Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 594
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Но тези имат голяма извивка и са ми високи.
Погледни тези?

# 91
за мен тези са за баби 🙃

този модел ми допада най-много, пробвах, разхождах се и май-май е най-удобен

# 92
Ал, харесах много твоите, тамариса на Дия и високите на Деси. Обаче съм се заклела никакви сандали повече...сигурно имам над 10 чифта.
Последните показани /без пръстите/са ми абсолютно бабешки! Хем аз си падам по бабешкия стил...

# 93
На мен тези ми харесват, но са високи за мен
https://obuvki.bg/p/espadrili-toni-pons-carol-dm-tsveten-0000208048583

# 94
Аз съм героиня, до момента не съм си купила ни един чифт обувки 😃
Сандали имам за това лято, затова гледам еспадрили 😃

# 95
  • Ямбол
Аз харесвам само ниските равни еспадрили, тези другите ми изглеждат ужасно нестабилни (за мен и моя халтав глезен). Харесвам и меноркини =)).

Днес съм с рокля, умрях от жега, тук е поне 28-30 градуса:

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 22:17 от Майола Бени

# 96
И аз съм с чорапогащник и завирам...🤣

# 97
  • Бургас/Пз
Много харесвам еспадрили на платформа. Тези обаче с отворените пръсти хич не са ми удобни. Пробвала съм поне 10 вида и още при първото обуване се отказвам.

Тези оранжевите на Ал са страхотни. Перфектна височина са.

Марджи, много интересен десен е роклята.

Юбилеят, за който ви показах бялата рокля с шапката мина снощи. Беше уникално красиво и стана страхотен купон. До 5ч сутринта изкарахме. Младите казаха, че ние на 50 се забавляваме по-добре от тях 😂
Мястото и времето допринесоха за страхотното преживяване.

Избрах комбинацията със зелените обувки и изкарах цяла вечер без да се наложи да обувам кецовете. А колко танци бяха не е истина Simple Smile

# 98
  • София
Здравейте момичета, да се включа в новата тема че съвсем ви изпускам!
Днес е топло да, аз съм по абсолютно лятна рокля, вчера бях с една с 3/4 ръкав и вечерта на прибиране заврях.
Скрит текст:
оказа се че е доста тънка, та почти чак прозрачна, но така си изкарах, никой не ме върна Simple Smile)
Сутринта се замотах докато търся сандали, но вече и тях извадих и подносих, направо ми е в пъти по-леко:)
Да поздравя всички абитуриенти и близките им, които видях в края на миналата тема - чудни сте Hug
Змия я пропуснах но съм убедена че е била чудна.
Ани също пропуснах тук, но от другаде знам че е била съвършена Hug
Света ни върна назад в едни отминали години, прочетох вашите спомени и в една голяма част се припознах, но честно казано нещо като конкретна случка май не мога да кажа сега.
Майолче, ходих да се образовам какво е меноркини Joy
Аз като трябва да търся сандали и обувки ми става лошо, че съм малък номер (34-35) и много пъти съм се лъгала да си купя нещо само защото има номер, но в последствие се оказва супер неудобно. Миналата година в Стил 99 намерих една испанска марка дето ми паснаха и са със супер удобна подметка, но са абсолютно ежедневни, няма почти нищо елегантно в тях Simple Smile
Ани, докато пиша и ти се включи, чудесно празненство сте спретнали!

# 99
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета, видях Ани и Майолка, ами кукли са и двете! Прекрасни! Ал, еспадрилите ти разтопиха закоравялото ми от сандали сърчице. Цветът е трепач, мисля, че ти и Сиска имате чанти в подобен цвят, на Фурла /ако не ми изневерява паметта/. Heart

# 100
  • Sofia
Хубави еспадрили показвате, но няма да се изкуша. Моите велурени ги обувам по два пъти на сезон и след час ми се реве от болка в стъпалата.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 22:33 от Karen

# 101
Анджи, Ал я върна нейната...еееех защо не я взех аз!
Прибрах се, съблякох се и тръгвам по улиците! 🤣  С циганските сандали... 🤣🤣🤣

# 102
  • София
Привет и в новата тема! Много хубава закачка, Света! Hug
Забавлявах се с вашите истории! Blush

От мен -подстригване днес и чистене на зъбен камък, но него не мога да покажа, затова коса показвам Smile

И от уикенда -спряхме на любимата Бяла река, на връщане към София, на Подбалканската

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 09:28 от kopche

# 103
  • Burgas, Bulgaria
Копче, прекрасна си, обожавам цвят маджента! Heart Мими, страхотен педикюр! Heart

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 19:30 от kolevaangela

# 104
Grinning A aз се припознах във Пенева - още разказва мама как ме е повела във първи клас със белия чорапогащник и аз съм настоявала да ходя по траверсите като някоя хулиганка и как съм паднала и пребила и изкарала първия учебен ден с две кървящи рани на коленете и скъсан чорапогащник. Та сега като безобразничат моите ММ винаги ми припомня къде е корена на проблема!

... отскоро не мога да се нарадвам, че май успях да ударя спирачки на свличането на контура на лицето. Мисля че основно с едни масажи за лице, които правя, стана работата (нищо не съм си слагала - филъри, ботокс, и др.). Установих че и лицето има мускули, които ако се тренират - визажът се подобрява:
Скрит текст:
Една мацка от темата за разкрасителните процедури беше пуснала линк:
За 50+:

За 40-49+:

Доскоро правих за 50+ годишни, контурът с тях се оправи - и то доста бързичко.
От миналата седмица почнах да правя за 40-49- годишни като добавям накрая и малко от масажа за 50-годишните - много добре се отразява на лицето. Май от този масаж съм по-доволна.
От септември миналата година започнах, по спомени. Поне ако не помогне, да знаете, че няма да навреди.
Наде, много мерси за споделеното, ще опитам да си ги инкорпорирам в рутината. Иначе аз се масажирам с 3 японски масажора на ReFa, а преди 2 месеца си купих и един корейски уред, та сутрин с кафето съм като многоръкия Шива - разбира се, домързява ме всеки ден да го правя. На теб много ти личи промяната, браво, колко често ги правиш по принцип?
Скрит текст:

Още не съм извадила сандалите, до вчера веех гащи с боти.

Много харесвам еспадрили на платформа (особено с лен!), но имам проблем с връзките им - претриват ми глезените. Имам едни тъмносини кожени сандали със въжена подметка, но са много високи за ежедневни, та само по повод ги нося. Онзи ден забърсах едни златни сандали, ако реша да ги оставя ще ги покажа - харесвам комбинацията с бели дънки/бели летни панталони § рокли.

Дез, много ме зарадва твоето комбо кафяво и люляково!
И на Иваничка и на Бени роклите - не са мои, но ги виждам като много техни!

Колева, ако си със светли очи то аз съм във грешка и всичките ти нискоконтрастни комбинации би трябвало да ти стоят много по-органично от висококонтрастните!

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 20:28 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт