Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 087
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 050
Mimy88, в първия миг се припознах ❤️
Чуден стил за жега.

Пауна много ми харесва, ДХЗ е 🐆
що ли не съм слагала цветна пола с бяла риза, хм... ще се поправя

Факт, че с дългата памучна рокля ми беше по-прохладно вчера, днес с панталонките слънцето ме ожари, жега

Finesse, не е честно да си вземеш прекрасна рокля в шест различни десена и да не покажеш поне една.

пратката е в изибокса, драматично очакване, да видим Пенева дали ще излезне права. Шегувам се.

# 1 051
  • Sofia
Показвате хубави летни тоалети всички, няма да изброявам поименно, че мозъчната мъгла допълва жегата и става страшно...
Чудни снимки от красиви места видях, много се радвам на всчики пътуващи Flowers Hibiscus
Магни, радвам се, че си добре и всичко е наред.
Сиска, хубави новини за Божидара, пиши щом имате резултат, че я мисля Hug
И на мен ми е много горещо, днес сложих и шапка вече...
За жегите съм установила, че в градски условия ми е най-прохладно с тънка свободна рокля с дълъг ръкав. В морски условия - друго облекло Kissing Heart

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 19:56 от Vesana

# 1 052
Веси, много хубава абитуриентка - успехи и пожелавам Flowers Hibiscus! И твоята рокля много ми хареса!

# 1 053
Света, не е по хладно, пек е...но трябват здрави абувки и чорапи...теренън е пресечен! Свърших, издържах ! Wink

# 1 054
O, чак сега видях Марджи и пауна- много красиво.
Весанке, страхотни снимки!

# 1 055
  • София
О, и аз съм я гледала преди тази дънкова рокля на Зара от снимката, нещо ѝ намерих кусури, че няма изразена талия и яка и така и не я одобрих за поръчка/покупка. В магазина на Зара в мол Парадайс вчера беше нещо страшно - намаления, навалица, дрехи по земята нахвърляни, хаос.
Поръчах една дънкова рокля от Lynne, която разглеждах наскоро в магазин:

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:28 от Lizzy_Crow

# 1 056
Магни, с тези крака бих носила само къси панталонки - и зиме, и лете, и денем, и нощем Grinning
Vesana, изключително красиво момиче, а твоят тоалет е много впечатляващ!
Марджи, роклята изглежда прохладна!
ДХЗ, много ти отиват тези леопарди!
За мен също е за предпочитане в жегите пред късите панталони, отлично сте казали защо.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 13:04 от Mometo*

# 1 057
  • София
Естествено, че по-добре е краката да са покрити от рокля в горещината. С панталон, дори и къс, е ужасно топло.

# 1 058
Ох, мацки аз съм в рая. Море, рибка, бира и всичко каквото обичам

# 1 059
  • тук-там
Иха, Весана - твоята щерка е уау! Браво! В каква посока ще продължи красавицата? А ти си в страхотен и многооо стилен тоалет!
ДХЗ, в чудесна форма си! И златните сандали се връзват. Имам подобни.
Ето и малко от моя сардински рай:

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 21:28 от mtz

# 1 060
Веси, попътен вятър на това малко слънчице! Късмет и успехи, много сте хубави.
mtz, Magni, най-благородно ви завидях за рая! Наслаждавайте се.
mometo, много си елегантна!

Моята ленена пола е вече като веднъж сдъвкана, но пък държи прохлада Simple Smile Иначе в офиса ходя винаги със затворена обувка, защото ми е студено и съм от старата генерация, на които им забраняваха отворени обувки в офис, дори лятото. Днес въздуха пареше, колата ми показа 37 градуса в София.

# 1 061
...
Девойката ми отпусна да покажа от бала:
...
Весе, девойката е разшна!
 Но в твоята рокля съм влюбена  Broken Heart

# 1 062
Девойките са винаги хубави. Попътен вятър на твоето момиче, Веси!
Обаче ти просто ми отвя ума! Heart Eyes

# 1 063
  • София
Магни, прекрасна си цялата! Но на мен очите ми останаха в обувките. От този сезон ли са? И ако да, откъде?
Деси, този аутфит носи много усмихнато настроение. И много ти отива.
Веси, прекрасна абитуриентка. Нека да е много щастлива и успешна. А ти си супер яка мама на бала.

Ние днес отидохме да разгледаме намаленията. Нищо не ми хвана окото. Може би защото съм изморена. Ще направя втори опит тези дни.
Иначе днес си облякох любима пила, която купих от един детски магазин преди 5 години за голямата ми дъщеря, но тя не я хареса. Не й се сърдя за което.
Скрит текст:

# 1 064
Марджи, ДХЗ, Момето, Ети, МТЗ прекрасни, а Весанка и Весанче са страхотни. Много хубава е роклята и на абитуриентката и на мама, а и с таткото в тон! Попътен вятър Веси на хубавото ти дете! Hug
Магни и МТЗ вие сърце нямате ли момичета, на един таратор съм от сутринта! Purple Heart
ПП Забравих и Адаша, днес като ученичка, толкова младежка и свежа с тоя тоалет. Вярвам е и прохладен. И аз обичам рокли, не мога да търпя нищо да ми спарва. Колегата вчера ми вика и утре да не дойдеш с рокля и боси крака! Joy

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 16:47 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт