Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 161
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 810
Мтз, много ми хареса, перфектно цветово и стилово съчетание! Heart Eyes

# 811
  • Берлин
mtz, великолепна си.
Аз се стягам за поредното празнуване /последно за 50-така/, но не знам какво ще сглобя за облекло, и съм за боядисване, а времето ми е малко, че се хванах да довърша 1 таблица. И е жегааа.
Искам на Мими чехлите. Колко време за доставка? Да организирам нещо.

# 812
МТЗ и тук да кажа, разкошна си! 🥰😍😍
Папурче, днес ги поръчваш, утре идват! Змиите ли?

# 813
Mtz, великолепна си! Дафне не съм носила никога, а с Дика бях последно на абитуриентския ми бал, още тогава ми се виждаха много скъпи, навремето имаха магазин на Витошка. Бих ги посетила от любопитство, ако са още там.

# 814
Там са, на същото място...

# 815
МТЗ, много красиво и минималистнично! Енджой!

Майола, и без глава си те представих - много красива и много твоя рокля!

Зеленото на Мариела също много ми хареса, както и змийските чехли (но без камъка за мен, само змийското!)

Концертът беше много хубав, но Бостънската публика не е достатъчно латино! В модно отношение имаше всичко- от къси дънкови гащи със чанта на Гучи до дълга вечерна рокля със чанта на Шанел Simple Smile))) Дори на мен ми се наложи да се преобличам в последната секунда, че ММ рече, че съм прекалила (пак). Та тичах към колата боса с 3 чифта нюд обувки в ръце Grinning

По-късно ще погледна в телефона за някоя снимка!

Hauser както е типично за него го раздава много секси, чак леко некомфортно за ам. вкус Simple Smile) Както обичам да го характеризирам - мазен и потен балкански субект! Но свири божествено!
Певицата и цигуларката, които са с него на това турне са прекрасни!
https://www.instagram.com/carolinetheviolinist/?hl=en
https://www.instagram.com/amy_manford/?hl=en

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 21:38 от Agent Provocateur

# 816
Днес ги сефтосах с една рокля цвят мента! Wink

# 817
  • Burgas, Bulgaria
mtz е Love! HeartHeartHeart

# 818
  • София
Mtz, великолепна си! Дафне не съм носила никога, а с Дика бях последно на абитуриентския ми бал, още тогава ми се виждаха много скъпи, навремето имаха магазин на Витошка. Бих ги посетила от любопитство, ако са още там.

Да, все още съществува този магазин. Както и аутлет на Пиротска и още няколко магазина в моловете.

# 819
Уфф,Мими,много донре изглеждат,любопитно ми е за комбинацията...
И удобни ли за ходене поне 5км.? Фабиано нямам,все дървени ми се виждат ....и някаква измислена марка с италианско нзвучене...

# 820
Уфф,Мими,много донре изглеждат,любопитно ми е за комбинацията...
И удобни ли за ходене поне 5км.? Фабиано нямам,все дървени ми се виждат ....и някаква измислена марка с италианско нзвучене...
5 км хич и не смятам да вървя с тях, все пак обувки с блестящ камък не са за калдаръмите... 🤣🤣🤣
5 км вървя всяка вечер до пристанището и обратно с маратонки. До работа вървя 5 минути, но по ценъра вчера ходих с тях. Съчетанието - общо взето с всяка едноцветна рокля вървят! Днес беше мента!
Някой каза, че Фабиано са турски, копират италиански модели...мъжа ми си купи оня ден от тях кожени чехли за 200 лв. и обиколи целия град, каза, че са му много удобни! Лично на мен повечето високи токчета са ми от тях, по удобни са ми дори от каприз!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 21:24 от mimi.7299

# 821
  • Бургас/Пз
На всеки крак различни модели и марки са удобни. Ето Мими е намерила нейните. Аз лично с Фабиано не можах да се разбера. Няколко пъти поръчвам и връщам. В магазина също още при пробване има нещо, което ни ми е удобно. Просто не са моите.
Виж с Каприз онзи ден имам не 5, а 10км Simple Smile

Мими, представих си ги с цвят мента и съм сигурна , че е било супер.  Гледам обаче и теб не ти се разминават лепенките по пръстите:)

Мтз, страхотна си!

# 822
5км. за мен не е много,само образно го казах.Пешеходец съм и вървя сериозни км. Simple Smile Затова каквато и обувка да е (при мен)трябва поне толкова да може да се ходи с нея .. Е,изключая някои за "от таксито до заведението".но, като цяло и тях се мъча да разкарам..
Тоалета на МТЗ много ми хареса-стил и класа.супер!
Каприз в повечето случаи са много удобни обувки,ориентирани към комфорта.

# 823
  • Бургас/Пз
Саси, аз също вървя много ежедневно, а и като излизам също почти винаги съм пеша и то не на 500м. Затова казвам, че за всеки е различно. Това, че Мими няма да върви 5км с тези обувки, не означава, че на някой друг няма да са му удобни и за 10км.

# 824
  • Бургас
Мими, много са ефектни! И ти лепват на крака, Ани е права, че за всеки е различна удобната обувка. Аз като марки май съм най-доволна от Clarks и Dune
MTZ е прелестна! Толкова изчистена елегантност..., бих казала като италианка или поне аз с това ги свързвам.
P.S забравих Майола... страхотна!!! Много любими цветове! Това за последната рокля, обаче и на сватбата беше супер!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 21:10 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт