Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 083
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Прекрасни сте всички, честно!Няма да ви изброявам поименно за да не изпусна някого.
Искам да пожелая попътен вятър на прекрасната абитуриентка!И се надявам,ако Магни минава през София някой път да се обади.
Открила съм и аз сезона на летните рокли.Душата ми копнее за тях и от няколко дни се нося само с рокли.Чакам поредните сандали и между другото си купих шапка.Нямам навика да нося,но никога не е късно.

# 1 066
  • Бургас
Докато мрънкахме, че няма лято и закъсняваме с плажа, сега пък адската жега. Наизкарах всичко с презрамки.

Този октопод ми се запечата, така ми се прияде. Преди живеехме близо до рибния магазин на Краснодар и редовно взимах. Тъкмо утре съм в района.

Веси, да е здрава и успешна абитуриентката! Роклята ти е много интересна.

# 1 067
  • София
Като за 40 градуса и тичане насам - натам, толкова.
Скрит текст:

# 1 068
  • София
Копче, наистина с цвят си много хубава, но и нюд гамата е много твоя. За съжаление на мен роклята ми е малко голяма и ми "хлопа" отзад на ластика на гърба. Дъщеря ми обаче много я хареса и я оставям да я мери като се прибере Simple Smile
Е, как ще ти хлопа, като там са връзките за пристягане? Като мантичките в детската едно време. Странно...

Магни, и аз така го видях рая в Скиатос тия дни! Гърция и пак Гърция! Heart Eyes

# 1 069
Копче ми аз нали живея на средиземноморски остров. Обаче гръцкия октопод ми е по вкусен. И пържената аншоа, и патладжана със сирене и домати.
А липсата на пространство ме убива, както и тълпите. Малта не е пренаселена, претъпкана е -  отвратително просто.
Ети, сандалките са на Томи, купувани преди месец, в момента са намалени дори. На мен са ми много удобни дори за вървене. Е като ваканционна разходка имам предвид.
Извинявам се, но Гугъл само гръцки сайтове ми отваря 🙄

# 1 070
  • Бургас/Пз
Копче, наистина с цвят си много хубава, но и нюд гамата е много твоя. За съжаление на мен роклята ми е малко голяма и ми "хлопа" отзад на ластика на гърба. Дъщеря ми обаче много я хареса и я оставям да я мери като се прибере Simple Smile
Е, как ще ти хлопа, като там са връзките за пристягане? Като мантичките в детската едно време. Странно...

Магни, и аз така го видях рая в Скиатос тия дни! Гърция и пак Гърция! Heart Eyes
Точно там Копче, стягам връзките и отдолу където е ластика от повечето пристигане зейва изобщо ластика не се изпълва по тялото. А пък ако не стегна връзката отпред ми хлопа.  Обаче толкова много ми хареса, че ако не стане на дъщеря ми случайно, защото има вероятност при нейния голям бюст да не стои много добре, тогава ще я занеса малко да ми я оберат отзад и ще си я нося. Просто тя толкова много я хареса, че съм я оставила все пак да я мери и да реши.

# 1 071
Оцелявате ли в жегата мацки?
Вчера всички снимки видях ❤️ - райските места, зелената дълга рокля (Момето, много ми харесваш с рокли и широки панталони), мммм да не пропусна, а, храната - ах....

Успех и попътен вятър на прекрасната Весанка младша!
Като за корица на Вог ❤️
Мама и тати в тон мнооого ми харесаха.

Днес така, сутринта имах някакви еретични мисли за дълъг панталон, но като пипнах саксиите какви са горещи и ми минаха 😃

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 15:52 от Al Georgieva

# 1 072
  • Берлин
Ал, една дума за визията ти днес - СВЕЖАК ❤️

# 1 073
  • София
От дънковата рокля на Зара има наличност в бг версията, M, а в английската S. Изчерпват се много бързо обаче, за секунди.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 13:56 от Lizzy_Crow

# 1 074
Много си свежа днес, Ал!
Аз излизах сутринта за малко с ленен панталон, но побързах да се скрия вътре на климатик.

# 1 075
  • Русе
Ал, наистина си много свежа.
Аз от седмица се каня да си обуя един нов бял панталон, смес от лен и не помня какво и още не съм. Карам на поли и рокли. Само един ден миналата седмица обух дънки, ама и аз като Мими бях на терен и няма как.

# 1 076
  • София
Хаха, аз добре се издокарах миналата неделя на Витоша, като реших да слизам до Боянския водопад от Момина скала по рокля и спортни обувки (хлъзгави). А този маршрут е стръмен, та стръмен. Отказах се на последните 100 метра буквално. Пишман планинарка.

# 1 077
Lizzy, кои са хлъзгавите спортни обувки, че да ги пропускаме?

От Verychi си взех ленен панталон 💙
Много съм доволна, ще го нося с равни сандали/еспадрили/гуменки.
Няколко пъти като минавам и все влизам да видя от новата колекция има ли нещо, но казаха че имат доста оналйн поръчки и не смогват да заредят
Скрит текст:

и ще пасне с ризката 😃

# 1 078
  • тук-там
Ал, много ме кефи днешната ти визия! И панталонът е чуден!
Мацки, някоя виждала ли е на живо таи рокля:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D … 22073&colorId=407

# 1 079
  • Бургас/Пз
Ал, страхотен е панталона. И като цвят,  и как ти стои също.
И с днешната пола си много свежа.
Аз съм в отпуска от сряда и я карам основно по къси ленени панталони.
Ходихме до Пазарджик да видим нашите за два дни и направо ми се видяха ад тези 39 градуса там.
Вече се прибрахме и в Бургас е далеч по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт