Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 131
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 915
Агент, много добре изглеждаш.
Как па няма да изхвърля такива хубави обувки( близнаци съм, не хвърлям).

# 916
Agent.много хубава рокля и ти с нея!
Аз имам дрехи,които с години не обличам и после започвам да нося. И такива,които обличам веднъж на високосна година. И с обувките така.... Дрехите ок.ама на обувките им остарява лепилото..Скоро бях на едно парти и обух сандали,носени веднъж и отлежавали няколко години. Всичко мина без произшествия с хора и танци. Прибирам се и дърпам да си събуя обувката и подметката ми остана в ръката..хаха.

# 917
Точно така, материите стареят. Любимите ми туристически обувки се разпаднаха от леко намокряне след 6 г. експлоатация. Същото се случи и с чифт маратонки. Каските си ги крия завити и на тъмно, но пак ги сменям на всеки 3-4 г.

# 918
Агент, много си мацка 😍
Много.
Евала за токчетата!

А за перфектна кола маска вкъщи си трябваха три ръце.

За момента нямам разпаднали се неща.

# 919
Агент, Broken Heart ти си знаеш!

Дез и Копче, много ви отива да пътешествате, снимките ви показват как светите, като сте на път!

Сиска, Усмивката на Божка е безценна Simple Smile
Успех на интервюто и в следването!

ПП: Едни ботуши се разпаднаха... Отлеждавах в кутията, че след псоледната ми бременност прасеца порасна и не влизаше в тях. Една зима ги извадих от кутията за поредна проба "а дано, ама нада ли", като стъпих и тока и подметката се разрониха на парченца като мозайка. На ММ едни (спортни) сандали на третата година се разпаднаха, но не така твърдо, а на лепкави топчета, отвратително лепнещи...

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 10:02 от peneva_a

# 920
.... Дрехите ок.ама на обувките им остарява лепилото..Скоро бях на едно парти и обух сандали,носени веднъж и отлежавали няколко години. Всичко мина без произшествия с хора и танци. Прибирам се и дърпам да си събуя обувката и подметката ми остана в ръката..хаха.

Разбира се, че остарява! Разбира се, че си бях взела резервен чифт, все пак аз не съм тотален идиот.
Скрит текст:

Но колкото да сляза от колата и да вляза в ресторанта, където да поседя с красиви обувки няколко часа ми свършиха работа...

PS Тези сандали имат забавна история - купих ги през 2017 като идеалния комплимент към рокля, която приятелка ми даде назаем за да отида с нея на сватба. Впоследствие ми я подари, но аз така и не намерих повод да сложа пак роклята и сандалите. А е красива. Но реално цялата комбинация не е съвсем в мой стил - твърде романтична и женствена и светла е за мен, ерго не ми е първи/втори/трети избор никога.

Ето това е роклята от сватбата, но в нюд!

... и пак си идвам на думата какво се случва с дрехи/обувки/аксесоари, които не ни пасват, колкото и да са красиви и качествени и понякога съвсем неевтини! Да казвам ли, че най-скъпата рокля, която някога съм си купувала виси необличана нито веднъж или има опасност да почнете да мятате гнили домати по мен?

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 17:31 от Agent Provocateur

# 921
Някои си ги пазя- да ме питаш защо, но знам, че
може да се продадат в разни сайтове и си е много добра опция.

# 922
Изхвърля ли нещо се присещам след година да го търся, защото ще се комбинира страхотно с новата ... и започва голямо търсене докато се сетя, че го няма и ме хваща яд Grinning
Сигурна съм, че Агент няма грозни обувки макар и да съм виждала много малка част от тях. А откакто видях змийските сандали на мими ми е влязла една муха, че ще лепнат на един панталон тип бял смокинг и издирвам безуспешно нещо подобно.

# 923
Агент, супер си!

Прочиствам от време на време, но моделът KISS - keep, improve, stop and start ще си остане само в теоретичните ми познания за поведенчески модели.
Малък гардероб, капсулен гардероб и т.н е за минималистите.
Хвърлянето не е решение в преборването на консуматорството, често е съпроводено с покупка на нови неща. Нито пък модното “устойчива мода”. От всички течения, които таргетират консуматорството най- много ми допада - нов живот за старите вещи, пазиш си и му търсиш приложение, може нещо да го промениш. Щом съм го купила, предпочитам да търся варианти за употребата му, нищо че може да вляза и във вариант “на копчето -балтон”. Харесва ми процеса, да го измислиш, да го напаснеш, ако ще и само един път да го облечеш.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 19:15 от zari65

# 924
Всичко което не ми става / не ми пасва на лицето / или съм променила виждането си как трябва да изглеждам го подарявам.
За мен е удоволствие да видя мои любими дрехи носени с радост, един вид предаване на щафетата.
Е, признавам че изпитвам и мъничко тъга по някои много красиви дрехи, но по-добре да радват някой отколкото да ми висят в гардероба.

И в Ремикс съм пускала много - почти нови ски екипи, дънки, маратонки, суичъри, т.н.
Ценообразуването е мама мия там - за носени суичъри от спешъл издания на Найк са изплащали и 80 лв, за дънки Левис 1.50 лв, за ски яке 30 лв, а за долнището 5 лв и т.н.
И при тях има опция за дарения.

Стар текстил пускам в контейнера за рециклиране.

В квартала редовно се разчистват стари жилища и се изхвърлят дрехи и с етикети, нови обувки в кутии, хубави вази, порцеланови сервизи, лампи, кожени палта, виенски столове, ски, грейки и какво ли още не.
Това действа възпитателно и не трупаш вещи.
А, и не държа нищо в настройки, кашони, куфари, при мама/баба/на село и т.н.

# 925
Ох, как искам да живея в квартала на Ал! Пазя много, но и много подарявам. Ето, и днес мерих необличани рокли, защото скоро сме канени на сватба и пак стигнахме с щерката до извода, че "няма какво да облека".

# 926
  • София
Скиатос. Вчера из улиците на центъра беше голямо оживление. За хубав ресторант се чака. Успяхме даже о жива музика да слушаме.

Пристигат тук фериботи, яхти и лайнери. Летището отделно внася потоци от туристи.
Малко снимки от улиците на Скиатос

Плажа,  на който бяхме днес- Банана бийч

Витрини

И …. Наздраве! Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 14:10 от kopche

# 927
Много е красива комбинацията от тези 2 цвята и много ти отива, Копче!

Подарявам само когато знам, че пасва и ще се носи. Иначе предпочитам да продам.

# 928
Копче, миналата година издирвах една рокля в подобна цветова комбинация, много е красиво, но си иска дама от твоя тип

Много е хубаво в Скиатос 🙂

И аз съобразявям на кой какво подарявам, но има и един минимализъм при младите и те не искат да се затрупват с вещи.

МариаТ, това че нямаш какво да облечеш не го вярвам 🙃
Давай да помагаме

# 929
  • София
Ей ги моите "шляпки", обикалях, умувах и накрая пак взех златно, но петите и пръстите са ми облечени, както предпочитам (е, малко от палеца се вижда):

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт