Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 115 333
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 180
Аз си купих едни кожени, бели кецове с тънка подметка от реален магазин в София.
Кожата е турска, перфорирана, подметката ми е учудващо удобна.
Диа, ако си в София, ще ти дам координати на магазина.

# 181
За леопарди си говорим и ми излезна това

Gadamer, обувките ти ❤️

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 12:02 от Al Georgieva

# 182
  • София
Аз си купих едни кожени, бели кецове с тънка подметка от реален магазин в София.
Кожата е турска, перфорирана, подметката ми е учудващо удобна.

Такива купувам редовно от магазинчетата по Екзарх Йосиф и Пиротска, много съм доволна.

# 183
Лизи, моите са от Алабин, но те магазините може и да са
 на един и същи собственик.

# 184
Да, в София съм, благодаря. Аз рядко ходя по магазини, всичко пазарувам онлайн, но бих погледнала дали има нещо интересно като за мен. Макар че, честно казано, обувките са едно от многото неща, от които нямам нужда, защото съм затрупана... 😊
Иначе и това съм предвидила за поли. Много са ми удобни такъв тип чехли. Имам едни старички, които си носих с удоволствие доста време, вече са на 4 години и им личи.
Скрит текст:

# 185
Света, благодаря за новата тема! 🤗

Агент, благодаря ти! 🤗 Помня, че и ти си телец като мене! 😍И сега като се замислих сме голям банда родените през май!
ЧРД на патерици, момичета! 🎂🥂Както забравих да ти честитя на време така да ви забравят болести, тревоги и други неприятни ситуации. Само хубави неща ви пожелавам.

МТЗ, огромна прегръдка от мен! 🤗

Забавлявах се много с интересните ви истории от детството. Еххх, Света къде ме върна! Имах много щастливо и безгрижно детство. Явно масово сме се пъхали в обувките на майките ни! 😂
Уж кротичка, но постоянно се забърквах в бели. На някакво тържество сме трябвали да ходим, а мама си търси облеченото копче, че паднало. Попитала виждала ли съм го и аз “Да” и съм посочила  носа.
Облечена и наконтена, на сватба сме били и аз да падна в един фонтан! 🙈😂
Баба на машината за шиене е до нея мама нещо са обсъждали как да бъде зашито. Идвам аз и хоп иглата минава през нокътя ми и излиза отдолу! 🙈
Бях намерила при баба една пола солей на мама. Да се завъртя, губя равновесие и си подпирам ръката на печката на дърва и то зимата. Мазаха ме с домсшно приготвен крем и нямам белег за мое щастие.
Лелеее, имам безброй истории! Книга мога да напиша направо. За мен е било безгрижно детство, ама останалите са побелели преждевременно от мен! 🙈🙈

Гледам леопардови шарки нищите! 😅
Имам обувки и прословутата рокля от Зара дето не сложих и един път миналото лято. Давам си сметка, че щеше да ми стои по добре, ако цветовете бяха по наситени. Ще я направя да работи за мен с малко грим.

Харесвах много неща и вече забравих кой и какво,  но резултата на Надя ме впечатли много.
Браво усилията и постоянният труд се отплащат винаги! 🤗
И аз правех едни масажи, ама от дъжд на вятър. Трябва да стана по дисциплинирана.

Туту, много неприятно с глезена. Обаче се убедих удобни обувки не винаги означава грозни! 🤗Ще си намериш такива!

Много красива жълта рокля показа Етомира, но забравих да питам от къде е? 😍Някои нюанси на жълтото ми отиват, а нямам нищо в този цвят!

# 186
Mtz, много съжалявам за огромната загуба! Безмълвна останах. Cry Прегръдки и от мен!

Резултатът на Надето ме изуми, и започвам от днес! Стахотно нещо, и работи.
С новите дрехи за лятото приключих, но си взех нов летен парфюм който ми отвинти главата.
Еспадрили нося и обичам, имам поне 6-7 чифта от втория локдаун когато пазарувах като....заключена Joy

От мен днес- спортно навън
Скрит текст:

# 187
Дез, много спортна и готина!
Ей ги моите, стигат ми  от повече ще се въздържа! 🤣🤣🤣

Гад, твоята е убийствена, ти даде сайта, но не посмях да поръчам... 😍

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 07:14 от mimi.7299

# 188
  • София
Имам си животински принтове, не е като да нямам. Допреди 2г ми се струваха адски пошли и на мен, но установих, че това зависи от излъчването на жената.

# 189
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мими, Клеми, при вас ми харесват показаните принтове, стоят много добре.

# 190
Мерси Гад, аз още сънувам твоята рокля, точно по мой вкус и чудесно съчетана. Heart Eyes
Клемс, ама много, много си хубава! Отива ти адски! Heart Eyes

# 191
Много сте хубави в тези десени дами 🐆

# 192
На Лейди роклята също ми хареса. Лейди с какви обувки ще я носшлиш.

# 193
  • В полите на Пирин планина
На Лейди роклята също ми хареса. Лейди с какви обувки ще я носшлиш.

Сандали на 5-6 см ток. Тя е дълга до глезена. Имам едни оранжеви и едни лилави.

# 194
  • Виена
Леопардови шарки, зебра,питон-всичко харесвам Wink Но тия дни съм едноцветна

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 18:01 от bombolino

Общи условия

Активация на акаунт