Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 094
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 035
Добро утро! А аз съм на терен, дано оцелея в тоя пек! Simple Smile Искам при Магни...до фонтана! Kissing Heart

# 1 036
Идвай, Мими, ние сме тук още няколко дни. Kissing Heart
Аз съм много доволна от моята бяла десигуалска рокля. Лека, свободна и комфортна.

Изтървах тази, да слушам ММ снощи и сутринта вече не беше налична.

Обаче това лято преоткрих късите дънкови панталонки, още два чифта си взех от Манго и много ги разхождам.

….

Анджи, не видях защо така провокативно беше изкритикувана, аз съм ти абсолютен фен заради увереността и топлото усещане което ми даваш.
mtz, татуировката нищо не символизира, идеята дойде от един арт фест в който участва щерката.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:42 от MagniМ

# 1 037
  • София
MagniM, радвам се да те видя! Къде се загуби?! Simple Smile Hug

С твоите крака, късите панталонки са з-а-д-ъ-л-жителни! Аз много харесвам къси панталонки, но вече не се харесвам в тях. То целулит, то бут! Laughing

Копче изглежда великолепно с дългата рокля, различно от  неутралната бежова гама, която показва в повечето визии.
Благодаря, Съни! Явно, подсъзнателно се опитвам да избягам от нея.

Ох, днес имам педикюр, косата ми е спешно за боядисване... Идват майстори у нас. Съседите са ни наводнили от горният етаж, тавана е за ремонт. Багаж имам да стягам....
Тръгваме към Слънчака в събота за летен хоум офис. Но, този път в хотел, няма да сме на любимото ми място.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 09:35 от kopche

# 1 038
Добро утро!

Мими, ще оцеляваме заедно. И аз така днес, сложих къси панталонки и тениска, лицето намазано стабилно и един бял шал за глава съм си взела.
Няма да се показвам, имам усещането че бедрата ми са декар и съм малко She Hulk 🤣

Магни, слънце 😘
Приятна почивка!
В страхотна форма си.
Бялата рокля е чудна, но в панталонките си ах 😘

Това сополите ни бяха кошмар, аха се закрепи и айде отново 🫤
Мими88, да се оправя малкото слънце 🍀

На Тит роклята е чудна за горещо лято, една красива бяла дантела видях, Ф.Дейс ме изненадаха, пратката днес по някое време ще я оставят в Изибокса, та днес/утре ще ви правя ревю с роклята, че и една шарена пола поръчах, и нея ще покажа.

А роклите са толкова удобни за лято, спокойно могат да се носят с чехли, ниски и високи сандали, кецове, т.н.
Практически няма разлика дали човек ще сложи пола и блуза или рокля, дори често първото е сложно заради комбинирането.

# 1 039
Копче, вече сме в сезон back to school и свободното време е задължително офлайн. Това е последната ни почивка до края на септември когато ще избягаме за 3-4 дни до Сицилия. А ти си прелестна в роклите, които носиш. Красива и много женствена. Heart
Аз не мога да се справя с менопаузното коремче, но високите талии са ми удобни, не ме стягат поне Joy
Еспадрилите, които донесох от Испания също ежедневно нося, искам още 2-3 цвята и се чудя дали Тарти няма да може да ми шипне до Малта.
Учудващо удобни се оказаха и платформите с които съм на снимката от снощи. Не убиват нито на пръсти, нито на пета. Споделям защото сте ги коментирали няколко страници назад.
Това са другите къси гащи 😀

Ал, какви декари бе мацко? Ще ви дърпам ушите на теб и Копче.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 09:49 от MagniМ

# 1 040
  • София
Магни, липсваше в темата, радвам се да те видя!
Лятото  винаги започвам с намерение да нося рокли и поли и след това го изкарвам с къси панталонки и леки топове. Колкото по-малко плат, толкова по-добре, нищо не задържа въздух до тялото и като полъхне малко вятър се усеща.

# 1 041
Копче, ти да си мълчиш.
Нали те видях с банския на скалите.
Цвят ти стои много, с роклята си страхотна.

Магни, сигурна съм че Тарталета ще помага с еспадрили 🙂
Много хубаво ти стоят, но ти също си от напредналите 🙃 със стилето малко могат да ходят по ония камъни.

Момето, носи разни лепенки и при първи знак слагай. Аз така правя вече, че целите ми крака са в мини поражения и се ядосвам на себе си.

Лятото сме всяка вечер на открито някъде и ходя с рокли.

А лилавите панталонки станаха на нищо, не съм виждала лен чак така да се разпуска....

# 1 042
Отдавна не бях влизала и само Магни успях да видя. Магни, фигурата ти е като струна, невероятна си. Приятна почивка!  Аз си купих 6 романтични рокли с къс ръкав и леки волани в долната част, 100 % памук, материята е много качествена и изглежда страхотно, много приятна при допир за лятото, дълго търсих рокля хем от хубава материя и форма, хем да не е без ръкав и да има талия, но не висока.. Повечето рокли напоследък ги шият или с висока талия или без, което прави роклята като палатка. Така че като намерих тази, веднага купих в 6 различни десена, цената е доста изгодна.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 23:33 от finеsse

# 1 043
Късите панталони ми държат по-топло от дългите рокли (в града) Simple Smile
Полата е като камбана, държи вътре въздуха и не ме пържи жегата от напечения асфалт и тротоари, поне някое време де... А и като ходя се вее и движи въздуха около краката. Ако съм край морето, колкото по-малко плат, толкова по-добре, че има хладен полъх.

# 1 044
  • Бургас/Пз
Оо, Магни, перкрасна и в къси панталони, и в дълги рокли. Бялата на Десигуал ме уцели право в сърцето 🥰

Мими, защо така разочарована?? Какво не ти хареса? Храната или обслужването?

Копче, наистина с цвят си много хубава, но и нюд гамата е много твоя. За съжаление на мен роклята ми е малко голяма и ми "хлопа" отзад на ластика на гърба. Дъщеря ми обаче много я хареса и я оставям да я мери като се прибере Simple Smile

# 1 045
Моята е най тежка днес. С анцуг, тениска и чорапи с маратонки. Ще се ходи през едни чукари...в момента е 34 градуса! Sad
Ани, храната е ужасна, беше втори опит, трети няма да има. Обслужващото момиче беше мило, компетентно, търпеливо...изтърпя капризните ми другарки вежливо и с усмивка...Впечатлена съм от момичето, за което си полчи и съответната благодарност.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 11:18 от mimi.7299

# 1 046
С тоз паун се докарах днес, изцяло от лен, дано устискам до края на работния ден

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 21:50 от mardji1

# 1 047
Днес съм накичена както си трябва.Порив😃:

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 09:04 от ДХ3

# 1 048
Благодаря, Ал, сякаш е на минаване.
Адаш, стискам палци да се справиш с жегата в този аутфит!
ДХЗ, прелест!
Марджи, красив паун си имаш и аз днес съм с лен в офиса.
Нищо особено не съм, за съжаление вътре нямам как да се снимам с обувки..

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 07:55 от Mimy8809

# 1 049
Магни, супер си с панталонките, също и с бялата рокля - много ми хареса! Жалко че си изтървала дънковата от Зара, щеше да ти заспи.
Деси, топ си!
Мими, как ще издържиш така навлечена в жегата, сигурно където ще ходиш е по хладно. Поне чорапите защо не замени с терлички, лятото само такива нося със затворена обувка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт