# 133
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз днес подкарах летните рокли.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 08:56 от gadamer

# 134
  • Бургас
Да се запиша и аз.

Моето детство мина в модна среда. Дядо беше майстор шивач и крояч в модна къща и спомените ми свързани с дрехи и шиене са много. Много ярък спомен ми е как  сме разглеждали немските каталози  с часове, мечтаейки, защото там имаше всичко от дрехи до обзавеждане и посуда. Това ми беше любимото занимание при баба и дядо  Другата ми баба беше майсторка на плетките, плела е всевъзможни дрехи и карета, винаги имаше плетка..

Скоро имах едни еспадрили, от тези спортните, равни. Бяха много удобни и буквално ми се скъсаха на улицата, за щастие близо до в къщи.

Извадила съм синята рокля от ХМ, скоро ще я облека и ще се снимам.

Аз също не се харесвам с животински. Имам една блуза само и почти не я обличам.  Иначе ме привличат. А,  сетих се -горнища на бански имам, които нося с черни долници.

Общи условия

Активация на акаунт