Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 115 332
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 165
Много благодаря на всички за предложенията. Моделът на Ела припознах като мой, открих и други хубави и ниски обувки на марката. Да видим кои ще са ми и удобни.

Напълних по няколко чифта в кошниците на три онлайн магазина, ще има да им се чудя сега;)

# 166
  • тук-там
И по БНТ излъчиха репортаж:
https://bnt.bg/news/svobodno-pusnati-agresivni-nemski-ovcharki-n … Q8ddHnkx8TCW-1vmg
Пускам ви го, за да видите какво съкровище изгубихме. В репортажа участва Нъки, но милата Мокка беше по-умна и по-дресирана от него. Имахме невероятна връзка помежду си. Когато се карахме с мм, тя симулираше припадък, за да ни разсее и върне към грижата и добрия тон. Толкова човешко куче и така боли загубата му! Ужасно ми липсва втората муцунка - да ме гледа влюбено, да ситни и върти опашката в нейния пирует. Съжалявам, мили дами, че ви натоварвам! Чувствам ви близки и ви благодаря за подкрепата!

# 167
Мтз, прегръщам те Hug
Много те прегръщам
Скрит текст:
една умница-красавица ми я разкъсаха две кучета

Момичета, малко лайфстайл?
Вчера гледахме "Хеда Габлер" в Народния театър. Много ми хареса, страхотна адаптация, режисура, техническо изпълнение, актьорска игра.
Гледах и "Нора" на същия режисьор, определено му ставам почитател.

Работно днес с лятната рокля в лилаво и бяло която вече сте виждали.

Агент, права си за леопардите. Изсилих се с това "на всеки".
Класически леопард риза нося с черна пола и пуловер/жилетка и се виждат яка и маншети и едни токчета имам от серията с бодлива тел.
Свежният леопард на Саса Бьорг е ненатрапчив и нетипичен, но то и самото животно е такова, цар на камуфлажа.
И да, Пенева не я виждам в леопард

# 168
МТЗ и тук те прегръщам и дано имаш сили...! Cry
Аз днес съм в жълто...човек и добре да живее най -накрая се вслушва във Веселин Маринов и си купува лятна жълта рокля! Blush
Пак пътувам и очаквам да съм сварена, вчера беше 30 градуса.

# 169
Аааа, Мими, моля на опашката!:joy:
Отдавна съм фенка на бате Веско и имам 2 бр лятна жълта рокля.
Малко странно ме гледат с тия рокли, но аз не се терзая от това.Blush

# 170
Привет и от мен,

Тайно ви чета и не се включвам.

Но на жълтите рокли не се стърпях - моля споделете за тях. Търся си жълта лятна рокла от много време.

Слънчево настроение на всички от мен!

# 171
Погледнете в Дика, физ.магазин
преди две седмици имаше жълти рокли

# 172
  • В полите на Пирин планина
mtz, толкова тъжно ми стана...! 🤗🤗🤗

Нямам жълта рокля, но има нова от About you:

# 173
МТЗ, прегръщам те силно ! Heart
Боли точно колкото загубата на човек!
Поста ми е единствено и само заради теб!

Повече няма да пиша тук - не понасям размахване на пръсти под носа .

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 10:00 от macadamia

# 174
Лейди, роклята ти е разкошна ❤️
Честита!
Носи усещане за Азия.

И като написах Азия, в СГХГ преди няколко дни се откри изложба, която нямам търпение да видя 🙂

# 175
  • Отвъд алеята зад шкафа
По повод животинските принтове - не ги харесвам, изглеждат ми пошло. Обаче имам 2 рокли с такава шарка, едната зебрената в кафяво съм я пускала назад.

Жълта рокля имам една, заради която се наложи да си купувам нова чанта и сандали, ще я пусна като ми пристигнат сандалите. Само при споменаването на "жълта рокля", в съзнанието ми изниква песента и после цял ден не мога да я махна.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 21:32 от gadamer

# 176
След като върнах 5 или може би бяха 6 чифта (да, 6 бяха) сникърси, маратонки, спортни обувки, там каквито се водят, най-после получих съвършените! 😍 Меки като цвички, леки, точни като размер и за мен красиви!

Исках ги, за да ги нося с пола. Тази
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 10:46 от DiaMia

# 177
  • Бургас
МТЗ прегръщам те силно, те са като наши деца  - чисти душици.
И аз имам две кученца и една котка.

Гадамер много хубаво ти стои роклята!

# 178
МТЗ,много ми е мъчно за кученцето!
Гадамер,роклята ти стои чудесно.
Роклята,на Льоня ,не ми хареса. Иначе харесвам волани и умерен животински принт ,основно на други хора.
Дия,тези кецове са изкуствени,както и повечето неща на Рийкер,няма ли да запарват.

# 179
Дия,тези кецове са изкуствени,както и повечето неща на Рийкер,няма ли да запарват.
Ами аз ще ги нося с тънък чорап, не ми се потят краката. Просто ми харесват, ще ги видим. Имам и кожени, но тези ми харесват повече за пола, по-леки и по-гъвкави са. 😊 Рикер не се славят с някакво кой знае какво качество, знам. Ще ги вмествам между тези два чифта, които смятам за по-подходящи за дънки/панталони.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт