Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 144
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 885
Явно в нашия град е била известна под друго име. Аз съм ползвала само домашната кола маска, после епилатор.

# 886
  • София
Е тъмно кафява беше, да. Пък домашните ставаха само за тънки косъмчета. Дебелите...просто ставаш омазан с лепкаво вещество и толкова.

# 887
  • София
При мен работят следните неща: домашен фотоепилатор на Philips, но с времето космите отслабнаха и вече не им действа толкова добре. Другата опция е да се обръснат космите, да се изчакат няколко дни леко да се покажат и така "подстригани" да се минат с епилатор.

# 888
  • Берлин
Клеми, аз бръснах преди 29 години за раждането на сина ми /не аз лично де/ и в началото на годината заради домашния Филипс. Не съм имала страничен ефект като сърбеж и дискомфорт. Та пинах, ако някой има актуален трик. Сигурно тъпо съм си задала въпроса.

# 889
Тази вечер беше невероятна. Надявам се да имам и друга възможност да видя бандата в този състав.

# 890
А може ли дискомфорта след бръсненето да е, че го прави по противоположна посока на косъма?

# 891
  • Отвъд алеята зад шкафа
Зависи коя зона се бръсне. Мишници и крака - не сърби, интим - ужасно сърби. Не знам нещо да помага. Препоръчвам горещо да се мине на лазерна епилация.

# 892
  • Берлин
За интим става дума. Попита момичето, но аз не успях да я посъветвам. Не съм разпитвала подробно кое как прави.
...
Сиска, много и от сърце успех на дъщеря ти. А ти си ❤️

# 893
Бях на страхотен концерт вчера, имам два клипа, но нещо не успявям да ги кача.
Ще видя по-късно от голям комп ще стане ли
Скрит текст:

Успех на Божидара!
Чудни сте.

Копче и Дез ми се виждат с еднакъв модел сандали, имах същите, от Гърция си ги взех и им изтрих подметките.
Чудни снимки показвате, давайте още 😍

Аз верно съм кака на повечето тук и от старост може и да съм почнала да забравям някои неща, но за косъма така бяхме наплашени че и едно бръснене стига, за да израстнат тъмни и гъсти като на мечка, че варяхме и клепахме, в нас и по къщите на приятелки (а всяка къща си имаше тенджерка специално и единствено за кола).

Чакам намаленията, искам да си взема в няколко цвята такива, много са ми удобни за ходене из града
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 12:53 от Al Georgieva

# 894
Клеми, къде пък видя лицемерие? Отговорили са няколко човека, то темата не е някаква дискусионна, че дузина мнения да се напишат.
Ако косъмчетата на момичето са повечко на бикини зоната , ако са твърди и създават дискомфорт от растежа след бръсненето( което травмира  кожата), то аз ще препоръчам или фото/лазер профи процедури, или да опита у дома с такива уреди.
Иначе както написах- дезинфекция, ако се получава фоликулит( аз правех с Акне аут лосион едно време), после хидратиране на кожата.След премахване с IPL и поддръжка у дома, вече повече от 10г съм забравила какво е да се занимавам с това.

Сис, чудесни сте, Божка става много красива девойка.

Папурче, супер си.Не мога да разкажа с примери, но констелациите търсят източника на проблем, който не може да бъде решен.Участва група хора и чрез енергия се поставя етюд, който разкрива проблема, чрез напътствие от водещ( фасилитатор) и малко информация от човекът, който търси помощ.
Понякога една констелация дава отговор, понякога трябват повече.

Дез, камерата те обича , а и фотографът.Аз си нямам фотографи край мен 😆.Много красиви места и кадри.Разкажи за летенето с балон- страшно ли е?

МарияТ, забравих те, много си добре, цветът на косата сменила ли си?

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 10:16 от ДХ3

# 895
Много ме радват хубави снимки, а и като добавите и кратък текст става супер.
С удоволствие чета, показвам и на ММ снимки.

На МариаТ вчера снимката по чорапи ми хареса, видях същата форма кожени балеринки, вероятно са удобни, не съм пробвала.

Не мисля че има задължително участие в темата, нито че е задължително да се отговаря на всеки въпрос, както и липсата на отговор да се приема за лицемерие.

# 896
  • Бургас/Пз
Сиска, Божидара има същата твоя заразителна усмивка 🥰
Ал, наистина изглеждат удобни. Я послушни от къде са, че не им виждам марката:)
Моята рокля от Кристин Фешън още я няма. То хубаво пише 5 работни дни доставка, ама те станаха 10. Днес ще им звъня и ако нямат намерение да ми я пращат днес или утре направо ще я откажа.
В Пробната лавандулената я поръчах в петък и в понеделник беше при мен.
Днес съм с нея и зелени аксесоари.
Форумът ужасно променя цветовете и супер много ме дразни това Sad

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 21:35 от ani_d

# 897
За 45+ имам едно бръснене, защото явно младостта дава грешки - бях нарязана порядъчно и се изплаших, че раните ще оставят белези. После само кола и епилатор, докато не си купих фотоепилатор Филипс преди десетина години и вече нямам косми никъде.

Летенето с балон е чудесно преживяване, за който няма страх като мен /но аз обожавам да летя с всякакви средства/. Не пропускайте!

# 898
Красота, Ани.Този уикенд съм на “тераса парти” и се чудя какво да облека:

# 899
Колко хубаво ти стои роклята Ани 😍
И така съчетано, освен че е лятно, визията има прохладно излъчване.

Обувките са на Aeyde, чакам да пуснат 50% намаление.
Имат безплатна доставка и безплатно връщане.

Прочетох драмите с очилата, аз имам едни любими на мммм абе много години и ги нося само като съм с голяма чанта, за да мога да ги прибирам в кутията им.

ДХЗ, къде е терасата?
Че на някои тераси са по шорти, а на други с дълги рокли

Общи условия

Активация на акаунт