Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 160
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Подкрепям Ани,че удобната обувка е различна за всеки крак.Лично аз с Фабиано никога не съм се погаждала.
На крака на Мими ми харесват змийските чехли.На своя не си ги представям,ама знае ли човек!
Поръчах си сандали,получих ги и все още не съм отворила пакета.Нещо не съм на център днес,току придремвам и ме гони страшен глад.

# 826
Ани, Каприза са ми другата любима марка за токчета и сандали, особено тези с подметка Н, за широко ходило. Но честно вече ми омръзнаха даже и на мен бабешките им модели, имат и красиви, но доста рядко. Wink
Прехваления Тамарис ми е ужасен, твърда кожа, не ми пасват калъпите им, до сега една удобна обувка не съм уцелила от там. Лепенката е от едни нюд техни сандали. 😊
Али, чакаме да покажеш твоите..

# 827
Агент, намери някоя снимка, please.

И моля Майолка пак да покаже роклята, всички са я видели, само аз не...

Дика имам няколко рокли и блузки.
Една тъмна дънкова пола от лиосел с прихлупване я взе госпожицата.
Лизи има рокля от същия плат, но светъл.

С обувките е сложно, на ток, в жега, 4-5 км като мина и все има някое поражение и лепя лепенки.
Вчера вечерта доста ходих на ток, 4-5 км ми се събраха, но на хладно е друго.

# 828
  • Бургас/Пз
Мими, и при Тамарис е до нацелване. Аз трети чифт си купувам. С един и същи ток и форма на подметката , само отгоре са различни. Супер удобни са ми и сега търся друг цвят да си купя. Около 6.5см ток са. Двата чифта са кожени , последния естествен велур. Супер меки и удобни. Бях ги показала с розовата рокля в миналата тема Simple Smile
Ето такива са , но все розово като моите са изчерпани
https://punto.bg/product/43767300/tokcheta-tamaris-1-22434-41-70a-green.html

# 829
Ани, тези зелени са точно като кактусите на роклята.
Много красиви обувки.

# 830
Така е, всичко е до нацелване, един е с тесен крак, друг с широк, нисък свод, висок, кокалчета, дебели/тънки глезени...мъкааа! 🤣

# 831
  • Бургас/Пз
Да, Ал, но се сдържам Simple Smile зелени, розови, цикламени имама по 1 чифт и са ми достатъчни. А и само заради една рокля не ми е ок да купувам няколко цвята обувки. Гледам с повечко неща да мога да ги съчетавам. Зелени и розови за кактусите имам, така че тези само ще ги гледам. Simple Smile

# 832
  • София
Мими заради теб се надигнах да ги видя сандалите.Истината е,че ги бях пробвала набързо в магазин преди време,сега само ги поръчах.Очаквах да са една идея по-удобни.
При ходене се чува едно пошляпване,което ме дразни.Заради това съм склонна да ги върна.Все едно ходилото ми е полепнало по стелката и при ходене се отлепя и се чува.Не знам доколко успях добре да обясня.Това нещо няма как да се промени.
Скрит текст:

# 833
Много са готини, но ако ти създават дискомфорт смело връщай! 🙂

# 834
Хубави са, Али, но и аз вече връщам при най-малкото съмнение. Тази седмица съм върнала 2 чифта - едните малки, другите имам съмнение, че ще са ми много неудобни за дълго носене, а предполагат такова..

# 835
Али,много са сладки сандалите! Може би каишката трябва малко да се стегне...

# 836
Това която е описала Ali - точно: “Все едно ходилото ми е полепнало по стелката и при ходене се отлепя и се чува.” и за мен е супер гадно. На чехли се получава много. На едни сандали ми се получаваше също и залепих широка Кент анкерпласт точно там. Не “джавкат” вече така!

# 837
Мариета, къде точно залепи анкерпласта? На самата стелка ли? Имам 2 чифта такива сандали, кожени, скъпи, обаче така шляпат, че ме срам да ги нося. Чуват ме от километър като съм с тях и е много дразнещо.
Имах и два чифта обувки, които пък скърцаха като вървя. Тях направо изхвърлих след едно обуване. Изобщо, все по-трудно ми става да си намирам обувки, които да са хем хубави, хем удобни.

# 838
И аз имам такива шляпащи и скърцащи обувки,не е като да не съм давала пари за тях.Не видях снимки, че влизах във форума, че
бях на едни интересни срещи- констелации.

# 839
Али, аз също бих върнала, когато нещо дразни обувката си остава в прибрана.
Имам такива тракащи ботуши, които не нося поради тази причина, че ме чуват отдалеч.
Гледах в тему, някакви лепенки, които се лепят на подметките, за да обират шума,  но още не съм си купила да видя дали са ефективни.

Общи условия

Активация на акаунт